בתביעה קטנה ניתן לתבוע עד 33800 ש"ח (מתעדכן כל שנה)
אבל זה כמובן תלוי במקרה
בתביעה קטנה ניתן לתבוע עד 33800 ש"ח (מתעדכן כל שנה)
גם על עגמת נפש וגם על נזק ניתן לתבוע בתביעה קטנה@יוסי ב.ק
זה מה שהם הגיבו לאחר שהנהג נסע בפראיות יש מה לתבוע עטגמת נפש בנט המשפט?
איזה סכום הגיוני לדרוש?גם על עגמת נפש וגם על נזק ניתן לתבוע בתביעה קטנה
על נזק צריך לעשות שאלת רב אם וכמה מותר
לא כדאי? זה יכול להרוס?לגבי האיחור של 6 דקות - אולי לא כדאי להכניס
יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי?@יוסי ב.ק
@שואל כעניין
אשמח לקבל עזרה והכוונה:
אתמול חיכיתי לקו אוטובוס הנוסע לב"ב מאחד מערי הצפון.
האוטובוס שחיכיתי לו היה האוטובוס האחרון לב"ב.
כשהגיע האוטובוס הוא חלף על פני בלי לעצור, הספקתי לראות שיש נוסע שעומד על יד הנהג וכנראה הוא היה עסוק איתו ופשוט דילג על התחנה (האחרונה בעיר).
נופפתי בידי אך הוא לא ראה והמשיך בדהרה.
ראיתי את האוטובוס נעצר ברמזור, ומתוך לחץ וחרדה שאני מפסידה את הנסיעה, רצתי אחריו בכל כוחותי וכשהתקרבתי כמובן התחלף הרמזור וגם הסיכוי הזה אבד.
הייתי מבואסת ברמות, כעוסה ועצבנית (בנוסף על כך שחיכיתי לו זמן לא מועט בתחנה כיון שהגיע מעט באיחור), וכן קצרת נשימה וכאובה מאוד בשל הריצה המטורפת שבה ניסיתי לעצור אותו (יש לציין שאני במצב מיוחד וזה השפיע עלי מאוד)
מכיוון שהייתי אמורה להגיע לפגישה חשובה בב"ב באותו ערב, ומכיון שלפני היציאה לב"ב האוטובוס נכנס גם ליישוב סמוך, הזמנתי מונית ועוד הייתי צריכה לרוץ שוב- הפעם לכספומט כדי למשוך כסף שלא היה עלי- עבור המונית.
בעזרת נהג המונית, ערכנו מרדף של ממש אחר האוטובוס ובס"ד הצלחתי להשיגו באחת התחנות ביישוב ההוא ועליתי מתנשפת ומחוסלת לאוטובוס.
היתה לי שיחה קצרה (ומוקלטת) עם הנהג- שטען שלא היו נוסעים בתחנה (?) (לא העיף מבט עליה- כאילו כלל לא היתה קיימת) ו"למה לא יצאתי לכביש וסימנתי לו לעצור? " !!!!!!! כאילו לא מדובר על תחנה מן המניין אלא על טרמפיאדה שאני צריכה לעצור לעצמי טרמפ. חצוף.
למעשה, גם נגרם לי נזק (מונית) ואת עוגמת הנפש כבר תיארתי. (עדיין לא נרגעתי )
מה אני עושה עם הסיפור הזה?
יש לי:
2 מס' טלפון של אנשים שהיו בתחנה והיו עדים למעשה.
קבלה מהמונית
הוכחת הנסיעה בתוך הרב קו
שיחה מוקלטת עם הנהג (לא אמר את שמו)
מס' האוטובוס, שעה, יעד וכו'
אשמח מאוד להכוונה.
וכן- כמה אני יכולה לדרוש כפיצוי? (סכום ריאלי)
תודה!
ניתן לראות באתר של "אירגון 15 דקות" מאוד ברור ועוד יותר זה ממש קצריש מישהו שמבין ויכול לעזור לי?
אשמח לדעת איך להגיש תביעה ועל איזה סכום.
עדיין לא יצאתי ברורה על איזה סכום לתבוע.ניתן לראות באתר של "אירגון 15 דקות" מאוד ברור ועוד יותר זה ממש קצר
undefined
יש שם תקדימים משפטים לפי זה ניתן לשערעדיין לא יצאתי ברורה על איזה סכום לתבוע.
מה היה המקרה? למה זה גרם?איזה סכום הגיוני לדרוש?
זה יכול להתפס כירידה לקטנותלא כדאי? זה יכול להרוס?
זה מוזר כי בדרך כלל מקבלים אוטומטית ומיידית אישור שליחת תלונהיוסי ב.ק
למה אם אני שולח פניה למשרד התחבורה הם לא שולחים לי העתק במייל????????
במקרה שלך העדים הם חשובים ויעזרו מאוד@יוסי ב.ק
@שואל כעניין
אשמח לקבל עזרה והכוונה:
אתמול חיכיתי לקו אוטובוס הנוסע לב"ב מאחד מערי הצפון.
האוטובוס שחיכיתי לו היה האוטובוס האחרון לב"ב.
כשהגיע האוטובוס הוא חלף על פני בלי לעצור, הספקתי לראות שיש נוסע שעומד על יד הנהג וכנראה הוא היה עסוק איתו ופשוט דילג על התחנה (האחרונה בעיר).
נופפתי בידי אך הוא לא ראה והמשיך בדהרה.
ראיתי את האוטובוס נעצר ברמזור, ומתוך לחץ וחרדה שאני מפסידה את הנסיעה, רצתי אחריו בכל כוחותי וכשהתקרבתי כמובן התחלף הרמזור וגם הסיכוי הזה אבד.
הייתי מבואסת ברמות, כעוסה ועצבנית (בנוסף על כך שחיכיתי לו זמן לא מועט בתחנה כיון שהגיע מעט באיחור), וכן קצרת נשימה וכאובה מאוד בשל הריצה המטורפת שבה ניסיתי לעצור אותו (יש לציין שאני במצב מיוחד וזה השפיע עלי מאוד)
מכיוון שהייתי אמורה להגיע לפגישה חשובה בב"ב באותו ערב, ומכיון שלפני היציאה לב"ב האוטובוס נכנס גם ליישוב סמוך, הזמנתי מונית ועוד הייתי צריכה לרוץ שוב- הפעם לכספומט כדי למשוך כסף שלא היה עלי- עבור המונית.
בעזרת נהג המונית, ערכנו מרדף של ממש אחר האוטובוס ובס"ד הצלחתי להשיגו באחת התחנות ביישוב ההוא ועליתי מתנשפת ומחוסלת לאוטובוס.
היתה לי שיחה קצרה (ומוקלטת) עם הנהג- שטען שלא היו נוסעים בתחנה (?) (לא העיף מבט עליה- כאילו כלל לא היתה קיימת) ו"למה לא יצאתי לכביש וסימנתי לו לעצור? " !!!!!!! כאילו לא מדובר על תחנה מן המניין אלא על טרמפיאדה שאני צריכה לעצור לעצמי טרמפ. חצוף.
למעשה, גם נגרם לי נזק (מונית) ואת עוגמת הנפש כבר תיארתי. (עדיין לא נרגעתי )
מה אני עושה עם הסיפור הזה?
יש לי:
2 מס' טלפון של אנשים שהיו בתחנה והיו עדים למעשה.
קבלה מהמונית
הוכחת הנסיעה בתוך הרב קו
שיחה מוקלטת עם הנהג (לא אמר את שמו)
מס' האוטובוס, שעה, יעד וכו'
אשמח מאוד להכוונה.
וכן- כמה אני יכולה לדרוש כפיצוי? (סכום ריאלי)
תודה!
מכניס את הח.פ. של חברת קווים והמערכת לא מזהה כלום.לצורך זה תוכלו להשתמש במדריך המצורף שם בעמוד 11 יש רשימה של חברות התח"צ עם הח.פ. שלהם. שימו לב שייתכן והרשימה לא מעודכנת (למשל חברת תנופה לא מופיעה שם) תכניסו את הח.פ. לחלונית ותלחצו על "חפש".
אפשרות נוספת זה להכניס את שם החברה בחלונית "שם" ואז לעשות "חפש".
בפניות האחרונות למשרד התחבורה לא קיבלתי העתק מהפנייה למייל כפי שהיה עד היוםזה מוזר כי בדרך כלל מקבלים אוטומטית ומיידית אישור שליחת תלונה
אולי היתה טעות בכתובת מייל ואז לא תקבל גם את התשובה, אולי כדאי לשלוח שוב
עגמת נפש בניפוח של צער וחרדות כמובןמה היה המקרה? למה זה גרם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: