זה באמת מתכון מעולה
בפעם הראשונה שעשיתי זאת- קילפתי והשריתי ראש שום שלם, קיבלתי את שכרי מיידית וראיתי 2 חיפושיות קטנטנות שחורות על קצה שן השום.
.הכנתי אותו כך הרבה פעמים . ואז ראיתי מהרב ויא שיש להשרות את שיני השום קלופים במים וסבון למספר דקות.עטפו כל ראש בנפרד בנייר כסף כך שחלק הגבעול(מקום החיתוך) נשאר חשוף
בפעם הראשונה שעשיתי זאת- קילפתי והשריתי ראש שום שלם, קיבלתי את שכרי מיידית וראיתי 2 חיפושיות קטנטנות שחורות על קצה שן השום.