מתחשק לי שגם לכם יהיה טעים...........

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אז זה לא בדיוק עוגה, יותר מנה אחרונה, נכון?
ההגדרה המדויקת היא - עוגה שיכולה לשמש כמנה אחרונה.
אצלי הם אוכלים בבוקר של שבת עם שוקו, או כשקמים משנת צהרים של שבת אני נותנת להם עוגה בצלוחית,
ועל עוגה זו אפשר לאמר באמת - ללקק את האצבעות....
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
מעניין לראות איך נראית חתיכה אחת אחרי שהוצאה מהתבנית, השוקולד עוטף אותה יפה?
בבקשה IMG_4281.JPG
 

single

משתמש מקצוען
להקציף את הביצים עם כוס סוכר, ולהוסיף אט אט על מהירות נמוכה את שאר החומרים,
תוכלי להסביר לקשת הבנה מה זה אומר? את מה להקציף מתוך הביצים המופרדות?
אני יודעת שזה נשמע הזוי,אבל כבר היו לי טעויות כאלה...
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
תוכלי להסביר לקשת הבנה מה זה אומר? את מה להקציף מתוך הביצים המופרדות?
מקציפים את החלבונים ואת הסוכר מוסיפים בהדרגה.
בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם שמן, (את הנוזלים שבמתכון)
ולאחר שהקצף יציב, מנמיכים מהירות במקסר ומוסיפים לאט לאט את החומרים הרטובים ולאחר מכן את היבשים.
וזה תקף לכל עוגות הטורט למיניהם.
 
נערך לאחרונה ב:

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
יש רעיון איך לשנות קצת את הציפוי כך שיתייבש במקרר??
הוא לא נשאר נוזלי במקרר
התמונה שהעליתי בצלחת זה אחרי שהוצאתי מהמקפיא והפשרתי במיקרוגל אז זה ניהיה חם ונוזלי,
זה כן הופך לסוג של יבש במובן מסוים.
 

הודיה זהר

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
@רוחי בלבוחי
איזה עוגה מדהימה, תודה על השיתוף!
הכנתי עכשו לשבת מקווה שעד אז ישאר ממנה משו.
חייבת לשתף-
היות ואני לא מכניסה הביתה מרגרינות וריצ'ים המרתי לשמן,
חיממתי בסיר וברגע שרתח הוספתי את קוביות השוקולד ממרח השוקולד וקצת קפה
יצא מושלם!!!!
 

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
איזה עוגה מדהימה, תודה על השיתוף!
הכנתי עכשו לשבת מקווה שעד אז ישאר ממנה משו.
חייבת לשתף-
היות ואני לא מכניסה הביתה מרגרינות וריצ'ים המרתי לשמן,
חיממתי בסיר וברגע שרתח הוספתי את קוביות השוקולד ממרח השוקולד וקצת קפה
יצא מושלם!!!!
כמה שמן?
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
@רוחי בלבוחי
איזה עוגה מדהימה, תודה על השיתוף!
הכנתי עכשו לשבת מקווה שעד אז ישאר ממנה משו.
חייבת לשתף-
היות ואני לא מכניסה הביתה מרגרינות וריצ'ים המרתי לשמן,
חיממתי בסיר וברגע שרתח הוספתי את קוביות השוקולד ממרח השוקולד וקצת קפה
יצא מושלם!!!!
איזה כיף שכתבת, בדיוק באה להכין ואין לי ריץ בבית, תודה.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה