כמוני...אני סתם טיפוס כזה שכשאני קוראת ספר טוב אני מתחילה לחשוב מה הייתי רוצה שיהיה.
אני מתחילה לכתוב את הספר מחדש בראש...
כמוני...אני סתם טיפוס כזה שכשאני קוראת ספר טוב אני מתחילה לחשוב מה הייתי רוצה שיהיה.
חוויה אינטלגנטית, מפתחת דמיון ומרתקת.כמוני...
אני מתחילה לכתוב את הספר מחדש בראש...
"והלוחות מעשה אלוקים המה והמכתב מכתב אלוקים הוא חרות על הלוחות", אל תקרא חרות אלא חירות, שאין לך בן חורין אלא מי שעוסק בתלמוד תורה"זה הציטוט המלא "והלוחות מעשה ... המה והמכתב מכתב .... הוא חרות על הלוחות", אל תקרא חרות אלא חירות, שאין לך בן חורין אלא מי שעוסק בתורה
למה הוא מזכיר לו את זה במתנה שהוא שולח לו?
ולמה זה גילוי הומור?
למיה פתרונים
הומור סטייל קינן.גילוי הומור גם אין לי מושג
חחח הומור עמוק ומורכבאיסתרק שיחרר אותו מעבדות
זה הפלפול שלי בנושא
נראה לי שהוא כאילו צוחק עליו שהוא לא באמת שחרר אותו(כי הוא עדיין עבד(עבד ה'..)...) ושקודם הוא גם לא ממש היה עבד... כי הוא עסק בתורה..
לא מכירה את הבדיחה אז אין לי איך לדעת מה היא אמורה להגיב...הומור סטייל קינן.
מעניין לספר לה את הבדיחה על הפיל שיצא רטוב מהבריכה. מעניין איך היא תגיב
זהו. בדיוק זה התשובהאיסתרק שיחרר אותו מעבדות
זה הפלפול שלי בנושא
נראה לי שהוא כאילו צוחק עליו שהוא לא באמת שחרר אותו(כי הוא עדיין עבד(עבד ה'..)...) ושקודם הוא גם לא ממש היה עבד... כי הוא עסק בתורה..
נכון!חחח הומור עמוק ומורכב
אני רואה שאת לא נרגעת מדיזרלא עוזר.
פשוט לספר היו קוראים דיזר. ופדהאל בכלל לא היה קיים
חח
פתרון בשבילך-אני סתם טיפוס כזה שכשאני קוראת ספר טוב אני מתחילה לחשוב מה הייתי רוצה שיהיה.
זה כאילו אני קוראת שתי ספרים: )
איך אחזת את זהאני רואה שאת לא נרגעת מדיזר
אני אוהבת לדמיין פאנפיק. יותר טובה בזה : )תכתבי פאנפיק..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: