נסכם על "פשרה" שאת טועמת חרדל שהוכנס לתבשיל בלבדנא לא להוציא לי את הרוח מהמפרשים...
קחי מתכון !
לכרעיים עוף
למרינדה:
3 שיני שום כתוש
1/3 כוס שמן קנולה
פפריקה מרוקאית בשמן מתוקה + גם מעט חריפה
3 כפות דבש
1 כף חרדל
מעט מלח
מעט פלפל שחור
פטרזליה /כוסברה יבשה (לא חובה)
לערבב את המרינדה בקערה לעסות את העופות במרינדה להשרות כחצי שעה ולתנור
לאפות בתחילה מכוסה אחרי חצי שעה ללא כיסוי
אגב אם את רוצה גם לשלב את הבטטה שטעמת -זה הולך מעולה עם הרוטב הזה פשוט תפרסי פרוסות בטטה מתחת לעופות ותאפי הכל יחד