עוגות/עוגיות עוגת שוקולד פירורים נימוחה - כן היא פסחית!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
IMG_7097.JPG
טוב, לכל אלו שביקשו ----
אז יש המוןןןן עוגות ומתכונים
ללא שרויה ועם שרויה ללא קמחים ורק עם שקדים
בחרתי להביא לכם עוגה טעימה במיוחד נימוחה ושוקולדית , יצא לי לפגוש כמה מתכונים דומים ממש אבל עשיתי מעט שינויים שלי ובעיני היא עוגה מנצחת ,שהסמל שלה שלא מאמינים שהיא של פסח , נימוחה בפה והיא לא שרויה (לאלו שנוהגים). ,
כמה דקות הכנה ותוצאות מושלמות
כמובן רק בס"ד!!
המתכון מתאים לתבנית חד פעמית רגילה

לפירורים :
2 ו-1/4 כוסות קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס אגוזים או שקדים טחונים
1 ביצה

לתערובת השוקולד:
לבשל בסיר על אש נמוכה::
250 גר' שוקולד מריר
2 כפות קקאו איכותי
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1/2 כוס מים
1/4 כוס יין מתוק
1/2 כוס שמן

לבשל עד להמסה ולכבות
ואז להוסיף:
3 ביצים ולערבב היטב

לשטוח בתבנית בינונית על נייר אפייה 3/4 מכמות הפירורים ולשפוך את תערובת השוקולד מעל ולפזר את הפירורים הנותרים מלמעלה בעדינות שלא ישקע מידי
לאפות בין 20- 30 דקות תלוי בתנור שיש לך עד להזהבה והשחמה נאה
לא לאפות מידי , שישאר מעט רטוב, נימוח ועסיסי
לקרר היטב ולחתוך לקוביות יפות !
נשמר היטב בהקפאה!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_7092.JPG
    IMG_7092.JPG
    4.3 MB · צפיות: 33
  • IMG_7093.JPG
    IMG_7093.JPG
    4 MB · צפיות: 33
  • IMG_7094.JPG
    IMG_7094.JPG
    2.4 MB · צפיות: 25
  • IMG_7096.JPG
    IMG_7096.JPG
    4.3 MB · צפיות: 29
נערך לאחרונה ב:
צפה בקובץ המצורף 1633456טוב, לכל אלו שביקשו ----
אז יש המוןןןן עוגות ומתכונים
ללא שרויה ועם שרויה ללא קמחים ורק עם שקדים
בחרתי להביא לכם עוגה טעימה במיוחד נימוחה ושוקולדית , יצא לי לפגוש כמה מתכונים דומים ממש אבל עשיתי מעט שינויים שלי ובעיני היא עוגה מנצחת ,שהסמל שלה שלא מאמינים שהיא של פסח , נימוחה בפה והיא לא שרויה (לאלו שנוהגים). ,
כמה דקות הכנה ותוצאות מושלמות
כמובן רק בס"ד!!
המתכון מתאים לתבנית חד פעמית רגילה

לפירורים :
2 ו-1/4 כוסות קמח תפו"א
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס אגוזים או שקדים טחונים
1 ביצה

לתערובת השוקולד:
לבשל בסיר על אש נמוכה::
250 גר' שוקולד מריר
2 כפות קקאו איכותי
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1/2 כוס מים
1/4 כוס יין מתוק
1/2 כוס שמן

לבשל עד להמסה ולכבות
ואז להוסיף:
3 ביצים ולערבב היטב

לשטוח בתבנית בינונית על נייר אפייה 3/4 מכמות הפירורים ולשפוך את תערובת השוקולד מעל ולפזר את הפירורים הנותרים מלמעלה בעדינות שלא ישקע מידי
לאפות בין 20- 30 דקות תלוי בתנור שיש לך עד להזהבה והשחמה נאה
לא לאפות מידי , שישאר מעט רטוב, נימוח ועסיסי
לקרר היטב ולחתוך לקוביות יפות !
נשמר היטב בהקפאה!
ואייייי נראה טובבבב!!!!
אפשר להמיר את היין?
 

מירי קרפט

בעלת סטודיו לפאות, שיער ואיפור.
מנוי פרימיום
ווואו נראה מושלם, אפשר ביס?
 

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
האם אפשר להמיר את השוקולד מריר במשהו אחר?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
לא ניסיתי ולא לוקחת אחריות אך בהחלט שווה לנסות
מאמדנת שלהחליף את השוקולד ל1 וחצי כוסות קקאו +1 וחצי כוסות סוכר ילך טוב ועוד 1/4 כוס יין או מים ...
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
האם אפשר להמיר את השוקולד מריר במשהו אחר?
אפשר לוותר על הציפוי, היא מעולה גם ככה!
ניתן לעשות סוג של ציפוי מאבקת סוכר , מעט קפה סוכר וניל ומעט לימון , מים ושמן
לטרוף היטב למרקם סמיך ולשפוך או לזלף בזיגוג על העוגה
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
הכנתי לפי ההוראות.
לא יצא טוב בכלל.
אולי זו בעיה בטוסטר אובן שלי?(למרות שעוגה פסחית אחרת מאוד הצליחה לי...)
מצטערת לשמוע,
אשמח לשמוע מה בדיוק לא יצא טוב?
בהחלט יכול להיות בעיה של התנור !!
 

תהילתית

משתמש מקצוען
מצטערת לשמוע,
אשמח לשמוע מה בדיוק לא יצא טוב?
בהחלט יכול להיות בעיה של התנור !!
כמה שאפיתי החלק השוקולדי נשאר נוזלי ולא אכיל ולעומתו החלק התחתון יצא כמו דיקט- אבן
בקיצור :המרקם
כנראה הטוסטר אובן של פסח. מה יכול להיות?
 

שישיה

משתמש סופר מקצוען
לא ניסיתי ולא לוקחת אחריות אך בהחלט שווה לנסות
מאמדנת שלהחליף את השוקולד ל1 וחצי כוסות קקאו +1 וחצי כוסות סוכר ילך טוב ועוד 1/4 כוס יין או מים ...
הכנתי ויצאה עוגה מעולה! הכי טובה שהכנתי בפסח!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

אני אני

משתמש פעיל
גם אני הכנתי את העוגה המדהימה הזאת אינספור פעמים בחג לנו ולזוגות הנשואים שלנו והיא היתה "העוגה המנצחת"!!! היא פשוט לא יכולה להתפשל, אני מאמצת אותה לפסחים הבאים, ורוצה להכין אותה גם היום לכבוד שבת.
אשמח מאד לדעת איך אפשר להמיר אותה לחמץ?
@שפעל'ה - קייטרינג - תודה רבה על המתכון הקל והמוצלח!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה