לא רק את זה, יש גם מכירה של חמצוצים/וופלים/עוגות בוקר על אותו עיקרון של כוס חד פעמית (אסור לשלם בעשרות אגורות )אל תגידו לי שבאמת יש את זה!
לא רק את זה, יש גם מכירה של חמצוצים/וופלים/עוגות בוקר על אותו עיקרון של כוס חד פעמית (אסור לשלם בעשרות אגורות )אל תגידו לי שבאמת יש את זה!
הוא כתב שהמשלח המרושע אומר שהוא חשב להעביר בדואר, כדי ששימי לא יחשוד בו שהחבילה חשודה.ב. בהתחלה כתבת שהוא חשב לשלוח בדואר את החבילה הרגישה ואח"כ כתבת שהוא חוסך לעצמו את הנסיעה.
לעני"ד היית צריך להדגיש שזו חבילה רגישה ולכן הוא לא רוצה לשלוח אותה בדואר!
בינתיים יש שניים שהתחייבו, תוכל לכתוב אחריהם (הפרק החמישי, מבלי לספור את הGPT).אשמח גם לכתוב פרק, לא בדיוק הבנתי מהשרשור איפה זה עומד, יש מישהו שהתחייב? רוצים להוסיף עוד פרקים בינות לקיימים?
אני אקח את הפרק הבא
אשמח לכתוב את הפרק הבא אחרי @אפרת תהל
לקחתי,בינתיים יש שניים שהתחייבו, תוכל לכתוב אחריהם (הפרק החמישי, מבלי לספור את הGPT).
בדיוק.לקחתי,
מהרגע שהפרק הרביעי יעלה, אצטרך להעלות אותו תוך יומיים, נכון?
אולי ניתן את האופציה הזו למי שאינו מרגיש מספיק בטוח בכתיבתו.מה אתם אומרים שכל פרק לפני שהכותב מעלה אותו לאשכול הראשי, הוא יעלה לכאן, נדון, נשפץ, נתקן ואז הוא יועלה לשרשור המרכזי?
האדם הזה צריך מישהו תמים שיסכים לבקשה בעיניים עצומות.א. למה הוא היה צריך את שימי ולא ביקש מאחד מחבריו שגם ככה טסים ואז הוא חוסך לשלם כרטיסי טיסה ורק משלם על השירות?
אני יצאתי מנקודת הנחה (לפני שנכתב הפרק) שהבן אדם שביקש ממנו להעביר את החבילה הוא מכר של המשפחה (מה שם המשפחה של שימי?) ולכן הוא מציע לשימי את העסקה, כי הוא מכיר אותו כבחור אחראי וכו'. אותו מכר גם מפעיל לחץ על ההורים ולכן הם מסכימים.
בתחילה הוא חשב, אבל החבילה רגישה ולכן הוא החליט לא לשלוח אותה בדואר.ב. בהתחלה כתבת שהוא חשב לשלוח בדואר את החבילה הרגישה ואח"כ כתבת שהוא חוסך לעצמו את הנסיעה.
לעני"ד היית צריך להדגיש שזו חבילה רגישה ולכן הוא לא רוצה לשלוח אותה בדואר!
כמוני למשל...אולי ניתן את האופציה הזו למי שאינו מרגיש מספיק בטוח בכתיבתו.
כלומר מי שרוצה שיעלה לפה לפני.
לא חושבת שזה קשור.אז הדד ליין נחתך לי בחצי...
בוא נגיד שמה שאנחנו רוצים מהסיפור הזה הוא כתיבה יפה וכותבים מרוצים, שנהנו מהכתיבה והשתפרו בזכותה
לגמרי... עד כמה שניסיתי להסביר לו שמדובר על שני חברים בחורים מהישיבה, הוא עדיין התעקש שקוראים להם יעקב ולאה.ואגב, הפרק הזה מראה עד כמה רחוק gpt מכתיבת סיפור חרדי אמין...
למה לא תפילה או לימוד?
מחילה על העיכוב,@R.E.Y אנחנו במתח....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: