מתחשק לי שגם לכם יהיה טעים...........

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai

.C.G

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם כבר את מחכימה אותנו .... מה היחס בין אבקת הקקאו לאבקת הסוכר?
ממש אין לי מושג, שוקו זה בכלל לא התחום שלי,
אני רק זוכרת שבפסח אמא שלי הכינה אבקת שוקו מאבקת סוכר וקקאו ויצא ממש כמו שוקולית.
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
הכנתי בגרסה חלבית. יצא מעולה.
המרתי ריץ' בשמנת מתוקה, ושוקולד למריחה בממרח פסק זמן.
שמתי 2/3 שוקולד מריר ו 1/3 שוקולד חלב.

תוך כדי חימום הרכיבים, אני שומעת רעשים מוזרים עולים מתוך הסיר.
אני מתבוננת בתימהון ומנסה להבין מאיפה עולים הקולות המשונים שמתגברים מרגע לרגע.
עד שנפל לי האסימון -
השתמשתי מבלי משים בשוקולד חלב עם סוכריות קופצות :)
במשך דקות ארוכות הסיר הרעיש כאילו מטגנים בו קערה של ציפס לח..
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
תוך כדי חימום הרכיבים, אני שומעת רעשים מוזרים עולים מתוך הסיר.
אני מתבוננת בתימהון ומנסה להבין מאיפה עולים הקולות המשונים שמתגברים מרגע לרגע.
עד שנפל לי האסימון -
השתמשתי מבלי משים בשוקולד חלב עם סוכריות קופצות :)
במשך דקות ארוכות הסיר הרעיש כאילו מטגנים בו קערה של ציפס לח..
הצחקת אותי........ אז זה אמיתי הקופצות אהה??
 

אבן ספיר

משתמש מקצוען
@רוחי בלחבוחי הכנתי, יצא טעים בטרוף!!!!!!!!!!
תודה על המתכון!
מעלה תמונות...
 

קבצים מצורפים

  • IMG_6296.JPG
    IMG_6296.JPG
    KB 87.1 · צפיות: 289
  • IMG_6297.JPG
    IMG_6297.JPG
    KB 86.4 · צפיות: 283
  • IMG_6298.JPG
    IMG_6298.JPG
    KB 99.1 · צפיות: 265

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@רוחי בלחבוחי הכנתי, יצא טעים בטרוף!!!!!!!!!!
תודה על המתכון!
מעלה תמונות...
אוי אני מסתכלת על העוגה וזה נראה שלי, ואני מתפלאת איך היא שלמה כי שלי כבר רובה אכולה.......
מהמם!! כייף ששיתפת.
 

שאף

משתמש מקצוען
ועכשיו משהו מוצלח באמת, שעשיתי היום מהסיבה הפשוטה שפשוט התגעגעתי לטעם הטעים הזה, המפנק .
ככה בלילה כשהבית שקט ובא לי פינוק אמיתי,
וכמובן כמובן שאני לא מעלה מתכונים מסובכים, קל להכנה ותוצאה מושלמה!!
מצרפת גם תמונות טריות טריות וטעימות ........
מידות: כוס חד"פ.
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקו טעים.
1 כוס קמח
כף קפה נמס
1 אבקת אפיה
קצת יין

להקציף את הביצים עם כוס סוכר, ולהוסיף אט אט על מהירות נמוכה את שאר החומרים,
בתבנית בינונית ח''פ ע''ג תבנית תנור לאפות בחום בינוני (180) בערך חצי שעה.
מתקבל טורט גבוה שיורד מעט.

ועכשיו מגיע החלק העסיסי והטעים,
מרתיחים בסיר:
ריץ עם חבילת שוקולד מריר
מוסיפים 4 כפות של ממרח שוקולד + כף קפה נמס
לערבב היטב,

חותכים את העוגה לפרוסות בלי להוציא מהתבנית, (מצורפת תמונה)
ואז שופכים את השוקולד ע''ג העוגה ומנערים.
ולפה.... אהה סליחה למקרר או עדיף למקפיא כדי שיישאר משהו לאורחים.
מגישים על צלחת קטנה ושקופה עם גלידת וניל ליד וכפית ח''פ.
בתאבון!!


צפה בקובץ המצורף 679658צפה בקובץ המצורף 679660
צרפתי תמונה של העוגה אחרי האפיה חתוכה.
ותמונה לאחר השפיכה העסיסית והמבריקה של השוקולד המגרה הזה.
אמאלה איך פספסתי את ההודעה הזו???
נראה עסיסי ברמות והתיאור יותר ממגרה .
@רוחי בלבוחי אין עליך ועל המתכונים שלך.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה