רחלי ליפשיץ
משתמש רשום
ובלי קשר ערך הדירות שם קפץ בשנה הארונה ב30 אחוז,,
כך שמי שקנה שם עשה פיס,,
כך שמי שקנה שם עשה פיס,,
אכן, למעשה אם תהיה וועדת קבלה אלו שלא יתקבלו זה דווקא סוג האנשים שמאכלסים כרגע את האזור ולא מעוניינים בשינוי.הנושא הוא לא חילונים שיגיעו לאזור כי הרי זה לא יקרה בדיוק כפי שלא קרה בשנלר ובכדורי שגם שם הבנינים הם של 12 קומות,,
הפחד הוא שישתלטו על השכונה חסידים וכו,,,
רק מה שלא מספיק מובן-
האם חסידים גרועים יותר ממגדלי קנאביס ומנערי שוליים שממלאים היום שם כל חלקה טובה?
ואין אופציה לשלוח ילדים ללמטה בלי השגחה ואפילו לא לרגע,,
ואם השארתי עגלת בוגבו ל5 דקות ברחבה היא כבר לא קיימת?
שואלת בהרבה כאב,,
זו ג"כ השוואה לא נכונה, כי רוממה נהייתה יוקרתית בגלל היזמים שבנו בנינים מפוארים באמת ויצרו מצב שכל נגיד אירופאי/אמריקאי רוצה להחזיק דירה אחת כזו. (ובצדק!).נכון. ההשוואה היתה לסגנון האזור ולמהפך שעבר בגלל ההתחדשות, בלי קשר לנתונים השונים.
התנגדות הרבנים זה משהו מהתקופה האחרונהבאיזה שכונה?
הרב יכול להביא את דעתו , ואין לו באמת כח למנוע.
עובדה בכניסה לנווה יעקב כל הדיירים חתמו על פינוי בינוי למרות שהרבנים שם התנגדו.
מה הטעם של הרבנים שם להתנגדות? שלא יבואו חסידים?מן הנכון לא להיכנס לעיסוק במנטליות של שמואל הנביא...
התנגדות הרבנים זה משהו מהתקופה האחרונה
הפינוי בינוי באחימאיר וכן בחיות כבר נסגר טרם התנגדות הרבנים
אנחנו אולי גרות בשכונה אחרת שרק קרויה באותו שם?!?!?הנושא הוא לא חילונים שיגיעו לאזור כי הרי זה לא יקרה בדיוק כפי שלא קרה בשנלר ובכדורי שגם שם הבנינים הם של 12 קומות,,
הפחד הוא שישתלטו על השכונה חסידים וכו,,,
רק מה שלא מספיק מובן-
האם חסידים גרועים יותר ממגדלי קנאביס ומנערי שוליים שממלאים היום שם כל חלקה טובה?
ואין אופציה לשלוח ילדים ללמטה בלי השגחה ואפילו לא לרגע,,
ואם השארתי עגלת בוגבו ל5 דקות ברחבה היא כבר לא קיימת?
שואלת בהרבה כאב,,
הרב הפעיל את השפעתו הפוליטית על חברי תנועת ש"ס ואלו ערערו והצליחו לבטל את החלטת העיריה לקדם את הפרויקט.הרב יכול להביא את דעתו , ואין לו באמת כח למנוע.
עובדה בכניסה לנווה יעקב כל הדיירים חתמו על פינוי בינוי למרות שהרבנים שם התנגדו.
מה היה הטעם שלו להתנגדות?הרב הפעיל את השפעתו הפוליטית על חברי תנועת ש"ס ואלו ערערו והצליחו לבטל את החלטת העיריה לקדם את הפרויקט.
אם זה היה נגמר בקריאה לתלמידיו שלא לחתום- זה היה מתקבל ולגיטימי.
אבל למנוע מבלוקים שחתומים ב80 %--- קשה לי.
יש לי כבוד בסיסי לכל רב מכל חוג.מה היה הטעם שלו להתנגדות?
אישית אני יודע שחברי כנסת החרדים פועלים לפעמים למנוע התקדמות (כלכלית ועוד) של הציבור המצביעים שלהם כדי לגרום להם להמשיך להיות תלוים בהם. היו שיקולים כאלה גם פה?
התנגדות הרבנים זה משהו מהתקופה האחרונה
הפינוי בינוי באחימאיר וכן בחיות כבר נסגר טרם התנגדות הרבנים
לא הרבנים, אלא ״אחד הרבנים״לא רק שלא התנגדו
בזמנו ישבו עם הרבנים ואז הם נתנו הסכמה כללית
למה? הרי חילונים לא יבואו לשם אפילו כיפות סרוגות כבר עוזבים את ירושליםכל השאר מתנגדים נחרצות
אברך ליטאי נורמלי לא ישתמש במעלית שבת,למה? הרי חילונים לא יבואו לשם אפילו כיפות סרוגות כבר עוזבים את ירושלים
זה מה שאני מנסה להבין. מי זה האחרים שיבואו?אברך ליטאי נורמלי לא ישתמש במעלית שבת,
אברך חסידי חוצניק שמתיר לעצמו מעלית שבת לא יבוא לנוה יעקב,
יגיעו אחרים...
אני לא מדבר איתך על ההתנגדות של עכשיולא הרבנים, אלא ״אחד הרבנים״
אנשים שפחות איכפת להם מאיסור שבת...וד״ל.זה מה שאני מנסה להבין. מי זה האחרים שיבואו?
אין סיכוי שיאשרו דבר כזה גדולי ההנדסאים ניסו כבר את כל האופציות ואין לזה סיכוי,אני לא מדבר איתך על ההתנגדות של עכשיו
אני אומר לך מידיעה, בזמנו לפני כמה שנים דברו עם 2 הרבנים המרכזיים וקבלו מהם הסכמה עקרונית.
כעת המצב שונה.
בכל מקרה, יש מפתחים שעובדים יחד עם רבנים בכירים לייצר מעלית שבת שהרבנים יסכימו לאשר אותה
מה זה אומר למעשה?ש"ס התנגדה, עיריית ירושלים תקעה פרויקט התחדשות במגזר החרדי
חשיפת מרכז הנדל"ן: בעקבות התנגדות ש"ס הסירה עיריית ירושלים את שמה כמגישת תוכנית לבניית מאות דירות חדשות בשכונת שמואל הנביא, שבניינים רבים בה הוגדרו מסוכנים. דיון חוזר שאמור היה להתקיים בתוכנית מתעכב: "ראש העיר קובע את סדר היום, ולא מעלה את התוכנית לדיון"
ש"ס התנגדה, עיריית ירושלים תקעה פרויקט התחדשות במגזר החרדי
חשיפת מרכז הנדל"ן: בעקבות התנגדות ש"ס הסירה עיריית ירושלים את שמה כמגישת תוכנית לבניית מאות דירות חדשות בשכונת שמואל הנביא, שבניינים רבים בה הוגדרו מסוכנים. דיו...www.nadlancenter.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: