אני בד"כ שמה את כל הביצים בכוס, מערבבת ומשתמשת בחצי מהכמות. יוצא בערך...איך עשיתן עם הביצים?
אני רוצה לעשות חצי קילו אבל במתכון המקורי רשום 2 ביצים ועוד חלמון אז איך מחלקים את זה?
אני בד"כ שמה את כל הביצים בכוס, מערבבת ומשתמשת בחצי מהכמות. יוצא בערך...איך עשיתן עם הביצים?
אני רוצה לעשות חצי קילו אבל במתכון המקורי רשום 2 ביצים ועוד חלמון אז איך מחלקים את זה?
שמתי ביצה אחת לחצי קילו,אני בד"כ שמה את כל הביצים בכוס, מערבבת ומשתמשת בחצי מהכמות. יוצא בערך...
וואו וואו וואוסופגניות
כמה ביצים שמת?רותי, יצא מושלם! בצק כיף ונוח לעבודה!
עשיתי רבע כמות (250גר קמח - יצא 10 סופגניות) כדי שאני לא אתייאש באמצע....
תודה רבה!צפה בקובץ המצורף 581724
עשיתי גם רבע כמות כדי שלא אתייאש...כמה ביצים שמת?
https://www.prog.co.il/attachments/document-page-001-6-jpg.575431/מישהי יכולה להפנות אותי למתכון הכתוב?
תודה!
את עשית את הקטע עם הנייר אפיה?גם אני הכנתי חצי כמות יצא העולה!!
כן, עשיתי עם הנייר אפיה, כמו בסרטוןאת עשית את הקטע עם הנייר אפיה?
כי זה לא מובן לי,
זה חובה?
זה ממש נח ופשוט, וכך הסופגניות יוצאות חלקות.את עשית את הקטע עם הנייר אפיה?
כי זה לא מובן לי,
זה חובה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: