שוקולד 50% עם מעט שמןנראה מושלם!!!
עם איזה שוקולד ציפית את הסופגניות?
שוקולד 50% עם מעט שמןנראה מושלם!!!
עם איזה שוקולד ציפית את הסופגניות?
ואז בכמה שמן להשתמש?@rutiz זה נראה מעולה.
איזה סרטון ברור.
רק המלצה קטנה שלי לכל מכינות הסופגניות
אם אין לכן צורך בשלושים סופגניות תכינו חצי כמות או אפילו רבע.
כך הכנת הסופגניות לא תהיה מיגעת כ''כ ולא תהפוך את כל המטבח שלכם למאפית סופגניות אחת גדולה.
וממילא הסופגניות טעימות כשהן טריות ולא אחרי הקפאה...
לא משתמשים בכל הבקבוק... ברור שלאואז בכמה שמן להשתמש?
מבחיל אותי הרעיון של בקבוק שמן שלם ברררר
הכנתי ונהניתי,אחרי שתכינו ותטעמו -תבינו למה .....
בהודעה הראשונה במילים-Document-page-001 (6).jpgאיפה המתכון? אני מחפשת כבר הרבה זמן...
ראיתי סרטון אבל לא מתכון.
וגם אני מצטרפת לשאלה, על איזה כוסות מדובר
@rutiz, השמיעי קול!
מעולה תודה!!!בהודעה הראשונה במילים-Document-page-001 (6).jpg
תלחצי עליהם, זה קישור להורדת המתכון.
עריכה-גם פה בהודעה שכתבתי לך זה העתיק את הקישור, תלחצי ותכנסי למתכון.
מזל טוב!!!!שבוע טוב ומבורך לכולן!!!
לפני כשבוע וחצי
י"ג בכסלו
זכיתי בגדולה שבמתנות
נולדה לי בת יקרה!!!!
לכל מי שמתעניינת, נקרא שמה בישראל: מרים (מימי)
ולכל מי שרוצה לפנק... חזרתי הביתה במוצ"ש....
אז ....
זו התשובה לכל המיילים שלא נענו
ולזה שלא נשלח טיפ בשבוע שעבר
ולזה שבעז"ה מחר יישלח טיפ כרגיל.... למנויות במייל
(לא להבהל, הכנתי מראש על פי הבקשות שלכן!)
בעז"ה אתייחס למיילים במהלך הימים הקרובים
רק שמחות בלב שמח אצל כולן!!
מזל טוב! תגדלי אותה בנחת ובשמחה!שבוע טוב ומבורך לכולן!!!
לפני כשבוע וחצי
י"ג בכסלו
זכיתי בגדולה שבמתנות
נולדה לי בת יקרה!!!!
לכל מי שמתעניינת, נקרא שמה בישראל: מרים (מימי)
ולכל מי שרוצה לפנק... חזרתי הביתה במוצ"ש....
אז ....
זו התשובה לכל המיילים שלא נענו
ולזה שלא נשלח טיפ בשבוע שעבר
ולזה שבעז"ה מחר יישלח טיפ כרגיל.... למנויות במייל
(לא להבהל, הכנתי מראש על פי הבקשות שלכן!)
בעז"ה אתייחס למיילים במהלך הימים הקרובים
רק שמחות בלב שמח אצל כולן!!
מזל טוב!!שבוע טוב ומבורך לכולן!!!
לפני כשבוע וחצי
י"ג בכסלו
זכיתי בגדולה שבמתנות
נולדה לי בת יקרה!!!!
לכל מי שמתעניינת, נקרא שמה בישראל: מרים (מימי)
ולכל מי שרוצה לפנק... חזרתי הביתה במוצ"ש....
אז ....
זו התשובה לכל המיילים שלא נענו
ולזה שלא נשלח טיפ בשבוע שעבר
ולזה שבעז"ה מחר יישלח טיפ כרגיל.... למנויות במייל
(לא להבהל, הכנתי מראש על פי הבקשות שלכן!)
בעז"ה אתייחס למיילים במהלך הימים הקרובים
רק שמחות בלב שמח אצל כולן!!
כיף לשמוע שהצלחתמזל טוב! תגדלי אותה בנחת ובשמחה!
בזכות שהקדמת לתת לנו מתכון וסרטון - יצאו לנו סופגניות מעלפות!
בחיים שלי לא הכנתי סופגניות, כי זכרתי את האכזבות של האחיות הגדולות שלי, ועל הפעם הראשונה - פשוט הפתעה משמינה ומחממת לב ואווירה.
אמממ - הפס שבאמצע, יצא רק ב2 סופניות סוררות (שהתהפכו בתוך סיר הטיגון באופן עצמאי)
דווקא כן עם מדחום, וכל הזמן עקבתי שזה בטמפרטורה הנכונהכיף לשמוע שהצלחת
לגבי הסופגניות עם הפס הלבן - סופגניה שמתהפכת לבד זה סימן שהיא מעולה!!
הפס הלבן נוצר כשהשמן בטמפרטורה הנכונה
תני לי לנחש שלא עבדת עם מד חום....
אבל להבא, שימי לב לשחק עם הלהבה, להגדיל ולהקטין בהתאמה לגודל הבועות
צריכות להיות בועות קטנות סביב הסופגניות. כך זה יוצא מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: