ככה זה כשכל המתכונים (של פסח והחמץ) מוקלדים ומסודרים יפה במחשבאת שופעת ממש!
אני מכינה לשבת בעיקר סלמון ומושט, פשוט מורחת תיבול על הדג ביום שישי בצהרים, מניחה בתבנית חד"פ ושומרת במקרר לספיגת טעמים.
בכניסת שבת מוסיפה מעט מים לתבנית ומניחה על הפלטה. עד הסעודה הדג מבושל לגמרי, חם ועסיסי ולא יבש.
מה שכן, צריך להניח את הדג בשכבה בודדת על התבנית ולא בערמות...
את יכולה לעשות את אותו מתכון שכתבתי על הפלפל ממולא, רק ללא הפלפל יוצא מצוין!אשמח למתכון לקציצות עוף/ הודו, לא שרויה ולא קטניות
בפסח אין לי גז אלא כירים חשמליות קטנות ובחג אני מבשלת על הפלטה הכל לחג בבוקר...עופות מתובלים ב2 תבניות ו2 כיסויים מניחה בבוקר על הפלטה למשך 4 שעות רך כמו חמאה וגם תבנית נוספת של תפו"א ובטטה וגם סיר עם ביצים ומים איזה 4 שעות.. יוצא מעולה חוסך הרבה כאב ראש...כשאין תנור, האם אין דברים שאפשר להיעזר עם הפלטה?
כמו מנות בשר, דגים
מה אומרות המומחיות?
אין!!! וגם פרווה לא מיצרים השנה..יש למישהי מושג היכן משיגים שמנת מתוקה של העדה החרדית כשר לפסח?
אולי ש למישהי מתכון לעוגה חלבית לא שרויה?
השניצלים הכי כיפיים, שאימצנו גם לכל השנה: "שניצלים מתנפחים "
לא שרויה
בשרי
חומרים בסיסיים (קמח תפו"א )
מה אתם כן אוכלים? ננסה להתאים לך אישית בל"נאני כ"כ רוצה להכין מהדברים הטעימים האלו, אבל לא אוכלים אצלנו:
תבלינים, סוכר, קמח ת.אדמה...
במיוחד בעלי אוהב פשטידת ת.עץ אפשר מתכון ללא וללא וללא...?
אפשר לנסות לקחת עגבניות לשים במים רותחים ולבשל כמה דקות ואחכ להעביר למי קרח הקליפה אמורה לצאת בקלות.ואז שמים במג'ימיקס וטוחנים עם תבליניםלמי יש רעיון איך אפשר לנסות ליצור רסק עגבניות ביתי?
וואו, נשמה כל הכבוד!מה אתם כן אוכלים? ננסה להתאים לך אישית בל"נ
סלט פרות.עדיף לא לסחוט מעל תפוז .זה יכול לגרום למרירות אחרי שעומד במקרר.וואו, נשמה כל הכבוד!
בשר/עוף. מלח, דבש, בייצים.(אם יש )שקדים, אגוזים.
ירקות: בצל,גזר,קולורבי, שורשים, סלק, ת.אדמה. חסה. בטטה,
פירות: תפוזים, אגסים, ת.עץ. בננה.
וזהו!!!!!!!
מה שאני עושה- טוחנת עגבניות במעבד מזון (לא טורחת לקלף, אין צורך.), מתבלת במלח ומבשלת. לא יודעת להגיד כמה זמן. אני מכינה מזה רוטב עגבניות למוסקה, רוטב לקציצות בשר, לסלמון, למושט, מוסיפה קצת למרק ירקות... בקיצור- זה אחד מהבסיסים שאני מכינה לפסח בכמות גדולה ומשתמשת בזה לאורך החג.למי יש רעיון איך אפשר לנסות ליצור רסק עגבניות ביתי?
יש כאן באשכול מתכון לפשטידת תפוחים, תשמיטי את הסוכר, זה בעמוד 3 כמדומני, של ניקית בשם שולהאני כ"כ רוצה להכין מהדברים הטעימים האלו, אבל לא אוכלים אצלנו:
תבלינים, סוכר, קמח ת.אדמה...
במיוחד בעלי אוהב פשטידת ת.עץ אפשר מתכון ללא וללא וללא...?
תוסיפי קצת יין מתוקאבל איזה טעם יהיה לפשטידה בלי סוכר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: