מאפים מעשה במבחן קמחים---וחלת מפתח.

מצב
הנושא נעול.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
התבקשתי להכין מאפי שמרים לחבורת בחורי חמד מישיבה קטנה שעמלו ויגעו ולמדו בבין הזמנים הזה והקודם ואולי גם זה שלפניו את מסכת טהרות בשיעור שמסר להם אברך ת"ח. היום הם סיימו את המסכת ב"ה.
הקמח שהיה לי בבית היה של רובינפלד. נשאר מהחלות. הכנתי את המתכון של החלות אבל הוספתי עוד סוכר. המילוי נוטף שוקולד...

איך יצא?
IMG_8531 - Copy_1024x682.jpg
IMG_8530 - Copy_1024x682.jpg
IMG_8532 - Copy_1024x682.jpg
IMG_8529 - Copy_1024x682.jpg
IMG_8534 - Copy_1024x682.jpg
IMG_8535_1024x682.jpg




אגב,
אין לי מניות ברובינפלד. רק שכאחת שמתעסקת המון בבצק וניסתה את כל הקמחים שצדו עיניה בסופרים [לא מעט קילו בשבוע, בכמה נגלות], פשוט התלהבתי.
מקווה שאמשיך להתלהב ואולי ארוויח מהם משהו מהפרסום שאני עושה להם :)
תמליצו להם שיתנו לי משהו :)
 

טלללללם

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
וואו מדהים!
איך יוצא לך כאלא רוגאלך יפים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו מדהים!
איך יוצא לך כאלא רוגאלך יפים?
זה רוגלאך גדולים, אישיים כמו במאפיות. [קרואסון שוקולד]

רידדתי לעיגול גדול ממש בקוטר של כ-50-60 ס"מ
מרחתי מילוי.
בגלגלת פיצה חתכתי לרבע ואז כל רבע ל-4 וגילגלתי מהצד הרחב כמובן תוך כדי מתיחה של השפיץ כדי לקבל כמה שיותר גלגולים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מגרה מאד...
יש מתכון?
מתכון בסיס שלי. שיש בחוברת זה לא רק בצק. רק הוספתי עוד 1/3 כס סוכר לבצק.
המילוי, תצחקי, אבל מרחתי ממרח שוקולד איכותי ומעליו פיזרתי אבקת שוקו.....יצא שוקולדי עסיסי ממש
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
השני של חברה אחרת שאני משתמשת בה הרבה ומצליחה איתה מאוד.
בלת"ק

אם קנית קמח שנטחן אחרי פסח /טחינה יבשה
זה ממש לא ראיה
אחרי פסח הקמחים לא משהו...
אני קונה עכשיו רק קמח מלפני פסח!
תעשי ניסוי נוסף עוד כמה חודשים :) אשמח לשמוע תוצאות
 

הללו

משתמש מקצוען
מתכון בסיס שלי. שיש בחוברת זה לא רק בצק. רק הוספתי עוד 1/3 כס סוכר לבצק.
המילוי, תצחקי, אבל מרחתי ממרח שוקולד איכותי ומעליו פיזרתי אבקת שוקו.....יצא שוקולדי עסיסי ממש
משתמשת (לחלות ולחמניות) במתכון מהלחמניה הכי רכה בהפסקה. זהזה?
ואולי זו הזדמנות להודות על המתכון הנ"ל. כבר יותר משננה שאני אופה רק אותו. בצק נח וכיפי לעבודה, וטעים מאד לחיך.
איזה ממרח שוקולד? וכמה שוקו בערך?
סורי על השאלות הטרחניות, אבל נשמע פשוט להכנה, ומגרה בתוצאה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בלת"ק

אם קנית קמח שנטחן אחרי פסח /טחינה יבשה
זה ממש לא ראיה
אחרי פסח הקמחים לא משהו...
אני קונה עכשיו רק קמח מלפני פסח!
תעשי ניסוי נוסף עוד כמה חודשים :) אשמח לשמוע תוצאות
שתי הקמחים מלפני פסח.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
משתמשת (לחלות ולחמניות) במתכון מהלחמניה הכי רכה בהפסקה. זהזה?
ואולי זו הזדמנות להודות על המתכון הנ"ל. כבר יותר משננה שאני אופה רק אותו. בצק נח וכיפי לעבודה, וטעים מאד לחיך.
איזה ממרח שוקולד? וכמה שוקו בערך?
סורי על השאלות הטרחניות, אבל נשמע פשוט להכנה, ומגרה בתוצאה!
כן במתכון הזה על אף שבחוברת זה לא רק בצק יש מתכון מעולה לבצק לעוגות שמרים ואפשר להשתמש גם בו.

השתמשתי בממרח של השחר. אפשר גם של עלית.
שוקו פיזרתי שיכסה את הממרח. הידקתי עם היד מעט לממרח. ממרח מרחתי שכבה דקה אבל כזו שמכסה בצורה שלא רואים את הבצק מתחת.
 

הללו

משתמש מקצוען
כן במתכון הזה על אף שבחוברת זה לא רק בצק יש מתכון מעולה לבצק לעוגות שמרים ואפשר להשתמש גם בו.

השתמשתי בממרח של השחר. אפשר גם של עלית.
שוקו פיזרתי שיכסה את הממרח. הידקתי עם היד מעט לממרח. ממרח מרחתי שכבה דקה אבל כזו שמכסה בצורה שלא רואים את הבצק מתחת.
תודה! אינמילים!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
אחרי ששמעתי פעם אחת את רחל רובינפלד מתארת
איך היא טועמת גרגרי חיטה ולפי זה יודעת מה הטיב שלה- לא מתפלאת
קמח באמת ליגה
ובמקביל - שמעתי הרבה על שטיבל מאמא שלי שמרוצה ממנו מאוד
אגב החברה שינתה בעלות ורחל כבר לא המנכלית.
רק השם נשאר ולכאורה גם האיכות.
אני אישית בקמח לבן משתמשת בכל החברות, ובכוסמין וחיטה 80%, רק של שטיבל ורובינפלד ולא אף חברה אחרת.
 

שירונת

משתמש סופר מקצוען
@ה. בקר
אם יש לכם את המכירה של אושר וכבוד, הם מביאים בד"כ את הקמחים של רובינפלד במחיר זול מאוד לדעתי כמו מחיר הקמחים הפשוטים.
אני מזמינה כל פעם כמה ארגזים.
הגעתי עד ההודעה האחרונה כדי לגלות שכבר כתבו את מה שעמדתי לכתוב :)
אני משתמשת בחיטה 80%, והפער משמעותי לטובת רובינפלד (קודם השתמשתי בקמח ממשנת יוסף והיה על הפנים)
קונה באושר וכבוד ארגזים ושומרת במחסן, יוצא מחיר כמעט כמו משנת יוסף.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בלת"ק

אם קנית קמח שנטחן אחרי פסח /טחינה יבשה
זה ממש לא ראיה
אחרי פסח הקמחים לא משהו...
אני קונה עכשיו רק קמח מלפני פסח!
תעשי ניסוי נוסף עוד כמה חודשים :) אשמח לשמוע תוצאות
את מחזקת את המחשבה שהיתה לי שהסיבה לבצק הפחות מוצלח השבוע, הוא בגלל שהשתמשתי בקמח שנטחן לאחר הפסח
אנסה מקמח מלפני פסח ונראה

אגב - ברור שאפאחת כאן לא רבנית
אבל אשמח לשמוע האם שאלתן לגבי שימוש בקמח מנופה (ואקום?) שנמכר לגוי, אבל לא רשום עליו 'טחינה יבשה'
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני רואה שלא רק על טעם ועל ריח אין להתווכח, אלא גם על מרקם.
הרבה גם מציינים שקמח מלא או 80% של חברה מסוימת, מרגיש ממש כמו קמח לבן.
בעיני הרבה אנשים זה יתרון, אבל בעיני חלק מהאנשים שאוהבים טעם של קמח מלא, מרקם אוורירי ונימוח מדי, יכול להוות חיסרון.
ולכן ממליץ לעשות את הניסוי הזה בעצמכם, לפי טעמכם האישי.
אצלנו אגב משתמשים כל כמה חודשים בחברה אחרת, ובמתכון אחר לחלות, ככה אוכלים גם טעים וגם מגוון.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אשמח לשמוע האם שאלתן לגבי שימוש בקמח מנופה (ואקום?) שנמכר לגוי, אבל לא רשום עליו 'טחינה יבשה'
לא שאלתי כי אני לא מקפידה על זה
אני גם קונה פסטה/פתיתים/בייגלה שהיה מכור לגוי
אבל אני בטוחה ב-ועד הכשרות ידעו לענות לך
המספר שלהם 02-6700200
 

מיכל

מנהלת פרסום בפרוג
מנוי פרימיום
מנהל פרסום
הי,
ככה זה כשצוות הנהלת פרוג רוצה לפנק את המשתתפים הפעילים ומנהלי האשכולות,
אז ככה, שלחנו לחברת קמח רובינפלד את אשכול מבחן הקמחים היפה שערכה גב' הני בקר האלופה
והם ממש התלהבו וכמחווה של הערכה והתלהבות פינקו אותה במארזי קמחים שווים מהם תוכל לאפות עוד המון חלות ומאפים מעולים :)
כמובן דאגנו גם לכם, חברי וגולשי האתר
ודאגנו לכם למבצע סופר שווה בלחיצה על הבאנרים מבית קמח רובינפלד.

קרטון קמחים שני בחצי מחיר!
כולל משלוח חינם עד הבית!
(12 קמחים בקרטון)


חישוב לדוגמא:
קרטון כוסמין 80% ראשון 202.8
קרטון כוסמין 80% שני 101.4
יוצא כל יחידה 12.67

המבצע בלעדי אך ורק לגולשים באתר פרוג
קמח רובינפלד

יש לרשום קוד קופון: פרוג50

עופו על זה כי המבצע מוגבל!
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
את מחזקת את המחשבה שהיתה לי שהסיבה לבצק הפחות מוצלח השבוע, הוא בגלל שהשתמשתי בקמח שנטחן לאחר הפסח
אנסה מקמח מלפני פסח ונראה

אגב - ברור שאפאחת כאן לא רבנית
אבל אשמח לשמוע האם שאלתן לגבי שימוש בקמח מנופה (ואקום?) שנמכר לגוי, אבל לא רשום עליו 'טחינה יבשה'
אני קונה רק ממקום שאני מכירה את הבעלים וסומכת עליהם ב 100% ורק ביומיים הראשונים כשעוד לא יצאה סחורה חדשה כך שבטוח שהיה בחנות בזמן מכירת חמץ.
בד"כ גם קונה לפני פסח ומוכרת בעצמי

חמץ אחר אני לא קונה מכור.
כך פסק לי בעלי..
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה