תקראי לבד,איזה תפוח? איפה?
איזה מעצבן לגלות שיש קטעים שאני לא זוכרת....
זה מדיי חמוד בשביל להרוס את זה פה....
(השיחות שלו עם גדעון שמסביר לו איך הוא נראה )
תקראי לבד,איזה תפוח? איפה?
איזה מעצבן לגלות שיש קטעים שאני לא זוכרת....
אהמממ איפה בערך? בהתחלה? בסוף? משו?תקראי לבד,
זה מדיי חמוד בשביל להרוס את זה פה....
(השיחות שלו עם גדעון שמסביר לו איך הוא נראה )
כשהם בכלא....אהמממ איפה בערך? בהתחלה? בסוף? משו?
מסתבר שדילגתי קצת..
"... מה שם אדוני ודרגתו?"יאללה, דברים שאהבתם בסדרה...:
באמת קטע חמוד כמו רוב הקטעים עם איסתרק..."... מה שם אדוני ודרגתו?"
איסתרק מביט בשניים, ובעוד שבדיזר התקשה לתת אמון - הרי ששניהם ראויים לו מעל ומעבר, ועל כן הוא מורה לו - "רשום כך: אני איסתרק השלישי, כאקאן כוזר וגלילותיה - "
ראשו של גדעון קופץ, ופדהאל מצמצם את עיניו בחוסר אמון. האיש שמולם לא נראה היה עד רגע זה כמו פושע או מטורף.
"מפקד עליון על צבא כוזר ואבי אזרחיה - " ממשיך איסתרק בנחת, "זה יספיק".
(עמ' 656)
הזקן קטוע הרגל שבארמונו של קאה.אגב, מעניין, מי האיש/אשה הכי זקן בכל ספרי הסדרה?
התכוונת לואננא הגדולהזקן קטוע הרגל שבארמונו של קאה.
אם כבר מדברים על זקנים..הזקן קטוע הרגל שבארמונו של קאה.
הגיוני.במהללאל יש התלבטות בין איסתרק להלה איך יקראו לתינוק, הוא מעלה שמות של מלכי השושלת והיא פוסלת אותם, נראה לי שאף אחד מהם לא קיבל פסילה 'הוא מת בקיצור ימים', אז ייתכן שמלכי השושלת עד רעואל מתו באריכות ימים, לא?
המלך ברכיה היה אדם חולהבמהללאל יש התלבטות בין איסתרק להלה איך יקראו לתינוק, הוא מעלה שמות של מלכי השושלת והיא פוסלת אותם, נראה לי שאף אחד מהם לא קיבל פסילה 'הוא מת בקיצור ימים', אז ייתכן שמלכי השושלת עד רעואל מתו באריכות ימים, לא?
הבן של משואל הטוחן זה טוביה... הבן של דוד סאנפאל שהיה על האלנורק.משואל הטוחן - לא רשום, אבל השאיר בן צעיר, אז הגיוני שמת צעיר
האישה הראשונה של בסטיאן ששכחתי איך קוראים לה וכמובן כל הילדים של בסטיאן עד מהללאל ורעואל@מימיי @סגול בהיר
גם אני זכרתי את זה, אבל הוא היה חולה ברגליו, לא בטוח שמת צעיר, אבל זה נכון שלא זכור לי אחד מהגיבורים שחי בתקופת הסדרה שמת מבוגר, אני אנסה לרשום, אולי אתם תשלימו אותי.
המלכה דבורה - מחלה
המלכה שרה - הרעלה
המלך רעואל - הכשת נחש
משואל הטוחן - לא רשום, אבל השאיר בן צעיר, אז הגיוני שמת צעיר
יקוואל - מוות מסלעים
די, אין לי יותר כח וחשק, תנסו גם אתם...
ממבט של ילד קטן גם גיל 50 הוא זקן נוראאא'סבתא הטובה' מתה זקנה
נולקי אולי?ששכחתי איך קוראים לה
רקלהאישה הראשונה של בסטיאן ששכחתי איך קוראים לה וכמובן כל הילדים של בסטיאן עד מהללאל ורעואל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: