1/2 כוס קקאו + 11/2 כוס סוכראם כבר את מחכימה אותנו .... מה היחס בין אבקת הקקאו לאבקת הסוכר?
1/2 כוס קקאו + 11/2 כוס סוכראם כבר את מחכימה אותנו .... מה היחס בין אבקת הקקאו לאבקת הסוכר?
המחמירים מכניסים למקפיא.כעצתך ישר למקרר , מוחבא מעין הרע..
אבל כשאת חותכת האוויר יוצא והיא מנמיכה.האמת שיצאה לי עוגה גבוהה, הייתי יכולה בקלות להוסיף תבנית נוספת של אינגלישקייק.
אבל כשאת חותכת האוויר יוצא והיא מנמיכה.
ממרח שוקולד זו חתיכת מרגרינהאני לא מכניסה הביתה מרגרינהממרח השוקולד וקצת קפה
יצא מושלם!!!!
?הציילוווווווו!
מה? יש מקופלת בארון?
תכף אשוב...
ממש אין לי מושג, שוקו זה בכלל לא התחום שלי,אם כבר את מחכימה אותנו .... מה היחס בין אבקת הקקאו לאבקת הסוכר?
אם יש לך חלב סויה או שקדים, יוצא מעולה ויותר מומלץ משמן, לדעתיאיזה כיף שכתבת, בדיוק באה להכין ואין לי ריץ בבית, תודה.
תהני....הכנתי את העוגה,יצאה מעולה,תודה רבה!
הצחקת אותי........ אז זה אמיתי הקופצות אהה??תוך כדי חימום הרכיבים, אני שומעת רעשים מוזרים עולים מתוך הסיר.
אני מתבוננת בתימהון ומנסה להבין מאיפה עולים הקולות המשונים שמתגברים מרגע לרגע.
עד שנפל לי האסימון -
השתמשתי מבלי משים בשוקולד חלב עם סוכריות קופצות
במשך דקות ארוכות הסיר הרעיש כאילו מטגנים בו קערה של ציפס לח..
אוי אני מסתכלת על העוגה וזה נראה שלי, ואני מתפלאת איך היא שלמה כי שלי כבר רובה אכולה.......
הייתה שלמה... התמונה צולמה מיד כשהעוגה יצאה מהתנור...אוי אני מסתכלת על העוגה וזה נראה שלי, ואני מתפלאת איך היא שלמה כי שלי כבר רובה אכולה.......
מהמם!! כייף ששיתפת.
הרגת אותי!!!!השתמשתי מבלי משים בשוקולד חלב עם סוכריות קופצות
אמאלה איך פספסתי את ההודעה הזו???ועכשיו משהו מוצלח באמת, שעשיתי היום מהסיבה הפשוטה שפשוט התגעגעתי לטעם הטעים הזה, המפנק .
ככה בלילה כשהבית שקט ובא לי פינוק אמיתי,
וכמובן כמובן שאני לא מעלה מתכונים מסובכים, קל להכנה ותוצאה מושלמה!!
מצרפת גם תמונות טריות טריות וטעימות ........
מידות: כוס חד"פ.
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקו טעים.
1 כוס קמח
כף קפה נמס
1 אבקת אפיה
קצת יין
להקציף את הביצים עם כוס סוכר, ולהוסיף אט אט על מהירות נמוכה את שאר החומרים,
בתבנית בינונית ח''פ ע''ג תבנית תנור לאפות בחום בינוני (180) בערך חצי שעה.
מתקבל טורט גבוה שיורד מעט.
ועכשיו מגיע החלק העסיסי והטעים,
מרתיחים בסיר:
ריץ עם חבילת שוקולד מריר
מוסיפים 4 כפות של ממרח שוקולד + כף קפה נמס
לערבב היטב,
חותכים את העוגה לפרוסות בלי להוציא מהתבנית, (מצורפת תמונה)
ואז שופכים את השוקולד ע''ג העוגה ומנערים.
ולפה.... אהה סליחה למקרר או עדיף למקפיא כדי שיישאר משהו לאורחים.
מגישים על צלחת קטנה ושקופה עם גלידת וניל ליד וכפית ח''פ.
בתאבון!!
צפה בקובץ המצורף 679658צפה בקובץ המצורף 679660
צרפתי תמונה של העוגה אחרי האפיה חתוכה.
ותמונה לאחר השפיכה העסיסית והמבריקה של השוקולד המגרה הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: