חיפשת להכין לעצמי משהו לאחרי הצום.
רציתי עוגה.
אבל דיאטתית עם מינימום סוכר ורק עם מעט מאוד קמח.
אז הכנתי את זו.
נסיתי. ממה שהיה בבית
יצא מופלא.גבינתית.
מתקתקה במידה
נימוחה
פשוט נמסה בפה
רכיבים:
לבסיס:
1.5 כוסות שקדים טחונים
1/2 כוס שמן קוקוס
2 שקיות ספלנדה
לעוגה:
750 גרם גבינה 5%
2 גביעי יוגורט מולר במתיקות מעודנת 1.5% שומן [אפשר גם של יופלה]
3 ביצים
4 כפות קמח
3 כפות מיץ לימון
ממתיק כתחליף לסוכר. אני שמתי 10 שקיות ספלנדה.
הכנה:
מערבבים בקערה עם כף את רכיבי הבסיס.
משטחים בתבנית חד פעמית קטנה 19X26 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות
בינתיים מערבבים רכיבי העוגה בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק
יוצקים מעל לבסיס האפוי חלקית ואופים עוד שעה בערך ב 180 מעלות.
מקררים לפני פריסה.
אני פרסתי בסכין חד פעמית אז הפרוסות נראות בהתאם.
שווה להכין. באמת
רציתי עוגה.
אבל דיאטתית עם מינימום סוכר ורק עם מעט מאוד קמח.
אז הכנתי את זו.
נסיתי. ממה שהיה בבית
יצא מופלא.גבינתית.
מתקתקה במידה
נימוחה
פשוט נמסה בפה
רכיבים:
לבסיס:
1.5 כוסות שקדים טחונים
1/2 כוס שמן קוקוס
2 שקיות ספלנדה
לעוגה:
750 גרם גבינה 5%
2 גביעי יוגורט מולר במתיקות מעודנת 1.5% שומן [אפשר גם של יופלה]
3 ביצים
4 כפות קמח
3 כפות מיץ לימון
ממתיק כתחליף לסוכר. אני שמתי 10 שקיות ספלנדה.
הכנה:
מערבבים בקערה עם כף את רכיבי הבסיס.
משטחים בתבנית חד פעמית קטנה 19X26 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות
בינתיים מערבבים רכיבי העוגה בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק
יוצקים מעל לבסיס האפוי חלקית ואופים עוד שעה בערך ב 180 מעלות.
מקררים לפני פריסה.
אני פרסתי בסכין חד פעמית אז הפרוסות נראות בהתאם.
שווה להכין. באמת
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: