סופגניות, או לא להיות :)

מצב
הנושא נעול.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נראה ממש טוב...
מחכה מאד כבר להכין את זה!
תודה.
 

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני בנטפרי
הורדתי מהדרייבהרגי
רותי, תודה!!
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
מי שנרשמת לאתר של רותי12 מקבלת עוגה או שאתן צוחקות עלי?
אז איך זה שלא כולן רשומות שם עדיין?
 

סמייל (:

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@rutiz
נראה מוצלח מאוד!
והסרטון ברור ומושקע
עשית לי חשק להכין
תודה רבה


לפחות תכתבי כתובת שידעו לאן לשלוח את כל הקלוריות המיותרות:rolleyes:

עריכה

אחרי כמה זמן אפשר להוסיף שוקולד מעל הסופגניה?
ניסית פעם עם ריבת חלב פרווה? יצא מוצלח?
 
נערך לאחרונה ב:

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@rutiz זה נראה מעולה.
איזה סרטון ברור.

רק המלצה קטנה שלי לכל מכינות הסופגניות
אם אין לכן צורך בשלושים סופגניות תכינו חצי כמות או אפילו רבע.
כך הכנת הסופגניות לא תהיה מיגעת כ''כ ולא תהפוך את כל המטבח שלכם למאפית סופגניות אחת גדולה.
וממילא הסופגניות טעימות כשהן טריות ולא אחרי הקפאה...
 

אחת מהשורה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה רותיז זה מקסים! וברור מאד!

שאלה קטנה:
כמה זמן בערך לוקח לשמן להגיע ל-160 מעלות?
(אין לי מדחום...)
 
נערך לאחרונה ב:

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
@rutiz
נראה מוצלח מאוד!
והסרטון ברור ומושקע
עשית לי חשק להכין
תודה רבה


לפחות תכתבי כתובת שידעו לאן לשלוח את כל הקלוריות המיותרות:rolleyes:

עריכה

אחרי כמה זמן אפשר להוסיף שוקולד מעל הסופגניה?
ניסית פעם עם ריבת חלב פרווה? יצא מוצלח?
אחרי 10 דקות בערך הסופגניה בטמפרטורת החדר וזה הזמן למלא ולעצב ולפנק.....


ואין צורך לשלוח אליי קלוריות, עדיף שלא אדווח כמה חוסל על ידי........:p
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
תודה רוטיז זה מקסים! וברור מאד!

שאלה קטנה:
כמה זמן בערך לוקח לשמן להגיע ל-160 מעלות?
(אין לי מדחום...)
אני עושה על אש בינונית, ולוקח ל1 ליטר שמן כ7 דקות להגיע ל160 מעלות
אפשר לעשות ניסוי עם חתיכה קטנה של בצק
זרקי לשמן
אם היא צפה ויש סביבה בועות קטנות- זה בדיוק הזמן
אם היא שוקעת - השמן קר מידי
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני עושה על אש בינונית, ולוקח ל1 ליטר שמן כ7 דקות להגיע ל160 מעלות
אפשר לעשות ניסוי עם חתיכה קטנה של בצק
זרקי לשמן
אם היא צפה ויש סביבה בועות קטנות- זה בדיוק הזמן
אם היא שוקעת - השמן קר מידי
תודה על כל ההסברים המדויקים והסבלניים!
 

AVIGAIIL M

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה רותי!
מושלם ממש

אם בקלות לך לכתוב בדיוק את הכמויות אשמח מאוד
(בלי להסתמך על מה שרואים;))
 

מתוקינג

מגשי אירוח מלוחים ומתוקים בכשרות העדה החרדית
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

נס שאני כאן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
הפקות ואירועים
@rutiz אליפות!!!!
פעם ראשונה שאני רואה את הנייר אפיה וקניתי את הרעיון
ההסבר שלך כ"כ ברור ודרך ההכנה שווה לכל נפש ועקרת בית
תודה רבה רבה!!!!
 

אחת מהשורה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני עושה על אש בינונית, ולוקח ל1 ליטר שמן כ7 דקות להגיע ל160 מעלות
אפשר לעשות ניסוי עם חתיכה קטנה של בצק
זרקי לשמן
אם היא צפה ויש סביבה בועות קטנות- זה בדיוק הזמן
אם היא שוקעת - השמן קר מידי

תודה רבה!
והרעיון להכניס עם הנייר אפיה אלוף!
 

אספרסו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה מושלם!!!
עם איזה שוקולד ציפית את הסופגניות?
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה