מאפים מעשה במבחן קמחים---וחלת מפתח.

מצב
הנושא נעול.

מינימאוס

משתמש מקצוען
מעניין אותי להמשיל במבדק הזה ולנסות בשבוע הבא קמח 80%. השאלה היא אם אשיג מטחינה יבשה או מטחינה שאחרי פסח. אנסה לחפש כאן בסביבה שלי.
אני בטוחה שאחרי כזאת פרסומת,
הם ישלחו לך הביתה ארגז במתנה,
אם רק תשלחי להם קישור לאשכול
ולפופולריות של עורכת המבדק :)
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אז תמיד שמעתי שקמח רובינפלד הוא הטוב ביותר.
ניסית פעם להשתמש בקמח של "המותג"?
אני ממש מרוצה ממנו על פני הקמחים האחרים דווקא בחלות
מענין אותי אם בכלל ניסית.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
איך נראית האריזה של שטיבל?
אני משתמשת קבוע בקמח של רוט
והאיכות מעולה!!!
רואים את ההבדל בצבע של הבצק
 

קבצים מצורפים

  • קמח.jpg
    קמח.jpg
    KB 16.2 · צפיות: 32

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יותר כהה?
להיפך,
רובינפלד הכי בהיר בכוסמין 80%
אצלי זה היחיד שאוהבים
בפער משמעותי מקמחים אחרים
בכלל לא מרגישים שזה כוסמין
גם לי זה היה נראה חריג,
וכבר אז היה לי הרגשה שזה פשוט טעות בעטיפה וזה קמח 100%, מי יודע.
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בלת"ק


גם אצלי השבוע היה סיפור דומה .

הצלחנו להשיג קמח ,רק של רובינפלד .

החלות יצאו הרבה יותר משובחות מתמיד, בעיקר אוריריות..

זה היה מספקי בולט וניסנו לבדוק מה הסיבה .

השינויים היו , קמח רובינפלד

וגם , שנשאר לי סודה מפסח, וזה היה הנוזלים , כך שיש סיכוי שגם זה הוסיף .

בכל מקרה שווה בדיקה יסודית , וכמובן שווה את הפער במחיר.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ומה אעשה אנוכי הקטנה שאיאלץ לחלוק עליכן
אופה חלות כבר 14 שנים
החלות הכי גרועות EVER יצאו לי השבוע, מקמח רובינפלד שנטחן לאחר הפסח
הן היו בהחלט אכילות, אבל -
  • הרבה יותר כהות מהרגיל
  • הרבה יותר דחוסות מהרגיל
  • לאחת מהעיסות (אני מכינה כל ק"ג בנפרד) הוספתי כף משפר אפיה של רובינפלד ויצא בצק דביק ולא שמיש (שיטחתי על תבניות ומרחתי שמן-שום-שמיר, בקושי עבר בחיך כי המרקם היה תמוה)
אציין שעברתי במקביל לשמרים יבשים של שמרית, אבל לא חושבת שזו הסיבה כי הם מיוצרים ע"י פאקא שבהם אני משמשת כל השנים

מחפשת קמח נפלאות כדי לנסות היום ולראות מה הסיבה
(עד היום השמשתי בקמח לבן של נפלאות/רוט ובקמח כוסמין 80% של טחנות ישראליות והחלות היו נדירות)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ומה אעשה אנוכי הקטנה שאיאלץ לחלוק עליכן
אופה חלות כבר 14 שנים
החלות הכי גרועות EVER יצאו לי השבוע, מקמח רובינפלד שנטחן לאחר הפסח
הן היו בהחלט אכילות, אבל -
  • הרבה יותר כהות מהרגיל
  • הרבה יותר דחוסות מהרגיל
  • לאחת מהעיסות (אני מכינה כל ק"ג בנפרד) הוספתי כף משפר אפיה של רובינפלד ויצא בצק דביק ולא שמיש (שיטחתי על תבניות ומרחתי שמן-שום-שמיר, בקושי עבר בחיך כי המרקם היה תמוה)
אציין שעברתי במקביל לשמרים יבשים של שמרית, אבל לא חושבת שזו הסיבה כי הם מיוצרים ע"י פאקא שבהם אני משמשת כל השנים

מחפשת קמח נפלאות כדי לנסות היום ולראות מה הסיבה
(עד היום השמשתי בקמח לבן של נפלאות/רוט ובקמח כוסמין 80% של טחנות ישראליות והחלות היו נדירות)
נשמע מוזר ממש
דווקא השתמשתי פעם במשפר אפיה ושדרג חבל על הזמן. ולא יצא בכלל דביק. אין סיבה שמשפר אפיה יהפוך בצק לדביק.
תמוה בהחלט
 

זבנג

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ההורים שלי מכינים כל שבת חלות מקמח מלא של רובינפלד (אף'חד לא יודע- זה לבן לגמרי וטעיםםםםםםםםם- כמו רגיל)
(הם נותנים כל שבת ל3 משפחות 2 חלות ולחמניות כי מישהו מהמשפחה שם אוכל קמח מלא, וזה הכי טעים...)
ת'כלס- יוצא להם להכין לרוב 6 קילו חלות כל שבת...
והם תמיד טוענים שזה שווה את הכסף- ואין מה להשוות
 

chh

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
התאכזבתי מאד מקמח כוסמין 80% רובינפלד בכמה פעמים שהשתמשתי בזה
גם כטרי, ולאחר הקפאה בכלל
מאד מרוצה מקמח של חברת בר ולחם
 

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אני הכנתי השבת עם רובינפלד ויצא בצק מדהיםםםםם, רך ותפח מהמם!
רק מה, בליל שבת החלות היו טעימות ורכות ובשבת בבוקר כבר אבדו מהרכות שלהם ומהטעם
מה אפשר לעשות כדי לשמור על הטריות והרכות?
אם ניסית להפחית שמן וסוכר, יתכן שזו הסיבה
הם משמשים מעין חומר משמר
בכל מקרה הוספת משפר אפיה עוזרת לשמור על הטריות
 

זווית

מא' ועד אתר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אני ניסיתי לאחרונה את שטיבל ב80 אחוז חיטה
יצא טוב בפער (בהשוואה לחברות אחרות לא ניסיתי רובינפלד)
בעוגות ובבצקים, רך אווירי ונימוח
לא הרגישו שזה קמח מלא

אני רואה שזה חוזר על עצמו הרבה כאן
 

אסתר פ

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נהיה פה שיווקי?
הקמח הכי הכי טוב- ובלתק
הוא בר ולחם!!
מכינה עם כוסמין 80 אחוז הכללל ויוצא מושלם ואורירי
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה