יש אפשרות בבקשה לשאול אותך שאלה פרטית בנוגע לפינוי בינוי בי-ם?
מייל: zpc5060 @ gmail.com
יש אפשרות בבקשה לשאול אותך שאלה פרטית בנוגע לפינוי בינוי בי-ם?
יש בנין בנוה יעקב שחתם על פינוי בינוי, ומצטערים על כך מאוד, הם לא יכולים להוציא תב"ע חדשה והפינוי לא באופק, היזם החתים על קנס של עשרות אלפי שקלים לדייר אם הם מבטלים, והם תקועים לחלוטין..כי גם ככה שווי הדירה שלהם תעלה.
בגלל השיפוץ.
אני כתבתי על דירה קיימת בפינוי בינוי בהליך היתר במחיר של 2.35 מ'במחיר הזה ניתן לקנות דירה מוכנה עוד שנה וחצי בערך בפרויקט אורנים.
ושכונה פי כמה מומלצת.
מעניין, יש דבר כזה בנייה חדשה בירושלים ב24 למטר? זה מעניין בהחלט.אני כתבתי על דירה קיימת בפינוי בינוי בהליך היתר במחיר של 2.35 מ'
דירת התמורה תהיה כמאה מטר (10 מטר יותר מאורנים)
זה לא המחיר באורנים, שם מוכרים דירות 4 חד' קטנות של 90 מטר במחיר של 2.5 מ'- 2.45 מ'
(יש פרסומות שלהם בכל י-ם דירה 4 חד' בי-ם בפחות ב-2.5 מ')
עוד כמה הבדלים:
1. הדירות תמורה לדיירים אצל טרא יהיו לכיון הנוף, הדירות הזולות ב-2.45 מ' אצל אורנים לא לכיון הנוף אלא לכיון המגרשי כדורגל או לכיון ההר.
2. דירות תמורה לדיירים אצל טרא מקבלים חניה ומחסן, לא נראה לי שזה קיים אצל אורנים.
3. המפרט טכני אצל טרא ברמה גבוהה יותר.
4. דירות תמורה לדיירים אצל טרא מקבלים 10 שנים תשלום ועד בית ודמי ניהול ע"ח היזם (כך מקובל בכל הפינוי בינוי בי-ם) אצל אורנים זה מוטל על הדיירים כמו כל דירה שקונים מיזם
(תעשו חישוב דמי ניהול בבנין גדול עם מעלית יכול להגיע ל-300 ש"ח כפול 12 חוד' כפול 10 שנים=130 אלף)
5. מבחינת מיקום, אורנים זה ברח' רביץ מאד לא נגיש לתח"צ וגם האוטובוס שיש עושה סיבוב בכל השכונה עד היציאה, וגם ברכב זה סיבוב.
המתחם של טרא יושב על ציר ראשי וציר רק"ל ביציאה מהשכונה נגיש ונוח לצאת ולהכנס.
זה יוצא 27K למטרמעניין, יש דבר כזה בנייה חדשה בירושלים ב24 למטר? זה מעניין בהחלט.
יש בנין בנוה יעקב שחתם על פינוי בינוי, ומצטערים על כך מאוד, הם לא יכולים להוציא תב"ע חדשה והפינוי לא באופק, היזם החתים על קנס של עשרות אלפי שקלים לדייר אם הם מבטלים, והם תקועים לחלוטין..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: