חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

צפורה. ב.

משתמש מקצוען
יוצרי ai
ניסיתייי
ולא יצא לי פססס :cry::cry::cry::cry:
כלומר, רק נגלה אחת קבלה פס, כל השאר לא,
אכזבה.
עשיתי את הסופגניות ביום בגרסה חלבית
עשיתי את כל הקונצים שהמליצו כאן
שמן עמוק, לכסות את הסיר וכו
מבחינת הטעם יצא מושלם!
אך גם לי לא יצא חגורה :(
אני נוטה דווקא לשיטה של שמן פחות עמוק....
 

מירימ

משתמש פעיל
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר

בתאבון!!!
מווושלם!!!!!!!!!!
הכיף הכי גדול זה לראות איך שבשניה זה תופח בסיר :)
תודה רבה רבה
במקום 2 כפות יין שמתי כף מיץ ענבים, זה מה שהיה לי.
 

ברכלה

משתמש מקצוען
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר

בתאבון!!!
תודה !!!
יצאו סופגניות מושלמות !
אווריריות
עם חגורה לבנה
תפוחות
וטעימות
@צפורה. ב.
תודה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אף שנה לא יצאו לי כאלו סופגניות :p
 

פלורה

משתמש מקצוען
בלת"ק
אני מחפשת סופגניות שגם אחרי כמה שעות הן עדיין נשארות אוריריות בפנים כמו בחנות ולא מתקשות ונהיות קשות כמו ויבשות בפנים. (מכירים את התופעה הזו?)
המתכון הרשום לעיל טוב מבחינה זו?
 

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
ולא יצא לי פססס :cry::cry::cry::cry:
כלומר, רק נגלה אחת קבלה פס
איזה חום עשית?
כל הטכניקה היא בטיגון. הבצק די קלאסי.
מחממים שמן עמוק על אש בינונית, מכניסים נגלה ראשונה כשהשמן עדיין לא רותח ממש ואז מנמיכים לגמרי.
ככה כל הנגלות, בנחת :)
יוצאים פסים לבנים רחבים ומושלמים.
עשיתי מתכון קצת שונה ממש שיש כאן (3 ביצים במקום 2 ו-50 גרם מרגרינה + רבע כוס שמן) וכולן יצאו תפוחות עם פס לבן מדהים.
 

בחן ובחסד

משתמש מקצוען
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר
גם אני רוצה להגיד תודה.
בד"כ אפילו לא מנסה להכין בבית, בגלל התוצאה הלא מספקת.
הפעם ראיתי את התגובות הרבות וקיבלתי אומץ...
הם לא היו רק טעימות, אלא גם ממש יפות:
חלק עם פס וחלק בלי, חלק בהירות וחלק יותר שזופות- אבל כולן התקבלו בשמחה ונאכלו בתאבון.
מה שכן- זו כמות ממש גדולה ונשאר לי עוד חצי ממנה למחר- סופגניות מטוגנות כבר.
יש לכן רעיון איך לשמור על זה הכי טרי?
 

IAvigail

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
מחממים שמן עמוק על אש בינונית, מכניסים נגלה ראשונה כשהשמן עדיין לא רותח ממש ואז מנמיכים לגמרי.
את עובדת עם מדחום?
כי ממש השתדלתי לעשות ככה, ועמדתי עם המדחום, שיכול להיות שדיי פישל.
 

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
את עובדת עם מדחום?
לא. תכניסי קיסם וברגע שיתחילו להיות קצת בועות סביבו תכניסי את הנגלה הראשונה ומיד תנמיכי.
לא צריך לכסות. כל צד 2 דקות או יותר לפי הצבע…
ככה זה יוצא : )
1702236249662.jpeg
 

רקורדית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בצק במיקסר או ביד?
קמח מלא עובד?
מיואשת משני מתכונים שניסיתי היום והתפשלו למדי למרות שתכלס נאכלו
רוצה לנסות מחר את זה
 

shendi

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני ניסיתי ויצא מעולה !
(אמנם בלי פס לבן אבל יפות ותפוחות )
ומה שכיף זה שהכנתי אתמול ונשאר להיום ועדין היה טעים מאד כמו סופגניה טריה
 

עד מתי

משתמש מקצוען

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
את עשית עיגולים או שקרצת אותם עם כוס?
עיגולים. לחלק את הבצק ל-4 חלקים וכל חלק ל-8, ולכדרר כל חתיכה על משטח/שולחן.
בזמן ההתפחה כדי לשטח אותם קצת פעם או פעמיים (לחיצה קטנה על הסופגנייה).
 

פרק שירה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח
האם ניתן להחליף את היין ברום ?
מישהו מבין בזה?
כי אני כבר באמצע להכין..
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה