אוקיי, וואו. רק מראה כמה אי אפשר לסמוך עליו...ובכן GPT הזין פרק.
זה הרבה פחות ספרותי מהפרקים הקודמים.מעניין, לדעתך הוא הוריד את הרמה של הסיפור?
מה היית עורך?
וואו לא ציפיתי מבוט שיכתוב ככה, נכון שהיה יכול יותר אבל עדיין.gpt רוצה, אפשר?
הוא האיץ את הקצב, הייתי מושכת את הזמן עם שימי שלא נעים לו להעביר את החבילה וקצת עולים לו חששות לגביה, לפחות איזה שני פרקים על התכוננות לטיסה וטיסה עם החברים ועוד פרק שלם על התפיסה של שימי וזה שהוא לא מבין מה קורה.מעניין, לדעתך הוא הוריד את הרמה של הסיפור?
גם אני חושב כך, הייתי מוסיף גם פרק על דיון עם ההורים/בין ההורים לגבי הנסיעה, ואולי אפילו שהוא מסתיר מהם את עניין המשלוח ומספר להם שהכסף הוא ממבצעים בישיבה או משהו בסגנון.הוא האיץ את הקצב, הייתי מושכת את הזמן עם שימי שלא נעים לו להעביר את החבילה וקצת עולים לו חששות לגביה, לפחות איזה שני פרקים על התכוננות לטיסה וטיסה עם החברים ועוד פרק שלם על התפיסה של שימי וזה שהוא לא מבין מה קורה.
התלבטותגם אני חושב כך, הייתי מוסיף גם פרק על דיון עם ההורים/בין ההורים לגבי הנסיעה, ואולי אפילו שהוא מסתיר מהם את עניין המשלוח ומספר להם שהכסף הוא ממבצעים בישיבה או משהו בסגנון.
סליחה שאני מעלה את האפשרות, אבל אולי כדאי למחוק את הפרק?!
אני תומך.(נראה לי שאתעלם מהפרק של GPT לצורך העניין, אלא אם כן תחליטו אחרת)
ברור, אולי עד מוצ"ש?!אפשר הארכת זמן כי מחר ערב תשעה באב ואז ט' באב?
בינתיים זה הולך בסדר.התלבטות
כי אני לא רואה בינתיים הענות מרשימה
לדעתי מי שיחליט הוא מי שיכתוב את הפרק הבא. אני הייתי שמחה לכתוב, אבל עמוס לי כרגע אז אני מעדיפה בהמשך.
גם אני התפלאתי...אגב @סיפור8 אני הייתי די בהלם כשקראתי את הפרק ששמת, ניסיתי להבין ממתי זה סגנון הכתיבה שלך.
אני במקרה ראיתי את הספוילר בסוף, אבל מעניין מה חשבו אלה שפספסו אותו. (אם יש כאלה...)
לא צריך למחוק, אפשר פשוט להעביר אותו לנספח.@אפרת תהל אם את כותבת על לפני הטיסה, אולי כדאי לבקש מהמנהלים למחוק את הפרק הקודם. במחילה מהGPT.
אני מניח שהשאלה הייתה אם אני מתכוון לכתוב...מי שבדעתו לכתוב שיכתוב פה שבדעתו לכתוב בשביל שנוכל לראות את ההענות. מה אתה אומר @חיים רר ?
(זה היה בהומור כמובן.)בפירוש לא!
אני רואה שאתה מנהל פה את העסק ולכן שאלתי אותך.
אני שואלת את השאלה כמות שהיא. לא שואלת שאלות עקיפות.
(אל תחשוד בי שאני מסבנת עם שאלות, אני טיפוס בוטה שאינו נוהג לסבן...)
ועכשיו אתה מוזמן להגיב לי על ההצעה שלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: