תודה,את החביתיות יש לשמור בכלי סגור למניעת התייבשות ואז למלא ולחמם לפני ההגשה וכך הן מתרככות.
לא ידעתי שככה אופן ההכנה, פשוט מבהלתי בהתחלה,
אבל בסוף היה מושלם!!!
וגם טעמנו לפני החג היה טעים מאדד.... בנוסף הטיפ של הערבוב היה מעולה!!!
תודה,את החביתיות יש לשמור בכלי סגור למניעת התייבשות ואז למלא ולחמם לפני ההגשה וכך הן מתרככות.
למלא ממש לפני שבת ולהניח קומה שניה.@shira bira הכנתי כעת, ויצא ממש טוב וטעים.
לא התנסיתי בחימום, אני רוצה להכין לחג- וזה יוצא שבת... יש לך רעיון איך להגיש בלינצעס ממולאים בלי שצריך לטגן לפני? כי אין אש... פשוט למלא ולשים קומה שנייה?
אסאדו זה חלק עם המון המון שומן הוא לא צריך כמעט תבלינים להיפך הוא מתבלן את הירקת שתוספי איתוש כאן כאלה אלופות
אז אני באה לאתגר אתכן...
דרושה הכוונה או מתכון
לאסאדו
ללא תנור בשרי
ללא דבש/ערמונים/פטריות
תבליני בסיס בלבד
איך עושים את זה בתנאי השטח הללו
הכי טוב שאפשר בס"ד
תודה מראש!
3 בצלים - חצאי טבעותמחפשת מתכון עסיסי לרולדת עגל ברשת
תודה רבה
הכנתי היום, יצא מוששששששששששששששששששששששושני תפו"א
מקלפים תפו״א, פורסים בדיסקית פרוסות דקות של המג׳ימיקס את התפו״א בשלמותם ומעבירים לקערה, מתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה ושמן זית.
לוקחים קוקוטים כמו בתמונה, ומשמנים אותם (עדיף בתרסיס שמן למי שמשתמשת) ומתחילים לסדר לצורת שושנים, פרוסות גדולות בחופף אחת לשניה בסדר של מהגדול לקטן לחלק הפנימי של השושנה.צפה בקובץ המצורף 632789
תודה על המתכוןפרגיות עם פירות יבשים:
לא.ניסית בתנור?
לא הרבה זמן בלבד, כי זה מתבשל אח״כ.ולגבי בישול- כתבת לסגור את הפרגיות- הרבה זמן? ממש לצרוב חזק?
שירה או מישהי אחרת מנוסהמפרידים את הגלדים ומניחים בצד.
מה זה אומר - להפריד את הגלדים.שירה או מישהי אחרת מנוסה
מזה אומר להפריד את הגלדים?
יש לי רולדת הודו3 בצלים - חצאי טבעות
ראש שום
מטגנים את הבצל ושיני השום בשמן עד להזהבה טובה.
מניחים את הרולדה כשהיא עטופה בתבלינים:
מלח
פפריקה
פלפל שחור
אבקת שום / בצל (לא חובה)
לבשל עם חצי כוס יין אדום יבש עד להרתחה.
אח"כ לתת בישול על אש נמוכה למשך שעתיים כאשר כל חצי שעה בערך את הופכת את הרולדה על צד אחר.
לכבות את האש.
לשים את הרולדה בקירור ללילה.
את הרוטב קררי.
כשהרולדה קרה אפשר לחתוך פרוסות דקות ויפות בזהירות.
לחמם מעט לפני ההגשה.
יוצא רך כמו חמאה!
@Geula-Arc אחרי השליקה הראשונית של הבשר צריך לשפוך את המים? או שמשתמשים בהם?מתכון -פרוסות בשר בריבת בצל
המתכון הזה מוצלח כמעט עם כל גוש בשר בתנאי שתעשו לו בישול כפול כמובן יוצא עסיסי רך ומלא טעם עשיר
לוקחים נתח בשר 5/6/8 מה שתבחרו
שולקים אותו כשעה על האש עם מים שמכסים בתוספת פלפל שחור (לבשר 5 אפשר לוותר על השליקה ולעבור ישר לבישול ברוטב של נתחים חתוכים מראש )
מקררים היטב ופורסים לפרוסות
בסיר מטגנים הרבה בצל -3 בערך עד להזהבה קלה , מוסיפים סוכר 2כפות +פלפל שחור + יין אדום סוגרים במכסה ל10 דקות עד לצמצום וכו
מכניסים את פרוסות הבשר , מכסים במים , ומוסיפים 1-2 עגבניות מגורדות או קוביות , מלח מעט פפריקה
מכסים ומבשלים על אש יחסית נמוכה למשך 3 שעות
זהו בתאבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: