סופגניות, או לא להיות :)

מצב
הנושא נעול.

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
את עשית את הקטע עם הנייר אפיה?
כי זה לא מובן לי,
זה חובה?
שום דבר לא חובה.
זה פטנט שעוזר לך לשמור על הצורה היפה של הסופגניה.
אחרי שהסופגניו תפוחות, אם תרימי ביד סביר להניח שהסופגניה תימעך קצת בין אצבעותיך
כשהסופגניה מונחת על ריבוע של נייר אפיה, את פשוט מרימה את שולי הנייר ומכניסה את הסופגניה לשמן בלי לגעת בה.
מומלץ!
 

שינדי

משתמש פעיל
וואו.
יצא מושלםםםםםם
@rutiz תודה ענקיתתתתתת!!!
 

קבצים מצורפים

  • PC240035.JPG
    PC240035.JPG
    2.8 MB · צפיות: 374
  • PC240031.JPG
    PC240031.JPG
    2.6 MB · צפיות: 404

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אולי משהי שיצא לה מושלם תוכל לעזור לי לגבי גודל הלהבה,
יש לי תנור עם גז מעל של דלונגי, על איזה להבה עשיתם ואיזה חום?
הכי נמוך? גבוה?
כי די הסתבכתי עם זה, יצא לי טיפה בצקי בפנים, אם לא אסתדר אעשה אותם פיצים או עם חור באמצע, אבל כן בא לי להצליח לעשות אותם גדולים ואפוים מבפנים,
תודה.
@שינדי יצא לך ממש מדהים! אולי תוכלי לעזור לי?
 

שינדי

משתמש פעיל
אולי משהי שיצא לה מושלם תוכל לעזור לי לגבי גודל הלהבה,
יש לי תנור עם גז מעל של דלונגי, על איזה להבה עשיתם ואיזה חום?
הכי נמוך? גבוה?
כי די הסתבכתי עם זה, יצא לי טיפה בצקי בפנים, אם לא אסתדר אעשה אותם פיצים או עם חור באמצע, אבל כן בא לי להצליח לעשות אותם גדולים ואפוים מבפנים,
תודה.
@שינדי יצא לך ממש מדהים! אולי תוכלי לעזור לי?
עשיתי עם סיר טיגון חשמלי, צ'יפסר
אז כיוונתי את החום ל160 מעלות וזהו........
טיגנתי 2 דקות מכל צד
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
@pnina912100 אני עשיתי על הלהבה הבינונית בחום הכי נמוך שלו מההתחלה, לא לתת לזה לרתוח על אש גבוהה ואז להנמיך, לוקח לשמן מידי הרבה זמן להתקרר למעלות הרצויות.
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@pnina912100 אני עשיתי על הלהבה הבינונית בחום הכי נמוך שלו מההתחלה, לא לתת לזה לרתוח על אש גבוהה ואז להנמיך, לוקח לשמן מידי הרבה זמן להתקרר למעלות הרצויות.
מעניין, אז אני באמת עשיתי על הלהבה הגדולה שיתחמם מהר ואז הורדתי את האש,
את אומרת לעשות על הלהבה האחורית בחום הכי נמוך ופשוט לחכות עד שיתחמם מספיק,
ותוך כדי הטיגון, גם נשאר כל הזמן רק על האש הנמוכה?
תודה.
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
מעניין, אז אני באמת עשיתי על הלהבה הגדולה שיתחמם מהר ואז הורדתי את האש,
את אומרת לעשות על הלהבה האחורית בחום הכי נמוך ופשוט לחכות עד שיתחמם מספיק,
ותוך כדי הטיגון, גם נשאר כל הזמן רק על האש הנמוכה?
תודה.
כן, אחרי איזה 4 נגלות הייתי צריכה להגביה בטיפ טיפה את האש ואחרי דקה להנמיך בחזרה.
כשחיממתי את זה על האש הגבוהה קודם ואחרי זה הנמכתי גם אחרי שחיכיתי הנגלה האחרונה עדיין יצאה כהה מאוד מבחוץ.
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@rutiz אם אני נותנת התפחה ראשונית של שעה וחצי במקום רבע שעה, זה יכול להרוס את הבצק?
יש לי נסיעה מחוץ לעיר ואני רוצה להכין את הבצק בבית ואת הסופגניות שם
קבלת תשובה?
הכנתי בצק ו-פשלה! לא היה לי זמן להכין....משהוא שבה בהתעה...
אחרי כמה שעות בחוץ הכנסנו לנקרר
יש עוד מה לנסות לטגן אותו??
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@rutiz אין מילים
מעודי לא טיגנתי סופגניות, לא העזתי
והשנה פעם ראשונה.. הבת שלי הכינה בעזרתי
יצא פשוט מושלם! כולם ליקקו את האצבעות.
חלק מילאנו בריבה וחלק קישטנו בשוקולד, היה כיף.
והכל בזכות ההדרכה המפורטת שלך! אין מישהו שלא יכול להכין כך סופגניות!
תודה
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@rutiz אין מילים על המתכון וההדרכה. יצא מושלם!!!!!!!
רק השמן.אוי, זה היה ספווווווווווג בשמן. יש מהלעשות נגד זה?
(בחניות זה לא עכ"כ סופוג. איך?)
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@rutiz אין מילים על המתכון וההדרכה. יצא מושלם!!!!!!!
רק השמן.אוי, זה היה ספווווווווווג בשמן. יש מהלעשות נגד זה?
(בחניות זה לא עכ"כ סופוג. איך?)
מוזר.
אני החזרתי את השמן לבקבוק (כדי לזרוק אותו ולא לשפוך לביוב, זה גורם לסתימות), והבקבוק היה כמעט מלא בחזרה.
 

תמי פ

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם אנחנו הכנו היום את הספוגניות לראשונה בחיים, לא יצא לי יפה כמו כל המוכשרות כאן (לא היה לי מדחום)
אבל כל מי שקיבל טעימות טען שבחיים לא אכל כאלה סופגניות ביתיות טעימות
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזר.
אני החזרתי את השמן לבקבוק (כדי לזרוק אותו ולא לשפוך לביוב, זה גורם לסתימות), והבקבוק היה כמעט מלא בחזרה.
גם אני חושבת שהן יצאו ממש לא שומניות. אמנם לא מדדתי בבקבוק, אבל הטעם היה ממש נטול שומן, ואני רגישה מאד לטעם שומני...
@מיוחדת שכזו!
יתכן שאם השמן לא היה מספיק חם/ היה יותר מדי חם זה גורם לספיגת שמן עודפת.
 

רחל1234

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
המתכון ממש מעולה,
נשאר לי בצק קפוא מכמות של חצי ק"ג קמח,
מה אפשר לעשות איתו?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
המתכון ממש מעולה,
נשאר לי בצק קפוא מכמות של חצי ק"ג קמח,
מה אפשר לעשות איתו?
סופגניות

או רוגאלאך בתנור
או גביניות
או כל מאפה שמרים מתוק אחר.

אחרי הכל זה בצק שמרים מתוק.
תמלאי אותו בכל מילוי שבא לך ותאפי.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
@rutiz תודה על ההקפצה..
בדיוק באתי לחפש את האשכול הזה.
יש מצב שתעלי שוב את הסרטון? הטעם זכור לנו לטוב משנה שעברה..
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה