אצטרך להסריט שוב ולהראות איך יוצא גבוה ולא שטוח.גם לי בשיטה הזו החלה יוצאת הרבה יותר שטוחה!
הצורת קליעה קלה וכיפית
אבל לי אישית כן הפריע שיצא שטוח
אצטרך להסריט שוב ולהראות איך יוצא גבוה ולא שטוח.גם לי בשיטה הזו החלה יוצאת הרבה יותר שטוחה!
הצורת קליעה קלה וכיפית
אבל לי אישית כן הפריע שיצא שטוח
וואי אשמח מאד!! תודהאצטרך להסריט שוב ולהראות איך יוצא גבוה ולא שטוח.
אשמח מאוד!אצטרך להסריט שוב ולהראות איך יוצא גבוה ולא שטוח.
מצטרפתאשמח מאוד!
אם תוכלי באמת להדגיש תוך כדי, איך בדיוק את קולעת לגובה ולא לרוחב
תודה!
שוב, כותבת שוב, לי לא יצא שטוח. אצטרך להסיט איך זה לא שטוח. תוך כדי הקליעה אני דוחפת שת הקליעות מתחת לקליעות קודמות וגם בסוף אשוליים נדחפים מתחת לקליעות ויוצרות גובה.גם לי יצא שטוח, וזה מאד הגיוני.
הקליעה הולכת לרוחב - במקום שהנחשים "יטפסו" לגובה אחד על השני - הולכים לרוחב.
עניין של טעם...
מהמם@ה. בקר תודה רבה על הסרטון הקצר והברור
פעם ראשונה שאני קולעת על 4 וזה קליעה כיפית ופשוטה
צפה בקובץ המצורף 1698937
צפה בקובץ המצורף 1698939
אחרי האפיה הם נראות כאילו עברו מלחמהמהמם
פעם הבאה, אם את רוצה שהן תהיינה גם גבוהות:
את הרצועות מכלכלים באופן שהן צרות יותר בקצוות מבמרכז. ואז יוצא שסופי החלה צרים יותר. את החלקים הצריך דוחפים מתחת לקליעה מ-2 הצדדים וכל החלה מקבל גובה ממש יפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: