היא כן.ומלחמה לא תגרום לכלכלה בארצו לשגשג יותר מידי...
כי מלחמה אומר שהוא יכול לסגור עסקאות נשק ותחמושת למחתרת...
היא כן.ומלחמה לא תגרום לכלכלה בארצו לשגשג יותר מידי...
חשיבה יפה.היא כן.
כי מלחמה אומר שהוא יכול לסגור עסקאות נשק ותחמושת למחתרת...
(לא,(מישהו אמר לך פעם שיש לך ראש קרימינלי?)
(איך אמר קנז?(לא)
זה בהערכה.(איך אמר קנז?
לא נורא. תמיד יש פעם ראשונה)
יפה!
אפשר הערה?
הקטע קצת לא מתאים לדמויות, איסתרק הוא מלך כוזר ואלרון הוא צעיר נורדי קשוח.
וגם אם היו פחות קשוחים לא הייתי מצפה מגברים להתנהג כך...
כמה חבל שמיה לא כותבת על נשים כמעט... וגם אלו שהיא כתבה עליהן היא חיתנה אותן כבר.
עד האחרונה שבהן...
מבאס. לא?
אבל תמיד אני יכולה לחתן אותו עם הבת העלומה של אציל או אביר כלשהו...
אם היית קוראת את ההמשך היית מבינה.דיאן, מה איתה עוד 14 שנה?..
אבל מישהי יודעת את מי אני הולכת לשדך לרעואל? (הנסיך)
דיאן דיאלידאן
זה יהיה קץ המתיחות בין בית ביואר לבית דיאלידאן
אוף. זה היה כל כך שקוף?
טוב. אני, כמו שציינתי לא שדכנית פוריה כל כך. וזו הנערה הראשונה שעלתה במוחי. וחוץ מזה זה מגיע לשלוואן שקופח בפדהאל...
אגב, בהתחשב בדברים. אני מאמינה שלשם דיאלידאן קונוטציות לא ממש מחמיאות בבית המלוכה שלהוד מלכותו ירום הודו היה יותר נעים להחליף את תואר האבירות של שלוואן לגדעחצמנחיאן.
תודו שזה שם מדהים בעל משמעות עמוקה.
זה מה שמיוחד בפנאפקיק.זה הדמויות של מיה בסגנון כתיבה שהיא לא כתבה ול5א תכתוב.. לכן זה מוזר
היי, את בסדר גמור! יש בפאנפיקים זן סיפורים מיוחד שנקרא AU - כלומר הסיפור כולל דמויות ועולם שלא תואם את הקנון.(Alternative Universe)ואני מודיעה בזאת- אני כותבת על הדמויות של מיה בסגנון שלי ובפרשנות שלי על הסיפור. מי שאוהב - שיגיב ומי שלא אוהב- הדיון הזה לא מיועד בשבילו וינסה למצוא מישהי מוכשרת יותר.
אני חושב שאני צריך להדפיס את התגובה הזאת ולתלות ליד המחשב (כל כותב צריך לעשות את זה בעצם).זה מה שמיוחד בפנאפקיק.
ואני מודיעה בזאת- אני כותבת על הדמויות של מיה בסגנון שלי ובפרשנות שלי על הסיפור. מי שאוהב - שיגיב ומי שלא אוהב- הדיון הזה לא מיועד בשבילו וינסה למצוא מישהי מוכשרת יותר.
אני אפילו לא מנסה לחקות.
אבל תודה על התגובות.
אגב, גם על הרכות של איסתרק תבוא הבהרה.
ואלרון- טוב, אולי זה באמת פספוס שלי אבל אני מקווה שזה יתקבל בהבנה. בהתחשב בכך שזה הסיפור הראשון שלי פה ובכלל לציבור הרחב.
היי, את בסדר גמור! יש בפאנפיקים זן סיפורים מיוחד שנקרא AU - כלומר הסיפור כולל דמויות ועולם שלא תואם את הקנון.(Alternative Universe)
אבל זה המקום להגיב ולהביע דעות וככה גם להשתפר, עצם זה שאנשים מגיבים מראה שהם אהבו לא?
תודה לכם!אני חושב שאני צריך להדפיס את התגובה הזאת ולתלות ליד המחשב (כל כותב צריך לעשות את זה בעצם).
בכל מקרה אני יודע על עצמי שכשאני מגיב על דמות מסוימת בהשוואה לסיפור המקורי זה לא במובן של לבקר או לרצות שתשני, אלא פשוט כי זה נקודה שראיתי לטוב ולמוטב ואני רוצה לתת לך את הזכות לראות את הנקודה הזאת ולהתבונן בה לפני שאת מחליטה לכתוב את הסיפור שלך,על פי ההחלטות שלך בלבד- כמו שצריך להיות (לפחות כל עוד לא משלמים לך ).
אני מאמין שזאת גם המטרה של שאר המגיבים, ואין מטרה לבקר או משהו חלילה.
ולא שכחנו,אנחנו עדיין מחכים לפרק הבא!
כן! סוף סוף, אה?וואו, איזה קטע יפה!
אני ממש אוהבת קטעים בסגנון הזה...
סוף סוף נחשפנו לגיבור הסיפור?
או שפספסתי קטעים אחרים עליו?
הו, זה סיפור... אל תדאגו. לא שכחתי אותו... (מי שמבין לא לצעוק עליי)מה עם שלמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: