חלאבית?(אני לא צפון אפריקאית משום צד
חלאבית?(אני לא צפון אפריקאית משום צד
בויקיפדיה כתוב שזה מאכל ג'רבאימעניין שזה לא מופיע ברשת כמאכל מוכר תוניסאי ...
חלאבית ועירקיתחלאבית?
המרוקאי בכלל עם שמריםבויקיפדיה כתוב שזה מאכל ג'רבאי
ואין מה להשוות בין שני הספינג'ם.
המרוקאי הוא רך ומתוק. הטוניסאי יותר קריספי ומלוח.
את מערבבת שני מאכלים.המרוקאי בכלל עם שמרים
והבוריק המוכר דקיק ובלי שמרים
זה כזה?
עניין אותי מה כוונתך ואיך נראה הספינגה התוניסאית כפי שכינית אותהספינג'ה טוניסאית היא שונה מהמרוקאית - שוטחים אותה על כל המחבת. ומעל מניחים ביצה.
ואז טובלים את הספינג'ה בביצת עין שנוצרה.
לא מזכיר שומדבר אחר.חוזרת אחורה,
דברו כאן על חרדל
מעניין אותי לנסות, אבל מאד מפחדת מטעמים חדשים
זה מזכיר טעם של משהו?
מה ז"א שזה חריף? חריף חריף כמו עריסה או פיקנטי כזה?
לא מזכיר שומדבר אחר.
תטעמי.
אויש זה נורא מפחיד אותי לטעום דברים חדשים... (אמיתי!)
אני עובדת על זה עכשיו טעמתי לא מזמן בטטה
לטעום את זה ככה לבד? או לנסות להוסיף קצת לתיבול של הדג קודם כל?
חרדל לדעתי בבישול יותר טוב , הוא משנה את טעמו למשהו אחר הולך טוב עם עוף ודבש ומאזן את המתיקותחוזרת אחורה,
דברו כאן על חרדל
מעניין אותי לנסות, אבל מאד מפחדת מטעמים חדשים
זה מזכיר טעם של משהו?
מה ז"א שזה חריף? חריף חריף כמו עריסה או פיקנטי כזה?
פיקנטי יותר.מה ז"א שזה חריף? חריף חריף כמו עריסה או פיקנטי כזה?
עדיף ככהאו לנסות להוסיף קצת לתיבול של הדג קודם כל?
עדיף ככה
נסי בבלילה של השניצל
או בציפוי של עוף בתנור עם סילאן ושום.
מעולה.
היה פה אשכול שלם על זה שפתחה @פילפילוןבלילה של שום סילאן וחרדל? לצפות את העוף ולאפות?
אם את מפחדת לטעום בטטה קשה לי להאמין שתתחברי לטעם החרדלאויש זה נורא מפחיד אותי לטעום דברים חדשים... (אמיתי!)
אני עובדת על זה עכשיו טעמתי לא מזמן בטטה
למעשה, המטבח שלי הוא ישראלי.מה דעתך לתת לנו הדרכה במטבח ההונגרי?
יחד עם @פלאפונית
אם את מפחדת לטעום בטטה קשה לי להאמין שתתחברי לטעם החרדל
תרשי לי להניח שהוא יצא לראשונה בשנות ה-70 או 80.קרייזמן מביאה מטבח הונגרי מקסים (עם תועפות מרגרינה)
וואו.אויש זה נורא מפחיד אותי לטעום דברים חדשים... (אמיתי!)
אני עובדת על זה עכשיו טעמתי לא מזמן בטטה
לטעום את זה ככה לבד? או לנסות להוסיף קצת לתיבול של הדג קודם כל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: