קנז לאחות של ישילמי הוא נשוי, אגב?
ולמי קנז?
כלב.. אממ בעיה קשה, נראה לי נגמרו הנשים סופית
מה עם בנימין? וליסיה?
קנז לאחות של ישילמי הוא נשוי, אגב?
ולמי קנז?
גאונות! מתאים בול.מכירה אחד ממש חביב עם מידות תרומיות של ממש.
בעברו גידל ילד אומנה אסופי ברכס האנשוג אבל לאחר שהנער בגר ועזב הוא החליט לערוך מסעות ברחבי כוזר ולשמח בחורים.
אהה ויש לו חץ תקוע במוח שגורם למצבי הרוח שלו להשתנות בקצב מסחרר, (אבל לא חושבת שזה יפריע לגברת דיאלידאן, היא רגילה לזה).
מה זאת השפלות ברך הזאת??עשר פאררך לי, עשר לך.. סגור
היא לא נפטרה עוד לפני בעלה? (זכור לי משהו מפדהאל...)אישה מבוגרת, אלמנה טרייה. עשתה חסדים רבים בחייה, וחותנתה של תרצה סאנאפאל. את שמו של בעלה לא נזכיר, כמובן, מטעמי הזקה בשידוכים.
מי יכול להתאים לה?
תנו רעיונות..
בפדהאל יש קטע יפה שהיא קונה לשלוואן זוג נעליים ומזמינה אותו למדוד בחדרה האישי כי שם בודאי אין תאי האזנה ואז היא מבקשת ממנו שיקלף משהו מתחת המיטה וזה בעצם החוברת של חמיו...זכור לי משהו מפדהאל.
זה ממש לא היה בפדהאל.בפדהאל יש קטע יפה שהיא קונה לשלוואן זוג נעליים ומזמינה אותו למדוד בחדרה האישי כי שם בודאי אין תאי האזנה ואז היא מבקשת ממנו שיקלף משהו מתחת המיטה וזה בעצם החוברת של חמיו...
מה שברור שבפדהאל היא חיה ועוד איך והרבה יותר נחמדה מהחתונה של שלוואן במהללאל...
היא מוזכרת ברמז שאם פאר יברח הוא יסכן את אמא שלוזה ממש לא היה בפדהאל.
זה היה ביוזבד, אני חושבת.
אבל נכון, לא הוזכר שום רמז למותה של האישיות המלכותית.
אבל, כאמור, פאר לא ברח בחיי אביו לכן אמו חיה וקיימת.היא מוזכרת ברמז שאם פאר יברח הוא יסכן את אמא שלו
זה כתוב הפוך, שכשלוואן ברח הוא לא היה צריך לפחד על אמא שלו
(אאל"ט)
למה להרוג את כולם? למה?אגב, מישהי זוכרת מה היה עם אדוניה דיאלידאן?
זכור לי שהוא מת, לא?
השידוך הנל היה ללאה דיאלדיאן ולמשה גאלן, לא לרנה.. רנה נשואה באושר ועושר למנרם בנטיליאןמה זאת השפלות ברך הזאת??
שידוך לגבירה רנה חמות המלך?
בית המלוכה מבטיח לתת 10000פאררך ותואר אצילות לכם ולצאצאיכם, משהו ארוך ויפה כמו פרגכילטינמזאמאן
חופשי לחלק את דמי השדכנות אבל קודם ננסה להעלות אותם.גאונות! מתאים בול.
שנחלק את הדמי שידוך ביננו? עשר פאררך לי, עשר לך.. סגור?
הגיע מחר.היי! מחר בעזרת ה' פרק שני בעתניאל...
תתכוננו נפשית.
מבאס שאת צודקת.הגיע מחר.
ציור.כתיבה
באמת שלא הצלחתי להבין מה הבעיה. גם לפני המלחמה עם יוסף כלכלת כוזר התבססה בחלקה על תוצר חוץ.אולי פשוט יהיה כדאי לאפשר בגבולות מסוימים את חופש המסחר עם הנוכרים, - ובעקבות זאת - עם סלג'ואר," הוא עצר לרגע, "ולגרום לסולטן להפסיק לחשוב על תמיכה ביורשי דיאלידאן."
אכן, ביוזבד.זה היה ביוזבד, אני חושבת.
אבל נכון, לא הוזכר שום רמז למותה של האישיות המלכותית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: