כמו שכתבו כאןהאם ניתן להחליף את היין ברום ?
נראה שלא כדאי
חשוב להכניס משהו עם אחוזי אלכוהול
אני הכנסתי יין יבש ויצא מצוין
כמו שכתבו כאןהאם ניתן להחליף את היין ברום ?
זה רום אמיתי עם אחוז מטורף של אלכוהולכמו שכתבו כאן
נראה שלא כדאי
חשוב להכניס משהו עם אחוזי אלכוהול
אני הכנסתי יין יבש ויצא מצוין
סליחה על הבורות...זה רום אמיתי עם אחוז מטורף של אלכוהול
זה אמור לעזור לאוריריות או משהו...באמת לא יודעים למה יש במתכוני סופגניות אלכוהול?
כל הקטע זה אלכוהול, מיץ ענבים פחות עונה להגדרהבמקום 2 כפות יין שמתי כף מיץ ענבים, זה מה שהיה לי
פלורה יקרהבלת"ק
אני מחפשת סופגניות שגם אחרי כמה שעות הן עדיין נשארות אוריריות בפנים כמו בחנות ולא מתקשות ונהיות קשות כמו ויבשות בפנים. (מכירים את התופעה הזו?)
המתכון הרשום לעיל טוב מבחינה זו?
נראה ממש מתכון קל וידידותי, בדיוק קראתי היום מתכון של סופגניות של מאפיית עיני, וכמה שקרץ לי המתכון יותר מידי הוראות... ושוב אני בטוחה שההוראות והטיפים זה כדי שיצליח! אצלך זה נראה ממש פשוט להכנה, תודה לך על השיתוף! ושאלה לסיום... מה גודל הכוס? ח״פ לשתיה קרה או כוס קרטון לשתיה חמה? כמה בערך סופגניות יוצאות לך? מכסים את הסיר? כמה בערך זמן מטגנים מכל צד? חשוב לי שיצליח בעז״ה! תודה לך על כל תשובה!
התפקיד של האלכוהול בגדול זה לעכב ספיגת שמן.הכנתי מתכון מאוד דומה ואם אין אלכוהול אני משמיטה. לא בטוח שהשטיק הזה באמת עושה משהו
גם לי לא...אז מה גרם אצלי שלא תפח?
לכולם זה כן הצליח ורק לי לא
איך יצא לך ככה????ככה זה יוצא : )
בצק טיפה שונה ממה שיש כאן:איך יצא לך ככה????
לפני שהכנסת לטיגון זה כבר היה כזה גבוה? או שבטיגון זה תפח?
עשיתי בצק עם שמרים טריים ולא תפח לי בכלל. הם היו מתים כנראה.גם לי לא...
זה פשוט נשאר דק ויצא כמו פיתה.
איך יצא לך ככה????
לפני שהכנסת לטיגון זה כבר היה כזה גבוה? או שבטיגון זה תפח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: