ובקיצור: שני לסוף, ראשון לאמצע!!הכלל: אחד לפני האחרון לסוף ואחרון לאמצע. (בלי צורך לספור)
מאד קל לדקלם את זה באמצע הקליעה
ובקיצור: שני לסוף, ראשון לאמצע!!הכלל: אחד לפני האחרון לסוף ואחרון לאמצע. (בלי צורך לספור)
חייבים להוסיף אימוצ'י עם לשון מתלקק רק בשביל החלות האלה!!היות ועלתה בקשה מספר פעמים לגבי קליעת חלה מ-6 רצועות, גייסתי את הבת שלי להסריט את הקליעה.
הסרטון באיכות נמוכה ממש כדי שיוכל לעלות לכאן, אבל ברור מספיק.
צפה בקובץ המצורף 1546869
צפה בקובץ המצורף 1546860
צפה בקובץ המצורף 1546870
תכינו בצק.
תפרישו חלה
שאו תפילה שכבר יבואו ימים טובים יותר. שישוחרר חטופי עמ"י שנאנקים בשבי החמאס, שישובו החיילים שבחזית הביתה לשלום ללא פגע, כבר די והותר קרבנות הקריב העם שלנו. שבחורי הישיבות ימשיכו ללמוד בחשק ולתמוך בעולם בעמוד התורה. ושכל מי שצריך ישועה- יראה אותה בקרוב.
ובכלל, ובעיקר-
שיבואו משיח צדקנו כבר.
במהרה.
אמן!
צפה בקובץ המצורף 1546871
צפה בקובץ המצורף 1546872
ועל הדרך, קליעה חמדה וקלה ממש ללחמניות:
צפה בקובץ המצורף 1546874
מכינים 2 רצועות. מחברים בקודקוד. מניחים משהו כמשקולת על הקודקוד שלא יסתובב תוך כדי עבודה. מסובבים את 2 הרצועות כמו בורג. סוגרים היטב בקצה. אם הלחמניות "משתוללות" מעט בתבנית זה בסדר, זה נותן להן יופי שהן לא ישרות ממש.
צפה בקובץ המצורף 1546875
חובה קול נמרץ לאישה שמנפיקה כל כך הרבה ולא מפסיקה לתת וליצור. תודה @ה. בקרוואי סליחה
הייתי בטוחה שזו הבת שלך כי זה נראה אישה צעירה.
ויש לך גם מרץ וקול צעיר.
הלוואי על כולן.
תודה רבה.
יש בחוברת זה לא רק בצק שהעליתי לפורום
איה כיף!תודה רבה רבה @ה. בקר
עשיתי את המתכון של @IAvigail עם ההתפחה של @רוחי בלבוחי והקליעה שלך!
יצא אלוף! אף פעם לא יצא לי כזה יפה
אבל משום מה יש לי שבר סורי אפריקאי כזה באמצע....
למה זה קורה? תפח יותר מידי?
למה זה קורה? את יודעת?לגבי השבר הסורי אפריקאי. אם זה קורה זה לא נורא. אפשר לעשות תיקון קוסמטי שיראה טוב. כשזה קורה, לפני סיום האפיה מורחים ביצה טרופה בשבר ומפזרים שומשום. מחזירים לתנור להמשך האפיה
יש כה סיבות שיכולות לגרום לזה:למה זה קורה? את יודעת?
לא, אני לא שמאלית.העני, את שמאלית?
אני גם קולעת כל שבוע חלות של 6 , (יש עניין שיהיו שתי חלות של 6,)
אבל סדר הקליעה שלי הפוך.
מעניין אותי האם צפורה קרייזמן היתה השמאלית כי מהאיורים שלה למדתי.
סתם בשביל הסקרנות.
תודה על ההסבר הברור.
תודה על ההסבר הברור והיפה!יש כה סיבות שיכולות לגרום לזה:
פיזור לא אחיד של החום בתנור
קליעה הדוקה מדי
ועוד כמה שאני כבר לא זוכרת
יש לי סאוטרתודה על ההסבר הברור והיפה!
החלות משגעות , חלום של חלות!
איזה תנור יש לך , של איזה חברה?
ועל כמה מעלות את אופה וכמה זמן?
מושלם!
לי זה קורה שאני נותנת לחלה לתפוח בתוך התנור, לכן אני נותנת לחלה לתפוח קצת החוץלמה זה קורה? את יודעת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: