בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
קנית רגע לפני הבום הגדול. אבל עכשיו אין את הפתרון הזה.כשאני קניתי דירה בעיר מגוריך בפחות ממיליון וחצי (לפני פחות משנתיים).
נערך לאחרונה ב:
קנית רגע לפני הבום הגדול. אבל עכשיו אין את הפתרון הזה.כשאני קניתי דירה בעיר מגוריך בפחות ממיליון וחצי (לפני פחות משנתיים).
התוכנית אפשרה לקבלנים להעלות מחירים בצורה לא סבירהמניסיוני ראיתי כי כל מי שמזלזל במחיר למשתכן, או שיש לו אינטרס או שהוא שוטף על ידי בעל אינטרס.
אין ולא הייתה וכנראה גם לא תהיה תכנית כל כך טובה שהביאה מזור לאלפים.
גילוי נאות: לצערי אף אחד מילדיי לא זכה בדירה, אבל אני מסתכל על הכלל.
ואז המחירים יקפצו ב300Kאבל במקום הגרלה אפשר פשוט לתת לכולם
וזה יותר פייר ככה לא?
והכוונה שכל מי שקונה דירה ראשונה 3 חדרים יקבל מתנה 300 K מהמדינה
רוב מי שמתנגד זה מה שמציק לו שזה נהיה הגרלה והעתיד שלו תלוי בהגרלה
תודה על התיקון, אכן החוזה נחתם ב 6/21 שזה קצת יותר משנתיים - ערכתי.לפני פחות משנתיים לא היו דירות במודיעין עילית במחיר הזה. אולי יותר משנתיים.
לכאורה זה תלוי בסוגיה של "אפשר לצמצם", וזכור לי ששם המסקנה שבידי שמים לכו"ע א"א לצמצם... למעשה זה פרדוקס לא קטן הנושא הזה.לא נכון.
זה לא טעות
אין לי כח לחזור להודעות דלעיל
רק אומר בקצרה
שהטעות של כולם היא
שחושבים שהסיכוי שיצא 6 בקוביה רגילה היא 16 אחוז
בגלל שיש 6 אפשריות
וזה לא הסיבה
הסיבה היא בגלל שעשו ניסוי הרבה מאוד פעמים ועוד ועוד ועוד
ובגלל שאחרי הרבה מאוד פעמים גילו שזה הסיכוי אז אומרים שהתוצאה היא בקירוב אחד ל-6
ממילא במקרה דנן אם הסטטיסטיקה אומרת שלאחר 100 זריקות התוצאה תהיה 100 כמעט 100 אחוז
אז זה המציאות וממש לא משנה שעד עכשיו לא זכינו
בכל אופן הוכחתי גם מהווינר באנגלייה
ואם אתה מתווכח אתה תצטרך להסביר עובדות ברורות(שלא קשורות לשכן שלי)
כל דרך של זו"צ לדירה במרכז היא ממחריבי הסיכויים להפיכת הפריפריה למרכז. וממילא גורם להמשך עליית המחירים במרכז, כאשר הפריפריה לא מצליחה להוות (חלק מזה מבחינה פסיכולוגית) תחליף מספק.משתדל לא להיכנס לפילוסופיות הבלתי נגמרות האלה של טווח ארוך, ומה היה אילו וכו'.
דבר אחד אני כן יודע, כרגע, וכפי המסתמן גם בשנים הקרובות, זו הדרך היחידה של זו"צ להגיע לדירה במרכז במחיר סביר.
(גם כשזוכים בפריפריה, ניתן למנף את הזכיה בהמשך לקנייה במרכז). נכון שצריך סבלנות וזה לוקח כמה שנים, אבל זה מה יש.
וכל זמן שאין דרך אחרת, ואין היום שום דרך אחרת, צריך לשמר את התוכנית הזו מכל משמר, וח"ו לא לתת יד לביטולה.
יהיה בום נוסף אחרי שיורידו את הריביות, או כשהציבור יתרגל לריביות גבוהות. ואת הבום הזה יפסידו המחכים למחיר למשתכן. וכבר אמרו חז"ל אין ספק מוציא מידי ודאי.קנית רגע לפני הבום הגדול. אבל עכשיו אין את הפתרון הזה.
אין הבדל גדול בין תשלומי שכירות לתשלומי ריביתצריך לחכות 4 שנים כדי להגיע לסיכויים שרשמו לעיל(ולשלם שכירות טבין ותקילין כל חודש...)
תשאל את השכן שוב אם המילים שהדגשתי נכונות.לא נכון.
זה לא טעות
אין לי כח לחזור להודעות דלעיל
רק אומר בקצרה
שהטעות של כולם היא
שחושבים שהסיכוי שיצא 6 בקוביה רגילה היא 16 אחוז
בגלל שיש 6 אפשריות
וזה לא הסיבה
הסיבה היא בגלל שעשו ניסוי הרבה מאוד פעמים ועוד ועוד ועוד
ובגלל שאחרי הרבה מאוד פעמים גילו שזה הסיכוי אז אומרים שהתוצאה היא בקירוב אחד ל-6
ממילא במקרה דנן אם הסטטיסטיקה אומרת שלאחר 100 זריקות התוצאה תהיה 100 כמעט 100 אחוז
אז זה המציאות וממש לא משנה שעד עכשיו לא זכינו
בכל אופן הוכחתי גם מהווינר באנגלייה
ואם אתה מתווכח אתה תצטרך להסביר עובדות ברורות(שלא קשורות לשכן שלי)
איך זה קשור לסוגיית אפשר לצמצם?לכאורה זה תלוי בסוגיה של "אפשר לצמצם", וזכור לי ששם המסקנה שבידי שמים לכו"ע א"א לצמצם... למעשה זה פרדוקס לא קטן הנושא הזה.
אין כל כך הבדל בין לשלם שכירות לבין לשלם ריבית על משכנתא (אלא אם כן יש לך די הרבה כסף ששוכב בצד)בשניהם הכסף הולך לפח (ובמקרים מסויימים הסכום שהולך לאיבוד על ידי ריבית גבוה יותר מתשלומי שכירות)צריך לחכות 4 שנים כדי להגיע לסיכויים שרשמו לעיל(ולשלם שכירות טבין ותקילין כל חודש...)
תשמע טיעון כמו שלך לא קשה לומר וודאי שזה התפיסה הפשוטהאבל שים לב שאם היו כבר 99 הגרלות, אז לפי חוקי הסטטיסטיקה אין משמעות אם לפני זה לא יצא המספר. עדיין הסטטיסיקה אומרת שהסיכוי להגריל כעת את המספר הוא 1/6, כי לקוביה לא אכפת אם לפני זה 99 הטלות לא יצאו במספר מסוים.
להיום אתה צודק.אין כל כך הבדל בין לשלם שכירות לבין לשלם ריבית על משכנתא (אלא אם כן יש לך די הרבה כסף ששוכב בצד)בשניהם הכסף הולך לפח (ובמקרים מסויימים הסכום שהולך לאיבוד על ידי ריבית גבוה יותר מתשלומי שכירות)
משכנתא נגמרת ושכירות לא. חוץ מזה שהשכירות תמשיך להיתיקר הרבה לאחר שהמשכנתא תיגמר.אין כל כך הבדל בין לשלם שכירות לבין לשלם ריבית על משכנתא (אלא אם כן יש לך די הרבה כסף ששוכב בצד)בשניהם הכסף הולך לפח (ובמקרים מסויימים הסכום שהולך לאיבוד על ידי ריבית גבוה יותר מתשלומי שכירות)
זה לחידודי בעלמא, אליבא דאמת הסוגיה מדברת על הסיכויים שייצא דיוק מוחלט באופן מיקרי או שאדם יצליח לדייק לגמרי לדוגמה "פרוץ כעומד". וכאן הנידון לגבי הסטטיסטיקות שסך התוצאות ייגמרו בשוויון ואכמ"ל.איך זה קשור לסוגיית אפשר לצמצם?
אבל אז לפחות לכל הזוגות הצעירים יהיה דירהואז המחירים יקפצו ב300K
המחירים לא יקפצו ב300 Kואז המחירים יקפצו ב300K
יש הבדל בין מצב לפני שקרה משהו לאחרי.תקרא גם את התשובה
ותבין שכנ"ל גם בקוביה אם 99 פעמים לא הצלחת
אז הסיכוי היום הוא כמעט 100 אחוז
זה בדיוק הוויכוח פה.את זה חשוב להבין לפני הכל.
אתה מתחמק.את הקרקעות היה צריך לחלק בחינם לכולם.
אם באמת זה היה האמת אז אתה צודק.אתה מתחמק.
אתה יכול להתווכח על מכירת דירה ללא עלות קרקע לזוגות צעירים.
אבל אתה בעצמך הצעת את ההצעה למכור לזוגות צעירים דירה ללא עלות קרקע.
מכיון שיש יותר זו"צים מדירות, מסתבר מאוד לחלק את זה בצורת הגרלה
לא!אתה רוצה או הכל או כלום
או שיבנו עכשיו 200,000 דירות ויהיה מספיק דירות לכל הזוגות חסרי הדירה (וגם אז כולם ירצו את הדירות במרכז אז יצטרכו לעשות הגרלה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: