מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

ייד

משתמש מקצוען
כביש 38 מאוד מאוד פקוק??????!!!!!!!!!!! בדיחת השנה.
נכון יש פקק ברמזור לפני הכניסה לבית שמש, אבל קח את זה בפרופורציות, במקומות אחרים יש לך פקק כזה לאורך עשרות קילומטרים, כאן מדובר על מקסימום כמה מאות מטרים.

הכביש עבר שיפוץ לאחרונה, לא יודע מה זה מיושן ושבור מבחינתך, כשאני נוסע בו הכביש ממש לא ישן ולא שבור הכביש חלק וחדש (אולי קטע קטן קרוב לכביש 38 הוא קצת שבור אבל לא רציני בכלל).

מעניין מאוד כי איפה שאני גר בדיוק צופה על הפס האטה הזה, ואני רואה כל יום עשרות אם לא מאות רכבים עוברים שם, ומעולם לא ראיתי מישהו שם מאבד שליטה.
בקיצור נראה לי כדאי שתחליף למשקפיים ורודות...
אתה נוסע בכביש 38 דרך כביש 10
אני עומד בפקק מכיוון רמת בית שמש לי-ם ת״א....
זה פקק ארוך מאוד ברוב ימות השבוע (בבוקר)
גם בחזור בשעות אחה״צ הכביש לא זז

אני שמעתי הרבה מאוד תלונות על הפס האטה מאנשים שכמעט עשו תאונה
כשבאתי לעיר גם אני סבלתי ממנה מאוד, היום אני מכיר את רוב כבישי העיר ויודע איפה צפוי בור ואיפה כדאי לעקוף/להאט...

די

משתמש סופר מקצוען
אתה נוסע בכביש 38 דרך כביש 10
אני עומד בפקק מכיוון רמת בית שמש לי-ם ת״א....
זה פקק ארוך מאוד ברוב ימות השבוע (בבוקר)
גם בחזור בשעות אחה״צ הכביש לא זז
למה אתה לא נוסע דרך כביש 10?

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הכביש עבר שיפוץ לאחרונה, לא יודע מה זה מיושן ושבור מבחינתך, כשאני נוסע בו הכביש ממש לא ישן ולא שבור הכביש חלק וחדש (אולי קטע קטן קרוב לכביש 38 הוא קצת שבור אבל לא רציני בכלל).
בדיוק על התגובות האלה אני מדבר
הכביש צריך שיפוץ דחוף בגלל שיש בו מקומות שהוא שקע והרכב פשוט עף וקופץ, וגם הריבוד בו כבר הלך
(יש מצב שאתה נוסע רק באוטובוס? ברכב מרגישים יותר)
הכביש ממש לא עבר שיפוץ לאחרונה, ודא לא ב7 שנים האחרונות
עשו בו תיקונים נקודתיים של ריבוד פה ושם
לכתוב שהכביש "חלק וחדש"?
נו באמת, אתה מגוחך או שאתה עושה את עצמך?

די

משתמש סופר מקצוען
בדיוק על התגובות האלה אני מדבר
הכביש צריך שיפוץ דחוף בגלל שיש בו מקומות שהוא שקע והרכב פשוט עף וקופץ, וגם הריבוד בו כבר הלך
(יש מצב שאתה נוסע רק באוטובוס? ברכב מרגישים יותר)
הכביש ממש לא עבר שיפוץ לאחרונה, ודא לא ב7 שנים האחרונות
עשו בו תיקונים נקודתיים של ריבוד פה ושם
לכתוב שהכביש "חלק וחדש"?
נו באמת, אתה מגוחך או שאתה עושה את עצמך?
כן אני נוסע בעיקר באוטובוס, אבל גם כשנסעתי שם ברכב הכביש היה חלק.
כתבתי כבר שקרוב לכביש 38 הוא קצת שבור אבל לא להגזים. רוב הכביש הוא חלק וחדש. הכביש שופץ והורחב בשנת 2012 (המכלול).

נערך לאחרונה ב:

די

משתמש סופר מקצוען

האברך ממיר

משתמש מקצוען
למה אתה לא נוסע דרך כביש 10?
כי אני לא גר בג׳2 וזה סיבוב מאוד ארוך בשבילי
גם מרמה ד' אפשר לנסוע דרך אליהו הנביא וכביש 10.
מדובר בסיבוב מיותר. לחינם.
ברור שהכביש בחלק שבין בן זאב וצומת בית שמש הוא עמוס מאוד בשעות הבוקר לכיוון צפון.
לנסוע דרך כביש 10 זה להאריך את הדרך לחינם, ובסוף גם להגיע באותו זמן.
בעז"ה, כשהכביש בקטע הזה יורחב, הדרך תתקצר משמעותית. קרוב ל-10 דקות בנסיעה ממוצעת בשעות הבוקר העמוסות.

אמונתך

משתמש פעיל
מי מכיר את איכות הבניה של האחים אום?
אשמח לקבל המלצות והערות
תודה

נסיך אוסטרי

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הפרויקט שלהם בד' 2 לא היה כל כך מוצלח.
אבל כתשובת המשקל, (מידיעה) הפרויקט שלהם עכשיו בד' 3 בנייה מאד איכותית,
פרויקט יוקרתי, פועלים סינים, ובניה מדויקת. (מתקדמים מאד מהר, כבר לקראת סיום).

גמילות חסד

משתמש צעיר
שלום
מי מכיר / ראה לאחרונה
בשערי בית שמש ד'3 ראיתי ליד שני הבניינים הראשונים משהו שנראה כמו מונה מים (מן חנוכייה גדולה כחולה/אדומה עם כמה שעונים אך לא מספיק כמספר הדיירים)
האם זה אומר שכבר הגיעו לשלב שמתקינים מוני מים או שזה משהו אחר ?
אשמח לדעת ממי שראה/ יודע / או מבין בבנייה

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום
מי מכיר / ראה לאחרונה
בשערי בית שמש ד'3 ראיתי ליד שני הבניינים הראשונים משהו שנראה כמו מונה מים (מן חנוכייה גדולה כחולה/אדומה עם כמה שעונים אך לא מספיק כמספר הדיירים)
האם זה אומר שכבר הגיעו לשלב שמתקינים מוני מים או שזה משהו אחר ?
אשמח לדעת ממי שראה/ יודע / או מבין בבנייה
זה גמל מים
עליו מותקנים מונה ראשי ברזים ראשיים ועוד'
מוני המים של הדירות נמצא ים בכל קומה

שיר ושבחה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כתבה דומה:

בית חולים חדש יוקם בעיר בית שמש: כך הוא ייראה​

הוועדה המחוזית ירושלים החליטה לקדם תוכנית להקמת בית חולים בעיר בית שמש | התוכנית כוללת כ-770 מיטות שייתנו מענה להיקף אוכלוסייה של כ-360 אלף תושבי העיר בית שמש והסביבה | מלבד בית החולים עצמו, התוכנית כוללת מחלקות אשפוז, בית חולים חירום, שירותי רפואה, מרפאות ומכונים רפואיים, מעבדות, מבנים למעבדות ומחקר רפואי והכשרה צוותי רפואה, מלונית, מנחתי מסוקים ועוד​

61cf5b8e687935ab979b.jpg
בית חולים הדמייה | צילום: קולקר אפשטיין אדריכלים
הוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה ירושלים, בראשות שירה תלמי באבאי, החליטה היום (שני) להפקיד תוכנית להקמת בית חולים ציבורי בעיר בית שמש.
התוכנית שהוגשה על ידי עיריית בית שמש ביוזמה, בהובלתה של ראשת העיר, ד"ר עליזה בלוך, הינה שטח כולל של 180 דונם והיא ממוקמת באזור רמה ד' וג' ובמרחק קצר משכונת נווה שמיר.
במסגרת התוכנית, ייבנו חמישה מבנים בגובה של 7 קומות שישמשו לטובת בית החולים עצמו, מחלקות אשפוז, בית חולים חירום, שירותי רפואה, אולמות כנסים והרצאות, מרפאות ומכונים רפואיים, מעבדות, מבנים למעבדות ומחקר רפואי והכשרה צוותי רפואה, מלונית, ועוד.
בסך הכול, התוכנית כוללת זכויות בינוי בהיקף של כ- 194,000 מ"ר ועוד כ-7,200 שטחי מסחר.
ראש העיר בית שמש ד"ר עליזה בלוך אמרה: "עם כניסתי לתפקיד קיבלתי החלטה שאנחנו כעיר מבקשים לקחת אחריות גם על עולם הבריאות של תושבינו. הובלנו שיח מול משרד הבריאות בתקופת השר ליצמן והמנכ"ל המכהן גם כיום משה בר סימן טוב יחד עם הנהגת הדסה לפעול להקים בית חולים בעיר. בית החולים ישרת את כל אוכלוסיות העיר באופן שיאה לעיר עם קצב התפתחות יוצא דופן.
הקמת שלוחת בית חולים תאפשר לכל תושבי העיר לצרוך את שירותי הבריאות מבלי לעזוב את העיר. עשינו זאת לחינוך המיוחד, עשינו זאת לתרבות וכעת לבריאות. אני מבקשת להודות למשרדי השיכון והבריאות, לוועדה המחוזית, ליו"ר ועדת המשנה בעיר בית שמש סגן ראש העיר הרב שמעון גולדברג. ההחלטת הודעה היא צעד חשוב לאחד מאירועים ההיסטוריים בדברי ימי העיר בית שמש. אין לי ספק שכולנו רואים באופק את קביעת המזוזה וחנוכת בית החולים.
יו"ר הוועדה המחוזית ירושלים, שירה תלמי באבאי אמרה: "מלבד הקמה של בית חולים ציבורי נוסף בישראל, המהווה בשורה משמעותית לתושבי העיר והאזור, הקמת בית החולים תאיץ את הפיתוח הכלכלי של העיר ותאפשר את חיזוק מעמדה וגודלה של בית שמש עד לעמידה ביעד של 360 אלף תושבים".
7def5f15385291073f91.jpg
3e6bc0e49f9e130428df.jpg
bf52868bb368e02d17c4.jpg

בשורת ענק לעיר בית שמש: הוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה ירושלים, בראשות שירה תלמי באבאי, החליטה היום, שני, להפקיד תוכנית להקמת בית חולים ציבורי בעיר. התוכנית כוללת כ-770 מיטות, שייתנו מענה להיקף אוכלוסייה של כ-360 אלף תושבים בעיר בית שמש ולתושבי המרחב הקרוב במטה יהודה.

על פי התוכנית, ייבנו חמישה מבנים בגובה של שבע קומות שישמשו לטובת בית החולים עצמו, מחלקות אשפוז, בית חולים חירום, שירותי רפואה, אולמות כנסים והרצאות, מרפאות ומכונים רפואיים, מעבדות, מבנים למעבדות ומחקר רפואי והכשרה צוותי רפואה, מלונית, מנחת מסוקים ועוד. בסך הכל, התוכנית כוללת זכויות בינוי בהיקף של כ-194,000 מ"ר ועוד כ-7,200 שטחי מסחר.

מקסימום!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יוצרי ai
מישהו יודע איפה בדיוק הולך להיות ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה