אני צריך להוכיח הוצאות כאלה ?הוצאות שנגרמו וכו'.
אני צריך להוכיח הוצאות כאלה ?הוצאות שנגרמו וכו'.
קודם כל צריך לפנות למשרד התחבורה משתי סיבות
א. בית המשפט לא יהיה מוכן שפנית אליו לפני שבכלל פנית לצד השני.
ב. אחרי שמשרד התחבורה יענה איזה תשובה לקונית מטופשת ובמיוחד אם היא תהיה שקרית תוכל להגיע עם זה לבית משפט.
עדיף לא 'להזהיר' את משרד התחבורה שאתה עומד לגשת לבית משפט, כי אז הם יחשבו לפני שהם יענו.
הם 'יקשקשו' את התשובה הרגילה שלהם ואז 'יחטפו' תביעה מבית משפט.
==
בקשר להלכה יש לשאול תלמיד חכם אם מותר.
אין חובה או צורך לשלוח תלונה למשרד התחבורה או לחברה לפני שמגישים תביעה לבית משפט.אני יכול להסתפק גם בפניה ותגובה מצד החברה, לאו דווקא למשרד התחבורה, מספיק לי שהם עונים תשובה לקונית מטופשת כדי לגשת עם זה לבית משפט (כבר פניתי למשרד התחבורה היום על כל המקרים) השאלה היא אם לחכות גם לתשובה של משרד התחבורה או להסתפק בתשובה שהחברה תיתן לי בימים הקרובים ?
עדיףאני צריך להוכיח הוצאות כאלה ?
אין בזה כללים ברוריםאשמח לעזרה מהמבינים!
תבעתי את חברת אפיקים אחרי פסח, אחרי חודש וחצי קיבלתי זימון לדיון בבית משפט רק לתחילת החורף ועכשיו קיבלתי מכתב נוסף עם כתב הגנה של החברה עם כל מיני טענות מצוצות ולא נכונות והיה כתוב בתחילת המכתב שנציג הנתבעת (החברה) יצור איתי קשר בכדי להגיע להסדר מחוץ לבית המשפט מה אתם מציעים לעשות עדיף להתווכח איתם או להגיע לפשרה?
שואלת שובהגשת תלונה למשרד התחבורה היא עד חודשיים מהמקרה (כך כתוב באתר, כמדומני שבין חודשיים לשלו הם עדיין מטפלים)
לבימ"ש אפשר גם אחר כך, כמובן בכפוף להתיישנות שהיא כעבור כמה שנים.
למה חסר סיכוי? מה המקרה?שואלת שוב
האם שווה לבצע את כל התהליך של פתיחת תביעה קטנה ולשלם את סכום פתיחת התביעה
או שזה כמעט חסר סיכוי?
בהחלט. איחור משמעותי של אוטובוס ובשעה מאוחרת.@יוסי ב.ק
המתנו בתחנה לקו האחרון 00:00 והוא יצא באיחור גדול, כך שעד שהוא בא לתחנה אנחנו נכנסנו ליאוש והלכנו לחפש מונית וכו' בסוף הבחנו באוטובוס ביציאה מהעיר ותפשנו ריצה ועלינו עליו.
יש מה לעשות?
המקרה היה:למה חסר סיכוי? מה המקרה?
חיכינו מעל לשעה מ12 בלילה עד אחת בקור עם 2 ילדים קטנים וכשהבנו שאין סיכוי שיבוא אוטובוס לקחנו מוניתבחנוכה השנה (אוטובוס שהיה אמור להגיע, חיכינו לו שעה ולבסוף לקחנו מונית עם קבלה מתועדת.)
בוודאי שיש סיכויהמקרה היה:
חיכינו מעל לשעה מ12 בלילה עד אחת בקור עם 2 ילדים קטנים וכשהבנו שאין סיכוי שיבוא אוטובוס לקחנו מונית
תודהבוודאי שיש סיכוי
יש מערכת ספירת נוסעים שלפיה אפשר לדעתהיום רציתי לנסוע לצפת ועברו 2 אוטובוסים על פני, הראשון לא היה מלא השני כן.
בכל אופן חזרתי הביתה עם עוגמת נפש, יש לי למה להתלונן? הנהג יכול לטעון שהיה מלא,
והגדילה לעשות המוקדנית שאמרה שהאוטובוס כבר התמלא בכניסה לעיר.
אז בגלל שהוא היה מלא אני צריכה להשאר בחוץ?יש מערכת ספירת נוסעים שלפיה אפשר לדעת
בכל מקרה לשלוח תלונה לחברה ולמשרד התחבורה תמיד כדאי, אם את צודקת זה יעבור לטיפול. ואם לפי המערכת יראו שהוא היה מלא אז אף אחד לא יינזק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: