בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
לא רוצה להלחיץ סתם, אבל לפי הביקורות בגוגל על הפרוייקט בד2 ותמונות הגולשים שם יש לך מה לפחד...איך אתה יודע שזה יותר טוב שם?
אני קניתי שם וממש מפחד....
לא רוצה להלחיץ סתם, אבל לפי הביקורות בגוגל על הפרוייקט בד2 ותמונות הגולשים שם יש לך מה לפחד...איך אתה יודע שזה יותר טוב שם?
אני קניתי שם וממש מפחד....
תן קישורלא רוצה להלחיץ סתם, אבל לפי הביקורות בגוגל על הפרוייקט בד2 ותמונות הגולשים שם יש לך מה לפחד...
תן קישור
חפש נופי אום בגוגל ביקורותתן קישור
סתם לידיעה, שתי ביקורות 5 כוכבים שם הם של ערבים בשם מוחמד ופאדי, לא נראה לי שזה הימור גדול מדי לקבוע שהם קשורים במדה כזו או אחרת לבניה שם...יש אבל שם גם ביקורות טובים!
אז למה אתה מלחיץ סתם?לא רוצה להלחיץ סתם, אבל לפי הביקורות בגוגל על הפרוייקט בד2 ותמונות הגולשים שם יש לך מה לפחד...
חלק נכבד מהתלונות בביקורות שם זה על השירות והיחס, וזה לא כ"כ משתנה גם כשיש עובדים סיניים.אז למה אתה מלחיץ סתם?
אני כתבתי את זה מידיעה, שבפרויקט הזה, זה שונה לגמרי, פועלים סינים שזה עבודה יותר מדוייקת,
ועוד הרבה פרטים וכו'
יש כאן אנשים שקנו שם דירות אל תלחיץ...חלק נכבד מהתלונות בביקורות שם זה על השירות והיחס, וזה לא כ"כ משתנה גם כשיש עובדים סיניים.
למעשה, אני לא מכיר את הקבלן הזה, ואין לי שום ניסיון איתו, אבל השם שלו לא טוב - הן מבחינת איכות הבניה והן מבחינת השירות (הביקורות החיוביות שם הם מלפני זמן המסירה או מבעלי ענין), ולכן נטל ההוכחה עליו, ועד שהוא יוכיח אחרת, יש לכאורה מה לחשוש.
ממש לא מסכים. העיר מתוכננת מאוד.
נכון.מוזר, אני דווקא חשבתי שבית שמש ורמה ד' מתוכננים ++
כנראה שלא.כמובן כשיבנו את הפארק מי שיגזור את הסרט זה העירייה הנוכחית...
שכונה בת קיימא???נכון.
שלחתי מייל לרה"ע ולאחראי תחבורה
"קראתי בעיתון היום על הודעה של רה"ע לגבי תכנון מחדש של שדרות האמוראים. האם הכוונה לבטל את הנת"צ? אני מקווה שזו לא הכוונה. אני מקווה שלא תקשיבו לטענות הפופוליסטיות להצר מדרכות ולהעדיף רכב פרטי על חשבון תחבורה ציבורית והולכי רגל. אם אנו רוצים שכונה בת קיימא חובה להשקיע בתח"צ ובהולכי רגל (ואופניים) ולא ברכב הפרטי.
בברכה"
אם הם יענו אעדכן...
דרך אגב ברור שזה דיבורים לצורך בחירות, חוץ מזה שמאוד נח לרה"ע לכתוב נגד התכנון של רמה ד' שכידוע העירייה הקודמת תיכננה. כמובן כשיבנו את הפארק מי שיגזור את הסרט זה העירייה הנוכחית...
דווקא מתקדמים שם במרץ רב. עכשיו שותלים שיחים. הפארק הגדול הוא פרויקט בהיקף עצום. שמו כבר מתקנים, סללו שבילים ועוד.כנראה שלא.
בקצב הזה הסרט לא ייגזר גם לא בעירייה הבאה שאחרי הבחירות אלא בזו שלאחריה....
מתנצל על המילה. יודע שיש לך אלרגיה לסגנון הזה ולכן לא אכתוב כאן כך. רק העתקתי את המייל ששלחתי לרה"ע בתקווה שהיא קוראת את זה, זה הסגנון שאנשים כאלו אוהבים.שכונה בת קיימא???
יש לך חרדות אפוקליפטיות????
מתכונן לצונאמי??
אולי לנפילת השמים המחזורית??
אמורים לנסוע כל הזמן בנתיב הכי ימני כמו שלימדו אותנו בשיעורי נהיגה.לא הבנתי, השכונה תוכננה, התכנון השתנה והצרו את הכבישים עוד יותר עד שנסיעה במכונית מתומרנת כמו במסלול של כדור מבוך (האמצעי, הצדדי, וחוזר חלילה) ובכביש צר של נתיב אחד כשיש מקום ל5 נתיבים.
ואחרי שסיימו עבודות (בכמה כסף? ועל חשבון מי?) נזכרים שהיה יותר טוב כמו בהתחלה...
זה נקרא נת"צ שמאלי (כמו בירמיהו בירושלים, ולא כמו בז'בוטינסקי בב"ב/ר"ג).למה אי אפשר לחתוך את החלק של המדרכה המתעגל עם ההכיכרות,
ואז האוטובוסים יוכלו להכנס לנתיב הפנימי ושהתחנה יהיה על המדרכה כמו כל הארץ ?
מה הטרלול של מעבר חציה ליד הכיכר ועוד מעבר חציה מיד אחרי כשהרכב אמור להכנס למפרץ שאינו נת"ץ ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: