נכוןאשיה פרטית לא אמורה לשלם למטפלת שכר כמו שמעסיק משלם לעובדת
נכוןאשיה פרטית לא אמורה לשלם למטפלת שכר כמו שמעסיק משלם לעובדת
כנראה אתם בד'1 ומטפלת שהתחילה לפני שנתייםגר בד' שולח ילדים מ 8.00 עד 13.30 כולל יום שישי
750 ש''ח
וככה כל האזור.
ולגבי חופשות יש כאלו שעושות מה שמתחשק להם, כל מתחרה תגמור אותם...
לא מעסיק משלם למטפלות הפרטיותאשיה פרטית לא אמורה לשלם למטפלת שכר כמו שמעסיק משלם לעובדת
תסבירי למה זה לא מודל לשכר בשבילנו?
על המושג ניצול שמעת?
אף אחד לא נותן גושפנקא, זה המצב הנתון בשוק.ובגלל שיש ניצול בהייטק זה אמור לתת גושפנקא לניצול המטפלות?
אז יש מה לעשות-להסכים עם עלית שכר המטפלות-זה מעולה וראוי
שוב גוגל נותן מחירון של מטפלות בציבור הכללי ולא החרדי.אפילו מגוגל פשוט את יכולה להיחשף למחירים המקוריים של מטפלת פרטית
עד 1:30???כנראה אתם בד'1 ומטפלת שהתחילה לפני שנתיים
המחירים כיום בסביבות ד'2 ד'3 הם מעל 1000
כל מי שמחוברת לקבוצה השכונתית מודעת למחירים האלה
ויש הבדל בין מטפלת לגנון
מוזר מאוד.ואם כבר נכנסים לפרטים אז אני עובדת בהייטק וקצת מכירה מקולגות מהציבור הכללי מידע
אז אצלם מטפלת פרטית זה מ7 בבוקר ועד 4:30 אחרי צהריים. וזה כולל ימי שישי
וזה כולל ארוחות כולל הכל על חשבון המטפלת. וזה כולל חופשות כמו תמ"ת (לא בית יעקב!)
ואז משלמים להם קרוב ל2,000.
משפחתון תמ"ת זה סביבות 2,200 בלי סבסוד.מוזר מאוד.
במשפחתון של תמ"ת משלמים הרבה יותר מאלפיים. וזה בד"כ לא כולל ימי שישי.
דברתי על מטפלת. ונפתחו השנה.כנראה אתם בד'1 ומטפלת שהתחילה לפני שנתיים
המחירים כיום בסביבות ד'2 ד'3 הם מעל 1000
כל מי שמחוברת לקבוצה השכונתית מודעת למחירים האלה
ויש הבדל בין מטפלת לגנון
מי שולח למטפלת עם חופש באמצע שבוע?שוכחים שמטפלות הם גם בני אדם.
בחישוב פשוט במחשבון של 1400 ש"ח 8-16:00, זה יוצא קצת יותר מ-9 ש"ח לשעה.
ואם היא לוקחת 5 ילדים (ובגילאים קטנטנים זה קריעה והרבה עוצרות ב-4) אז יוצא לה לשעה 40-45 ש"ח.
וזכותה של המטפלת כמו כל אישה עובדת לקחת יום חופשי. אני מכירה (לא בבי"ש) מטפלת שקבעה להורים יום חופשי באמצע שבוע כי רצו גם את יום שישי. זה לא מקובל. אבל צריך להבין.
אם היא תעבוד יום שישי, מתי היא תחיה? איך?
נכון שזו בחירה שלה לעסוק בזה, וגם הבחירה שלה לא לעבוד בימי שישי. בדר"כ אפשר בקלות למצוא סידור ליום שישי (האמא לא עובדת, האבא לא בכולל וכדו')
טיפת הערכה למסירות שלהן והכל יהיה ורוד יותר.
פותחת האשכול רצתה עד 15:30.1400 ש"ח 8-16:00, זה יוצא קצת יותר מ-9 ש"ח לשעה.
100 אחוז!!!לי נראה לגיטימי לגמרי לקחת אותו מחיר כמו בירושלים או בני ברק. זה לא סחיטה להורים. גם מי שגר בבית שמש משלם גנים תלמוד תורה נסיעות משכנתא וכו'. החיים שם הם לא יותר זולים בכלל. מי שלא רוצה לשלם שלא ישלח. אף אחד לא מכריע לך לצאת לעבוד. ואם תגידי לי שאת צריכה לפרנס את הבית גם המטפלת אותו דבר. ולאלו שטוענות שיחפשו עבודה אחרת שידעו שכל עבודה מכבדת את בעליה.
בא נראה אותכן אם לא היו מטפלות חרדיות מסורות .אפילו אם היה בחינם לא הייתם שולחות עם מטפלות חילוניות דרוזיות או ערביות.
עצוב שמאז שהנשים יצאו ללמוד קריירה חושבות שלשאר אין זכות קיום
זה קשוחכתבתי עד 3 וחצי אבל אבל לכן שאלתי מה מקובל. ותגידו לי איך עושים כדי לקחת 3 ילדים כל אחד בגן אחר ואין לי עוד בת גדולה או משפחה שיכולה לקחת אותם. איך מספיקים להגיע לכולם אם גומרים לעבוד ברבע לארבע וקחו בחשבון שתמיד יש אמהות שמתעכבות. ובעלי לומד מחוץ לשכונה. לכן חשבתי עד 3 וחצי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: