התפחה ראשונית של כל הבצק להכפלת נפח הבצקכמה זמן כל התפחה?
לי יש מתכון קל ביותר -אפרופו חלות... למישהי יש מתכון מוצלח וקל להכנה?
איזה סוג קמח הוא?לי יש מתכון קל ביותר -
קמח קסם לחלה של סוגת.
מוסיפים רק מים. לשים במיקסר
ואח"כ משמנים את הקערה.
יוצאות חלות ליגה!
קמח חיטה לבן.איזה סוג קמח הוא?
אחרי שאני מתפיחה בפעם השלישית מאד קשה לקלוע הרצעות מלאות אורי ומאבדות את הצורה כשנוגעים בהן, איך מתגברים על זה?התפחה ראשונית של כל הבצק להכפלת נפח הבצק
התפחה שניה ושלישית כ-12 דקות ביום חם
עובדים בעדינות. וגם אם קצת מאבדות צורה זה עדיין בסדראחרי שאני מתפיחה בפעם השלישית מאד קשה לקלוע הרצעות מלאות אורי ומאבדות את הצורה כשנוגעים בהן, איך מתגברים על זה?
החלות נראות מושלם!!!ניסיתי לקלוע לפי הסרטון יצא מושלם!צפה בקובץ המצורף 1686385
גם אני ניסיתי בפעם הראשונה לקלוע כך, קליעה קלה ויפה.
אבל החלות יצאו לי שטוחות מאוד. למה?
(שטח החלה היה בגובה אחיד, כמו יצירת שתי וערב בבד למשל.. לא כמו בקליעה הרגילה שלי, שאמצע החלה לאורך החלה, הקליעות יוצאות לגובה, מקווה שהובנתי)
לא מבינה למה זה. אצלי הם גבוהות מאודבהחלט גם לי הם יצאו די שטוחות ולא גבוה כמו בקליעה רגילה (סוג הקליעה הנ"ל משטח אותם)
אבל היה נחמד לנסות עוד סוג
פשוט מאד. הקליעה זה לכיוון הצד. איך יהיה גובה?לא מבינה למה זה. אצלי הם גבוהות מאוד
תודה לה'!החלות נראות מושלם!!!
תוכלי להעלות את המתכון, תודה.
לא.פשוט מאד. הקליעה זה לכיוון הצד. איך יהיה גובה?
בקליעה רגילה הקליעה כלפי מעלה
לא היה כ'פת איך יצא יותר שטוח או גבוה בעיקר אהבתי את סוג הקליעה יצא יפה מאד! טכניקה פשוטה וקלה!לא.
זה לא באמת לצד.
כי מכניסים מתחת את הקליעות.
אם תסתכלי בסרטון תראי שהחלה בהחלט גבוהה.
לי כן חשוב הגובהלא היה כ'פת איך יצא יותר שטוח או גבוה בעיקר אהבתי את סוג הקליעה יצא יפה מאד! טכניקה פשוטה וקלה!
מסכימה להעביר הלאה את הסרטון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: