יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
ניסיתי היום שוב,
מצליחה להקליט כל שיחה שהיא מלבד השיחה עם המוקד שלהם.
זה ממש מוזר
יתכן שיש בפלאפון שלכם באג עם הקלטת שיחות למספרים מקוצרים שמתחילים בכוכבית
נסו לחייג לדן דרך המספר הרגיל - 036394444
כדאי לנסות את זה.

בכל מקרה אני אישית חושב שניתן לתבוע ולציין את כל המקרים בהם התקשרתי לחברה, ההקלטות אמורות להיות שמורות אצלם.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
סיפור מסוכות השנה... קו 54 חברת אקסטרה במרכז תחבורה הארזים יוצא כל 20 דקות עגולות
הגעתי ממש ב 22:05 האנשים שהיו בתחנה אמרו לי שלא עבר.. אוטובוס ברבע שעה אחרונה
לאחר מכן חיכיתי עד 23:05 זה היה האוטובוס של 23:00
התקשרתי להתלונן
אמרו לי יחזרו אליך תוך 14 ימי עסקים
חזרתי ליהם השבוע אומרים לי "לא רואים שום פנייה...."
כדבר ראשון אתה יכול לנסות להגיש פניה כתובה נוספת. יש סיכוי שהם ישיבו לך שעבר זמן רב וכו'.
בכל מקרה למשרד התחבורה אתה ודאי יכול עדיין להגיש וממש כדאי
סיפור נוסף מחודש אב לפני שנה ורבע כתבתי בתחילת השרשור
אוטובוס אחרון שלא יצא
ואשרו לי בשירות לקוחות בשעה 2 שאכן לא יצא והנציג אמר -
"אני לא יכול לאשר
אבל בדרך כלל שולחים את החשבונית של המונית
ובאם זו טענה מוצדקת כמו עכשיו נותנים את זה חזרה"...
בשעה 2 בלילה הנציג אודה לי שהקו לא יצא
ונשארתי בלי בטריה
רק לאחר יותר מחצי שעה כמעט ולא היתה נפש חיה ברחוב עבר מונית
שהזמין לי מונית ... ואמר 10 דקות
הייתי בלי פלאפון ..... והמונית הגיע לאחר כחצי שעה
הגעתי הביתה קרוב ל 4 לפנות בוקר
ללא פלאפון אשתי הייתה ממש במתח...
ולמחרת איחרתי לעבודה.....
וקיבלתי נזיפה חמורה מהמעסיק....
האם זה לא מספיק עגמת נפש? ...

שוחחתי עם נציג
ולאחר ששלחתי את החשבונית
הם ביקשו מספר רב קו
ומאז אין מענה ושום תגובה ?

כמה ניתן לתבוע...
פתחתי תביעה בעבר
אבל כנראה שמשהו לא היה תקין...
החזירו לי מבית המשפט שאין כתובת של הנתבע...
(חברת אפיקים)
כדאי לדבר שוב עם חברה ?
יש לי הרבה מיילים ששלחתי בעבר ולא היתה התייחסות...
אפשר לנסות שוב לחברה.
יש חברות שנראה שאין להם עניין לפצות נוסעים, ודאי של על סכומים גבוהים. עד שאכן מגישים תביעה בפועל, אבל לנסות אפשר. אתה יכול לשלוח להם עותק של התביעה ושל הסיבה לכך שלא נפתח התיק, כדי שיראו שאתה רציני, ואולי יתנו משהו שתהיה מרוצה ממנו.

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
זה האופציות שיש לי:
צפה בקובץ המצורף 1829745

מה לבחור?
נראה לי הגעת למקום הלא נכון.
בשבועות האחרונים שידרגו את האתר, ופתיחת תביעה קטנה נראה כך:
בפתיחת תיק בוחרים תביעה קטנה.
צפה בקובץ המצורף 1801972
משם ואילך מדובר באתר הרבה יותר ידידותי מהעבר.

טווינס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נראה לי הגעת למקום הלא נכון.
בשבועות האחרונים שידרגו את האתר, ופתיחת תביעה קטנה נראה כך:

משם ואילך מדובר באתר הרבה יותר ידידותי מהעבר.
תודה
ניסתי ובאמת הביא אותי לאתר אחר נח יותר.
יש לי 2 תלנות על נתיב אקספרס, פשוט לפרט את זה בנימוקי התביעה?

ומה לכתוב בזמן התביעה בש"ח?

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען

ח. י. פ

משתמש צעיר
אפשר לנסות שוב לחברה.
יש חברות שנראה שאין להם עניין לפצות נוסעים, ודאי של על סכומים גבוהים. עד שאכן מגישים תביעה בפועל, אבל לנסות אפשר. אתה יכול לשלוח להם עותק של התביעה ושל הסיבה לכך שלא נפתח התיק, כדי שיראו שאתה רציני, ואולי יתנו משהו שתהיה מרוצה ממנו.
אבל מה אומר לחברה ? למשפט ?
מה נזכרתי עכשיו ?

טווינס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לספר את הסיפור עם כמה שיותר פרטים רלוונטיים

סכום התביעה הוא מאוד תלוי במקרים, כגון זמן המתנה וכו'
זה מה שכתבתי:
במוצאי שבת 23.11.24 ריצתי לסוע מביתר לצפת,
אני ,בעלי ושתי בנותיי.
משעה 20:00 עמדנו בתחנה והמתנו לאוטובוס,
בסביבות השעה 20:20 האוטובוס עבר על פנינו ולא עצר ,ככל הנראה הוא היה מלא ,אבל אני לא בטוחה בכך,
בנוסף לכך לא היה רשום על האוטובוס מקדימה את מספר הקו אלא רק מהצד של האוטובוס.
התקשרתי לחברת נתיב אקספרס המפעילה את הקו ,ענה לי נציג (יש לי את השיחה מוקלטת) ואמר לי שאין לו פיתרון אבל הוא יעביר אותי לשירות לקוחות,
המתנתי על הקו מספר דקות והשיחה התנתקה פתאום.
התקשרתי שובו הנציג אמר ג"כ שאין לו פיתרון ושאני יחכה עד השעה 12:30 בלילה!! כי אז יוצאים 4 אוטובוסים....
מה ההיגיון להוציא בשעה 8 בערב אוטובוס אחד בלבד ובשעה 12:30 בלילה 4 אוטובוסים??
כמובן שבקור ובלילה לא היה מצב עם שתי ילדות קטנות להמתין ברחוב בלילה אז לקחנו מונית לצפת.
והנסיעה עלתה לנו 700 ש"ח במקום לשלם בנסיעה באוטובוס ,שכמובן כבר הטענו את הרב קו קודם

כמה אני יכולה לנסות לתבוע?

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
זה מה שכתבתי:
אני ,בעלי ושתי בנותיי.
בסביבות השעה 20:20 האוטובוס עבר על פנינו ולא עצר ,ככל הנראה הוא היה מלא ,אבל אני לא בטוחה בכך,
התקשרתי לחברת נתיב אקספרס המפעילה את הקו ,ענה לי נציג (יש לי את השיחה מוקלטת) ואמר לי שאין לו פיתרון אבל הוא יעביר אותי לשירות לקוחות,
התקשרתי שובו הנציג אמר ג"כ שאין לו פיתרון ושאני יחכה עד השעה 12:30 בלילה!! כי אז יוצאים 4 אוטובוסים....
כמובן שבקור ובלילה לא היה מצב עם שתי ילדות קטנות להמתין ברחוב בלילה אז לקחנו מונית לצפת.
והנסיעה עלתה לנו 700 ש"ח במקום לשלם בנסיעה באוטובוס ,שכמובן כבר הטענו את הרב קו קודם

שימו לב שחסרים פרטים קריטיים: מספר התחנה בה המתנתם, מספר הקו + כיוון הנסיעה, שעת יציאה של הקו - מומלץ

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
אבל מה אומר לחברה ? למשפט ?
מה נזכרתי עכשיו ?
קודם כל זה לא באמת רלוונטי, ניתן לתבוע גם אחרי שנה ורבע
ועדיין זה יכול להרגיש לשופט שלא בנוח (כלומר, אין לזה לכאורה משמעות, אבל עדיין....)
ולכן - לדעתי כדאי מראש בכתב התביעה החדש להתייחס לזה. ולא לחכות שהחברה תטען נגדך. פשוט להעלות את העניין מראש, ולהוריד אותו מבלי לתת לו חשיבות גדולה מדי.
בשביל זה תשאל את עצמך, למה באמת לא עשית את זה עד עכשיו?
התשובה הכי טובה, תהיה התשובה האותנטית. אולי כרגע יש לך יותר פניות? אולי מקרים נוספים שגרמו לך לקום ולעשות מעשה?

יוסי ב.ק

משתמש סופר מקצוען
זה מה שכתבתי:
אני ,בעלי ושתי בנותיי.

מהפרטים שכתבת בהחלט נשמע עילה לתביעה
אבל דבר ראשון זה:
שימו לב שחסרים פרטים קריטיים: מספר התחנה בה המתנתם, מספר הקו + כיוון הנסיעה, שעת יציאה של הקו - מומלץ
דבר שני - ממליץ מאוד להגיש תלונה לחברה ולראות מה תהיה התגובה שלה, בפרט שמדובר על מקרה בודד. ובמקביל גם תלונה למשרד התחבורה כי זה חשוב.
דבר שלישי - אני אישית הייתי מתייחס ומדגיש את האבסורד בהצעה של הנציג לחכות ארבע שעות לאוטובוס הבא! לטעמי זאת אמירה והתייחסות מקוממת. כמובן לכתוב את זה בלי התלהמות.
דבר רביעי - חשוב לזכור שמכיון שנסעתם במונית, אז לא התבזבזו לכם כל אותם שעות. מדובר בסכום המונית שהוא סכום לא קטן, פלוס ההמתנה המיותרת לאוטובוס שלא עצר, והשיחה עם הנציג וכו' ואני מניח שהיתה המתנה נוספת עד למונית, בהנחה שלמצוא מונית מביתר לצפת זה לא 5 דקות, ואולי גם היה לחץ ותסכול. אז אם נניח בזבזתם כשעה, ניתן לדעתי האישית להוסיף גם באזור 700-1000 ש"ח לכל אחד (תלוי גם בגיל הילדות).
לגבי הרב קו אני לא יודע אם כדאי להכנס לזה, כי תכל'ס זה לא כסף שהולך לאיבוד. אלא אם כן מדובר במשהו חריג כגון מצב כלכלי לחוץ וכו', וגם אז כדאי לחשוב פעמיים.

ח. י. פ

משתמש צעיר
קודם כל זה לא באמת רלוונטי, ניתן לתבוע גם אחרי שנה ורבע
ועדיין זה יכול להרגיש לשופט שלא בנוח (כלומר, אין לזה לכאורה משמעות, אבל עדיין....)
ולכן - לדעתי כדאי מראש בכתב התביעה החדש להתייחס לזה. ולא לחכות שהחברה תטען נגדך. פשוט להעלות את העניין מראש, ולהוריד אותו מבלי לתת לו חשיבות גדולה מדי.
בשביל זה תשאל את עצמך, למה באמת לא עשית את זה עד עכשיו?
התשובה הכי טובה, תהיה התשובה האותנטית. אולי כרגע יש לך יותר פניות? אולי מקרים נוספים שגרמו לך לקום ולעשות מעשה?
האמת היא שאכן לא היה לי פניות לזה...
אבל גם במשך התקפה היו לי עוד כמה סיפורים מחברות אחרות שעוררו אותי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה