חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

1234tamar

משתמש רשום
תקשיבי. אני כבר 20 שנה עושה סופגניות ויצא לי הכי טעים שאני זוכרת!!
והעיקר ממש קל. כל המתכונים שעשיתי תמיד הייתי צריכה להתחיל מוקדם כדי שיספיק לתפוח כמה פעמים.

ריססתי בספרי שמן על השיש לפני ששמתי את העיגולים הקרוצים וככה לא נדבק לי כשהוצאתי לסיר.

ולמי ששאלה על החגורה הלבנה- 2 דקות בסיר מכוסה, להפוך ולטגן עוד 2 דקות בסיר גלוי!! נסי ותראי ישועות.
וכמה שמן?את מטגנת
 

yael305

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הרבה ניסיתי והמון התאכזבתי
לא.... לא שווה ת'מאמץ
האמת יצא לי הטעם מלנסות שוב
עד היום הסופגניות יצאו , איך לאמר?
נו... הקנויות יותר טעימות..

עד שהגעתי למתכון הקליל הזה
הסופגניות ממש מתחרות עם החנויות
הטעם, הנראות וההתפחה המושלמת
והכי כיף שתוך שעה מהעמדת הבצק
נשאר לך רק ללקק את הקערה:p

אז למתכון:
3/4 כוס סוכר
100 גר מרגרינה
2 ביצים
50 גר שמרים
2 כפות גדושות יין/ קוניאק
2 כוסות מים פושרים
מעט מלח
1 קג קמח


הוראות הכנה:
לעבד לבצק נעים
להתפיח כ 20 דק'
לרדד לעובי של כ1 סמ'
לקרוץ עיגולים בכוס
להתפיח עוד כ 20 דק'
לטגן בסיר רחב בשמן עמוק (לא מידי)
להוסיף ריבה עם מזרק לתוך הסופגניה
ולפזר א. סוכר

בתאבון!!!
אווריריות?
נראות קצת דחוסות
יש לי בעיה עם זה אני אוהבת את ההכי אורירי..
 

צפורה. ב.

משתמש מקצוען
יוצרי ai
אני רוצה להכין את הספגניות שוב,
אבל הם תופחות לי גם לרוחב
ואני צריכה היקף מסוים בשביל להכניס כל אחד לקופסא אישית לאחר הטיגון והציפוי.
מה הפתרון?
אני חושבת שאת צריכה לקרוץ מלכתחילה עיגולים יותר קטנים
וכך הם יתפחו לגודל שאת רוצה
אווריריות?
נראות קצת דחוסות
יש לי בעיה עם זה אני אוהבת את ההכי אורירי..
הם יוצאות ממש אווריריות
כדאי לנסות...:p
 

shaini

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש כאן מישהו שהכין עם שמרים יבשים (2 כפות מדידה כמו שכתבו כאן...) ויצא לו טוב?
הבצק כמעט ולא תפח וגם העיגולים לא.
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
הכנתי
יצא מוששש
אבל לא יצא לי פס לבן
אין.......
ניסיתי לפחות 7-8 מתכונים לאורך השנים - אף פעם לא יצא לי חגורה לבנה..
תגלו ,מה הסוד??
אני חותכת על ריבעוי נייר אפיה
מחממת שמן ואז מנמיכה את האש.
 

yael305

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הכנתי
יצא מוששש
אבל לא יצא לי פס לבן
אין.......
ניסיתי לפחות 7-8 מתכונים לאורך השנים - אף פעם לא יצא לי חגורה לבנה..
תגלו ,מה הסוד??
אני חותכת על ריבעוי נייר אפיה
מחממת שמן ואז מנמיכה את האש.
ראיתי באחד האשכולות אולי אפילו פה שמטגנים בסיר סגור חצי טיגון ואז פותחים וגומרים לטגן, לא ניסיתי ואני לא יודעת איך יוצא...
 

מקושרת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
הכנתי
יצא מוששש
אבל לא יצא לי פס לבן
אין.......
ניסיתי לפחות 7-8 מתכונים לאורך השנים - אף פעם לא יצא לי חגורה לבנה..
תגלו ,מה הסוד??
צריך למלא לפחות חצי סיר בשמן כשמטגנים אותם.
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
תודה על מתכון מושלם!
פעם ראשונה שאני מעיזה לנסות להכין לבד סופגניות.
יצא מעולה!! בטעם ובמראה..
כיבדתי פה גם את השכנים:)
מקווה להעלות תמונה בהמשך.
תודה ענקית בשמי ובשם כל המשפחה!!
לא להאמין שאפשר להכין סופגניות ממתכון כל כך שפוי..
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני שמתי פשוט אלכוהול נקי... (כזה שאני מכינה איתו ליקר)
יצא מצוין.
 

מקושרת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שהעיקרון זה לשים משהו עם יותר מ-40% אלכוהול
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
מישהי ניסתה את המתכון עם יין?
יוצא טוב כמו קוניאק?
אשמח לשמוע,
אני רוצה להכין מחר
@צפורה. ב. ??
כדי לקבל את אפקט האלכוהול תצטרכי לשים הרבה וזה ישפיע על הטעם.
הכנתי מתכון מאוד דומה ואם אין אלכוהול אני משמיטה. לא בטוח שהשטיק הזה באמת עושה משהו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה