דג בתנור חמוץ מתוק
- החומרים הנדרשים:
- 8 מנות פילה מושט טרי
חצי ראש שום כתוש
חצי כפית מלח
1 לימון סחוט
2 כפות סוכר או דבש
1/3 כוס שמן זית כתית
- אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומורחים חצי מהכמות על הדגים מצד אחד.
משמנים תבנית במעט שמן מניחים את הדגים עם הרוטב על גבם בתבנית ומורחים את הרוטב גם על צד העליון.
מכסים היטב, ואופים בתנור בטמפרטורה 180 מעלות, כ-25 דק’. - שדרוג: ניתן להכין את המתכון גם מנתח פילה סלמון בינוני ללא עור!