הוא אבקת רעם של רגש...בתקופתה של כוזר לא נראה לי המציאו עדיין את הפצצה...
הוא אבקת רעם של רגש...בתקופתה של כוזר לא נראה לי המציאו עדיין את הפצצה...
אני חושב שהסצנה הזאת מתרחשת 6 שנים לפני הסצנה עם אלרון (ואז הם דווקא מסבירות אחת את השנייה) אבל נחכה שהסופרת תגיב.אגב קצת סותר את הקטע עם אלרון שהיה רגשי מאד, אפשר אולי להסביר שזה רק הילדים.
קראתי שוב את הפרק.הוא ילד מאומץ.
לא הגיוני, לפי הגיל הוא צריך להיוולד בסביבות הספר יוזבד, כשרעואל בן שנתיים.[ניחוש: הוא הבן של אולה אולי?]
צודקת מאד.אני חושב שהסצנה הזאת מתרחשת 6 שנים לפני הסצנה עם אלרון (ואז הם דווקא מסבירות אחת את השנייה) אבל נחכה שהסופרת תגיב.
לא מגלה ולא מגלה...(מוציאה לשון )קראתי שוב את הפרק.
מסקרן מאוד מי זה האבא של הילד הזה...
[ניחוש: הוא הבן של אולה אולי?]
יפה.לא הגיוני, לפי הגיל הוא צריך להיוולד בסביבות הספר יוזבד, כשרעואל בן שנתיים.
לכן כתבתי שהוא מתגעגע לאביו של המתבגר הצעיר. ידעתי שיתבלבלו.הגיוני...
אני חשבתי שבאביו הכוונה למלך רעואל,אבל נשמע שאת צודקת.
תודה.וואו כמה עצב...
טוויסט מעניין עם אליאסף, מחכים כבר לפרק הבא!
אם פאר או שלוואן יברחו הם לא יסכנו את אמא שלהם כיוון שהיא בעצמה המלכה, אלא כמדומני פולס בן ברכיהו לא יכול להרשות לעצמו לברוח כשבדרך יסכן את בני משפחתו.היא מוזכרת ברמז שאם פאר יברח הוא יסכן את אמא שלו
זה כתוב הפוך, שכשלוואן ברח הוא לא היה צריך לפחד על אמא שלו
(אאל"ט)
לצערי אין לי את הספר כדי להסכים או להתווכח.....אם פאר או שלוואן יברחו הם לא יסכנו את אמא שלהם כיוון שהיא בעצמה המלכה, אלא כמדומני פולס בן ברכיהו לא יכול להרשות לעצמו לברוח כשבדרך יסכן את בני משפחתו.
כנ"ל אני.איך אני אוהבת להתווכח... מישהו יכול לצטט מדויק? בבקשה!!)
האיות הנכון הוא 'לעומת' ולא 'לאומת'. אבל כל השאר - מטורף!הוד מלכותו, לאומת זאת, נעשה מתוח ועצבני מעט.
שלמה נפטר? למה? ממה? מתי?ומבטו המטושטש של בנו בן החודשיים שעלה במוחו אינו יכול לגלות לו.
אופס. נכון.@רוח פרצים הכתיבה שלך מיוחדת! נראה לי שכבר אמרתי לך פעם... אולי קצת יותר מפעם...
תיקון פצפון -
האיות הנכון הוא 'לעומת' ולא 'לאומת'. אבל כל השאר - מטורף!
כל הכבוד, מחכה כבר להמשך!
הבטחתי התעללות- קיבלתן רק את ההתחלה...שלמה נפטר? למה? ממה? מתי?
איך אפשר לעשות את זה, מנהלות, אפשר?אני אתקן. תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: