אם שניכם פה, אני ממש מתבייש לדבר ....הקדמת אותי ברגע..
אם שניכם פה, אני ממש מתבייש לדבר ....הקדמת אותי ברגע..
אתה מדבר מאד לעניין, ובמקצועיות רבה!אם שניכם פה, אני ממש מתבייש לדבר ....
יבוא השלישי ויכריע.. .אם שניכם פה, אני ממש מתבייש לדבר ....
טוב שאתה מעדכן על מצב הנכס.תודה על התגובות!!
לקחתי את המשכנתא דרך יועץ (שנקרא מוצלח..)
אין בעיה בנכס- מדובר בדירה חדשה מקבלן (מחיר למשתכן)
וגם אין בעיה של אשראי.
לגבי המשתנה- התכנון היה לפרוע חלק מהמשכנתא לאחר שאוכל למכור את הדירה (עוד חמש שנים.)
אבל אני מבין שגם ככה הריביות לא משהו...
אשמח לחו"ד בענין המיחזור.
עוד נקודה- ה60% מימון הוא ממחיר החוזה, וכיון שמדובר במחיר למשתכן מחיר הנכס הוא גבוה משמעותית, האם שווה לי לחכות כחצי שנה שהדירה תהיה בנויה ואז אחוז המימון יימדד לפי השווי האמיתי?
ואחרי טופס 4 זה יהיה משמעותי אם זה ירד מה-50% מימון?טוב שאתה מעדכן על מצב הנכס.
לפני טופס 4, אין אפשרות למחזור חיצוני רק פנימי שלא שווה כלום.
צריך שירד מתחת 45% מימון.ואחרי טופס 4 זה יהיה משמעותי אם זה ירד מה-50% מימון?
כן.ואגב, הנכס עלה מעל 1.8 מ'?
ממש לא עד כדי כך!!תכלס, אני יכול לחזור ליועץ ולומר לו עבדת עלי, או שזה לא עד כדי כך?
אני רוצה לכתוב משהו כללי על זה, ואני בטוח שכל היועצים פה בפורום יסכימו איתי.כן.
תכלס, אני יכול לחזור ליועץ ולומר לו עבדת עלי, או שזה לא עד כדי כך?
מחזור פנימי (בתוך הבנק עצמו) - לא, מחזור חיצוני (מהבנק שלכם לבנק אחר) - כן.מה זה מחיזור משכנתא? זה כמו משכנתא ראשונה עם כל הטפסים הנצרכים?
שווה כל תקופה בדיקה האם למחזר?
אפשר לעשות לבד או שעדיף עם יועץ?
תלוי בשינויים בשוק ובמשק.כל כמה זמן ( תקופה) שווה בדיקה האם למחזר?
ויש עמלת פירעון מוקדם??
באמת מעניין,אני רוצה לכתוב משהו כללי על זה, ואני בטוח שכל היועצים פה בפורום יסכימו איתי.
הרבה פעמים אתם רואים שאנחנו מסרבים להגיב על עבודה של קולגות, ואתם בטח חושבים שזה חיפוי הדדי, אז זהו שזה לא קרוב לזה אפי', והיה מקרים שיצאתי בחריפות נגד קולגות שידעתי שמרמים לקוחות שלהם ומוציאים שם רע לכולנו.
אבל מכמות כ"כ דלילה של אינפורמציה שלא מגובה בשום מסמך, קשה מאד לקבל תמונה, ואין לי שום עמדה להתווכח עם איש מקצוע שלמד את התיק לפרטי פרטים, אנשים חושבים שהעבודה שלנו זה עסקנות מול בנקים לריביות זולות, מה שרחוק מאד מלהיות נכון, העבודה שלנו זה איסוף חומר סיזיפי, ובניית תמהיל הכי טוב שהלקוח יכול לקבל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: