ההורים של אבייהאישה הראשונה של בסטיאן ששכחתי איך קוראים לה וכמובן כל הילדים של בסטיאן עד מהללאל ורעואל
הבן של גברת פאלעב- השכנה של תובאל הצייר
יקוואל (איך שכחתם?)
הבק עשהאל- אבא של פנרס
ההורים של אבייהאישה הראשונה של בסטיאן ששכחתי איך קוראים לה וכמובן כל הילדים של בסטיאן עד מהללאל ורעואל
היא לא מתה ממחלה ותוחלת החיים בעבר לא היה ארוכה כמו היום.ממבט של ילד קטן גם גיל 50 הוא זקן נוראאא
אז הגיוני שהיא לא הייתה עד כדי כך זקנה כמו שמהללאל אמר
יקוואל - מוות מסלעים
יקוואל (איך שכחתם?)
כל אלו נפטרו מבוגרים, כן?הרב של הכבשים
הרב של הישיבה המלכותית
הנסיך הפרוש- הרי מנרם ראה אותו למרות שהיה נכד (או נין, לא זוכרת)
בתקופה שבה כוזר הייתה קיימת, גיל חמישים היה בהחלט זקן.ממבט של ילד קטן גם גיל 50 הוא זקן נוראאא
לאבא הגדול יש שיער לבן, זה כתוב איפשהו במהללאלבל אבא הגדול הבן שלה לא נשמע צעיר בן שלושים... אז סביר להניח שהיא כן היתה מבוגרת.
מה זה הכינוי הזה?אדון כוזר השניה
אוי זה אחד הטובים המשפט של אביהוד על איך שאבירים מלמדים את הילדים שלהם לעוף על עצמם חחח.פדהאל אהבתי שהוא לא שם לב לתפוח שיש לו על האף...
זה אחד הקטעים המוצלחים בספר... (לענ"ד)
אופס, נכוןמה זה הכינוי הזה?
אם כבר אז 'אבי כוזר', 'אבי הכוזרים'...
אדון זה רק על מנהל אחוזה. האביר מנרם בנטיליאן הוא 'אדון אחוזת בנטיליאן'
הבנת?
הוא בן 60.....אבל אבא הגדול הבן שלה לא נשמע צעיר בן שלושים... אז סביר להניח שהיא כן היתה מבוגרת.
אני כבר לא זוכרת מה הפער המדויק בין ספר לספר,לא זכור לי בכל הסדרה מישהו שמת בשיבה טובה, כל מי שמת הוא צעיר מאודד!
ראש הישיבה הרה"ג נטרונאיבהנחה שרוב הדמויות שהכרנו לא היו מאוד מבוגרות, לא נוצר מצב שמישהו שאנחנו מכירים נפטר משיבה טובה (טוב, חוץ הטובה הזקנה שהכרנו כשנפטרה.)
לא מדויק.בתקופה שבה כוזר הייתה קיימת, גיל חמישים היה בהחלט זקן.
תגידו מישהו פעם ניסה לשרטט מפה של כוזר,אז מתי נכבשה המצודה של גד בליאטר?
בחיפוש ממלכה במבחן זה מביא את זה:תגידו מישהו פעם ניסה לשרטט מפה של כוזר,
אני פעם ניסתי ולא זוכר בדיוק איך, אבל זה נתקע באיזה שלב בסדרה....
במקרה הם לא חיילים שמתו בקרב, לא שודדים, לא מרגלים...אם כבר מדברים על זקנים..
לא זכור לי בכל הסדרה מישהו שמת בשיבה טובה, כל מי שמת הוא צעיר מאודד!
מכורי ממלכה במבחן, אני צודקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: