זה הקמח שמוכרים ב"יש"?הקמח הכי טוב שיש בלבן הוא שטיבל בצבע תכלת כל מי שמשתמש בקמח הזה לא מסוגל לקנות שום קמח אחר מרוב שהטעם שלו משהו מיוחד
זה הקמח שמוכרים ב"יש"?הקמח הכי טוב שיש בלבן הוא שטיבל בצבע תכלת כל מי שמשתמש בקמח הזה לא מסוגל לקנות שום קמח אחר מרוב שהטעם שלו משהו מיוחד
אני בטוחה שאחרי כזאת פרסומת,מעניין אותי להמשיל במבדק הזה ולנסות בשבוע הבא קמח 80%. השאלה היא אם אשיג מטחינה יבשה או מטחינה שאחרי פסח. אנסה לחפש כאן בסביבה שלי.
ניסית פעם להשתמש בקמח של "המותג"?אז תמיד שמעתי שקמח רובינפלד הוא הטוב ביותר.
זה נכון מאד.אגב לגבי קנויות - גיליתי שעדיף לקנות בחמישי ולהקפיא, מאשר לקנות בשישי!
גם לי זה היה נראה חריג,יותר כהה?
להיפך,
רובינפלד הכי בהיר בכוסמין 80%
אצלי זה היחיד שאוהבים
בפער משמעותי מקמחים אחרים
בכלל לא מרגישים שזה כוסמין
מתי עוטפת בניילון נצמד אחרי שהחלות התקררו?אני מקפיאה את החלות עטופות היטב בניילון נצמד. מוציאה בבוקר ומניחה על תבנית הפוכה על הפלטה. ממש טרי בסעודה!
מה היחס?אני קונה גלוטן בחנויות אפיה ומוסיפה לקמח
יוצא מצוין (רק צריך לדייק בכמות)
שהתקררו כמעט לגמרי אבל לא ממשמתי עוטפת בניילון נצמד אחרי שהחלות התקררו?
נשמע מוזר ממשומה אעשה אנוכי הקטנה שאיאלץ לחלוק עליכן
אופה חלות כבר 14 שנים
החלות הכי גרועות EVER יצאו לי השבוע, מקמח רובינפלד שנטחן לאחר הפסח
הן היו בהחלט אכילות, אבל -
אציין שעברתי במקביל לשמרים יבשים של שמרית, אבל לא חושבת שזו הסיבה כי הם מיוצרים ע"י פאקא שבהם אני משמשת כל השנים
- הרבה יותר כהות מהרגיל
- הרבה יותר דחוסות מהרגיל
- לאחת מהעיסות (אני מכינה כל ק"ג בנפרד) הוספתי כף משפר אפיה של רובינפלד ויצא בצק דביק ולא שמיש (שיטחתי על תבניות ומרחתי שמן-שום-שמיר, בקושי עבר בחיך כי המרקם היה תמוה)
מחפשת קמח נפלאות כדי לנסות היום ולראות מה הסיבה
(עד היום השמשתי בקמח לבן של נפלאות/רוט ובקמח כוסמין 80% של טחנות ישראליות והחלות היו נדירות)
חצי כף- כף לקילומה היחס?
אם ניסית להפחית שמן וסוכר, יתכן שזו הסיבהאני הכנתי השבת עם רובינפלד ויצא בצק מדהיםםםםם, רך ותפח מהמם!
רק מה, בליל שבת החלות היו טעימות ורכות ובשבת בבוקר כבר אבדו מהרכות שלהם ומהטעם
מה אפשר לעשות כדי לשמור על הטריות והרכות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: