מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

עולם חדש

משתמש פעיל
ערב טוב חברים יקרים!!!

דיברנו היום עם סגן ראש העיר שמעון גולדברג בנושא התחבורה

והוא נתן לנו בקצרה את הקושי האסטרטגי למלאות את כל הבקשות של הקוים ממקום למקום.

יש כמה קוים מאודד חשובים

1. בית שמש רמה ד-רוממה ירושלים
2. בית שמש רמה ד- בני ברק

תעשו טובה לעצמכם!!!!

תמלאו את זה עכשו
זה לוקח בדיוק 2 דקות וזה מאחוריכם.

הם יקבלו כל כך הרבה פניות שיטפלו בזה במיידית,
*הם צריכים לראות שיש ביקוש לקו*
הוא טוען שהם לומדים את הציבור ורק ככה זה יעזור.

https://forms.gov.il/globaldata/get...x?formtype=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
ערב טוב חברים יקרים!!!

יש כמה קוים מאודד חשובים

תעשו טובה לעצמכם!!!!

תמלאו את זה עכשו

לבני ברק יש כבר
צריך לעשות לביתר

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ערב טוב חברים יקרים!!!

יש כמה קוים מאודד חשובים

תעשו טובה לעצמכם!!!!

תמלאו את זה עכשו

ברוך הבא לעולם השקר
ברוך הבא להבטחות הפוליטיקאים

אני ישבתי כמה וכמה פעמים באסיפות כאלו
דיברתי איתו
הבאנו תוכניות
הבאנו פתרונות
הוא אפילו רשם את זה לעצמו
ישבתי עשרות שעות בכדי להגיע מוכן למפגשים האלו
הרבה בלה בלה
אפס תוצאות

אני די התייאשתי מהפוליטיקאים בנושא הזה
צריך להתחיל לשגע את משרד התחבורה בנושא הזה

די

משתמש סופר מקצוען
אני די התייאשתי מהפוליטיקאים בנושא הזה
צריך להתחיל לשגע את משרד התחבורה בנושא הזה
לדעתי מי שמשפיע בתחום הזה, זה לא הפוליטיקאים (חברי מועצה) ולא משרד התחבורה (כלומר משרד התחבורה מחליטים, אבל אם מישהו שולח להם מכתב זה לא כ"כ מזיז...) אלא מי שמשפיע אלו נציגי ציבור של חברות התחבורה או חברי מועצה שאחראים ספציפית על נושא התחבורה-שאותם משרד התחבורה שואל כשהוא בא לעשות שינויים. ולכן מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
לדעתי מי שמשפיע בתחום הזה, זה לא הפוליטיקאים (חברי מועצה) ולא משרד התחבורה (כלומר משרד התחבורה מחליטים, אבל אם מישהו שולח להם מכתב זה לא כ"כ מזיז...) אלא מי שמשפיע אלו נציגי ציבור של חברות התחבורה או חברי מועצה שאחראים ספציפית על נושא התחבורה-שאותם משרד התחבורה שואל כשהוא בא לעשות שינויים. ולכן מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.
תנסה לדבר עם גולדהירש..

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
פניתי ועוד איך פניתי

ברמת אברהם
לא היה תח"צ בהתחלה
אחרי זה נתנו להם את קו 12
וזה היה האופציה היחידה לזוז מהשכונה
הם עשו סוג של קמפיין בשכונה ושלחו מאות מיילים למשרד התחבורה עירייה
ועוד כל מיני גופים ואחראים על ענייני תח"צ

היום כבר מתייחסים אליהם בתכנון התח"צ
כמעט כל שינוי בקווים מכניסים אותם לחשבון

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.
מניסיון אישי, לא זכיתי למענה מהם כלל.
אציין לטובה את סגן שר התחבורה הרב מקלב, שפנייתי אליו במייל נענתה בפרק זמן קצר יחסית.
להלן תוכן תשובתו:
שלום וברכה
פנייתכם התקבלה בלשכת סגן השר
הנושא ידוע לנו והוא בטיפול צמוד מול הגורמים הרלוונטיים הדבר תלוי גם בהחלטת העירייה ואנו עושים את כל המאמצים למהר את הטיפול
בברכה,
לשכת סגן השר

האברך ממיר

משתמש מקצוען
ברמת אברהם
לא היה תח"צ בהתחלה
אחרי זה נתנו להם את קו 12
וזה היה האופציה היחידה לזוז מהשכונה
הם עשו סוג של קמפיין בשכונה ושלחו מאות מיילים למשרד התחבורה עירייה
ועוד כל מיני גופים ואחראים על ענייני תח"צ

ובג' 2 הלכו על הראש של ראש העיר.
עשו הפגנה בכניסה של שכונה, עם הדהוד משמעותי בתקשורת החרדית.
ראש העיר כעסה נורא על הצורה בה יצאו נגדה.
אבל כשבועיים אחר כך קו 419 (619 כיום) שינה את מסלולו ונכנס לשכונה, ועוד שיפורים משמעותיים התרחשו בתחום התחבורה העירונית. כיום אפשר לומר שהתחבורה הפנימית שם היא כמעט מושלמת.
בנושא של בני ברק התושבים שם כנראה לא היו כל כך להוטים, ולכן הם נפלטו מהעניין.

די

משתמש סופר מקצוען
תנסה לדבר עם גולדהירש..
דיברתי עם העוזר שלו כמה פעמים.
אילו קווים יש לרמת אברהם? קו לירושלים (ועכשיו לב"ב) מקצה השכונה שכשעושים להם טובה יש לו שם נקודת מוצא? קו 12 22 וזהו.
מניסיון אישי, לא זכיתי למענה מהם כלל.
תראה ברור שלא כל דבר שתבקש מהם תקבל. אני קיבלתי מהם מענה. בכל אופן נראה לי להם יש השפעה פי 1000 על משרד התחבורה לעומת אזרח מסכן שישלח פניה ויקבל תשובה משרונה קסרג'י על נושא אחר לגמרי ממה שביקש.

אני אישית שולח פניה למשרד התחבורה כל נסיעה שלא יוצאת (חייב לציין לשבח את בית שמש אקספרס שכמעט לא מפספסים) לא שאני מאמין שזה עוזר יותר מדי...

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מי
תראה ברור שלא כל דבר שתבקש מהם תקבל.
דיבר על לקבל מה שביקשתי?
התייחסות פשוטה על כך שפניתי אליו על רחובות שלמים שמנותקים מתחבורה ציבורית. כלום. נאדה.
אני אישית שולח פניה למשרד התחבורה כל נסיעה שלא יוצאת (חייב לציין לשבח את בית שמש אקספרס שכמעט לא מפספסים) לא שאני מאמין שזה עוזר יותר מדי...
תלונות למשרד התחבורה הם על פי רוב רק בשביל הפרוטוקול. כשפניתי על קווים שלא יצאו הם ענו שהבקרה היא בכל מקרה על פי GPS והקווים כן יצאו. לך תתווכח.
כשהפניות הם בנוגע לשיפורים הם יכולים להתייחס בצורה רצינית יותר מאשר תלונות על אי ביצוע.
כל אופן נראה לי להם יש השפעה פי 1000 על משרד התחבורה
השפעה בוודאי שיש. השאלה מה יגרום להם לרצות להשפיע. פניות רגילות בוודאי שלא.

האברך ממיר

משתמש מקצוען
אז מה אתה אומר? הפגנות? אני בעד.
אני לא חסיד גדול של הכלי הזה.
אבל פניה במייל לא תזכה לתגובה בכלל.
הפניה לנציגים האחראים על כך צרכיה להיות באופן פומבי בצורה שהם יצטרכו לספק תשובות רציניות וגם מעשים בפועל.
כל עוד זה לא כך הם עסוקים בסיקור עצמי בעיתונות המקומית.

די

משתמש סופר מקצוען
הפניה לנציגים האחראים על כך צרכיה להיות באופן פומבי בצורה שהם יצטרכו לספק תשובות רציניות וגם מעשים בפועל.
כל עוד זה לא כך הם עסוקים בסיקור עצמי בעיתונות המקומית.
תכלס צריך לציין שהתחבורה בבית שמש השתפרה דרסטית-אוטובוסים חדשים, כמעט לא מפספסים, קווים חדשים, תדירות, וצריך לתת קרדיט על כך לכל האחראים על התח"צ.
(איך שאני מבין שאתה ברמה ה' ואכן שם אין הרבה אוטובוסים בלשון המעטה אבל לכאורה זה מסיבות אחרות ואכמ"ל).

האברך ממיר

משתמש מקצוען
תכלס צריך לציין שהתחבורה בבית שמש השתפרה דרסטית-אוטובוסים חדשים, כמעט לא מפספסים, קווים חדשים, תדירות, וצריך לתת קרדיט על כך לכל האחראים על התח"צ.
נוספו הרבה מאוד קווים חדשים.
אבל לא הייתי מכנה זאת כשיפור. משום שהתושבים שנוספו לעיר בתקופה הוספת הקוויים הם באופן יחסי פי כמה וכמה.
המקרה הזה, בו שכונה ענקית בסדר גודל של רמב"ש ד' זוכה לקו אחד ויחיד לירושלים, עם תדירות נמוכה יחסית, ובדרך הקו עובר במסלול איסוף בסמוך לשכונה נוספת, מגלם את בדיוק את אי השיפור.
גם העניין של ד' 4 מראה בדיוק את רמת השיפור של התחב"צ בעיר.
אני בכוונה לא נכנס לרמה ה', למרות שגם שם הנציגים החרדיים הצליחו בהתנערות מפוארת לא לעשות כלום בשביל השכונה. גם הקו החדש שאמור היה להתחיל לפעול בשבוע האחרון, קו 3 מרמה ה' לכיוון המע"ר צאלים ונהר הדן, התבטל ברגע האחרון. וגם את הקרדיט לתכנון שלו לא הייתי מספק לנציגים בעירייה אלא לאנשים אחרים במשרד התחבורה.

די

משתמש סופר מקצוען
נוספו הרבה מאוד קווים חדשים.
אבל לא הייתי מכנה זאת כשיפור. משום שהתושבים שנוספו לעיר בתקופה הוספת הקוויים הם באופן יחסי פי כמה וכמה.
המקרה הזה, בו שכונה ענקית בסדר גודל של רמב"ש ד' זוכה לקו אחד ויחיד לירושלים, עם תדירות נמוכה יחסית, ובדרך הקו עובר במסלול איסוף בסמוך לשכונה נוספת, מגלם את בדיוק את אי השיפור.
כל הדברים שציינתי לא קשורים לרמה ד'. אוטובוסים חדישים שיוצאים בזמן בתדירות טובה יש גם ברמה א' גם ברמה ג' וגם בעיר הוותיקה.

לגבי רמה ד' יש קו 600 616 (שני קווים לא אחד, קו 600 נכנס לכל האמוראים החל מהשבוע) עם תדירות טובה מאוד. ועוד כמה קווים לירושלים מהכניסה לד'. התחבורה בד' טובה מאוד מאוד וודאי ביחס למקומות בשלב אכלוס מקביל.

תראה גם את הנת"צ החדש ברמה ד', אני בטוח שאחראי התח"צ השקיעו הרבה זמן בזה לטובת תושבי השכונה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה