הממזג - ישראל פוקסברומר
0527675541
0527675541
המלצות ? מחיר ? אמינות ?הממזג - ישראל פוקסברומר
0527675541
לבני ברק יש כברערב טוב חברים יקרים!!!
דיברנו היום עם סגן ראש העיר שמעון גולדברג בנושא התחבורה
והוא נתן לנו בקצרה את הקושי האסטרטגי למלאות את כל הבקשות של הקוים ממקום למקום.
יש כמה קוים מאודד חשובים
1. בית שמש רמה ד-רוממה ירושלים
2. בית שמש רמה ד- בני ברק
תעשו טובה לעצמכם!!!!
תמלאו את זה עכשו
זה לוקח בדיוק 2 דקות וזה מאחוריכם.
הם יקבלו כל כך הרבה פניות שיטפלו בזה במיידית,
*הם צריכים לראות שיש ביקוש לקו*
הוא טוען שהם לומדים את הציבור ורק ככה זה יעזור.
ולמירון + צפת!!לבני ברק יש כבר
צריך לעשות לביתר
ברוך הבא לעולם השקרערב טוב חברים יקרים!!!
דיברנו היום עם סגן ראש העיר שמעון גולדברג בנושא התחבורה
והוא נתן לנו בקצרה את הקושי האסטרטגי למלאות את כל הבקשות של הקוים ממקום למקום.
יש כמה קוים מאודד חשובים
1. בית שמש רמה ד-רוממה ירושלים
2. בית שמש רמה ד- בני ברק
תעשו טובה לעצמכם!!!!
תמלאו את זה עכשו
זה לוקח בדיוק 2 דקות וזה מאחוריכם.
הם יקבלו כל כך הרבה פניות שיטפלו בזה במיידית,
*הם צריכים לראות שיש ביקוש לקו*
הוא טוען שהם לומדים את הציבור ורק ככה זה יעזור.
לדעתי מי שמשפיע בתחום הזה, זה לא הפוליטיקאים (חברי מועצה) ולא משרד התחבורה (כלומר משרד התחבורה מחליטים, אבל אם מישהו שולח להם מכתב זה לא כ"כ מזיז...) אלא מי שמשפיע אלו נציגי ציבור של חברות התחבורה או חברי מועצה שאחראים ספציפית על נושא התחבורה-שאותם משרד התחבורה שואל כשהוא בא לעשות שינויים. ולכן מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.אני די התייאשתי מהפוליטיקאים בנושא הזה
צריך להתחיל לשגע את משרד התחבורה בנושא הזה
תנסה לדבר עם גולדהירש..לדעתי מי שמשפיע בתחום הזה, זה לא הפוליטיקאים (חברי מועצה) ולא משרד התחבורה (כלומר משרד התחבורה מחליטים, אבל אם מישהו שולח להם מכתב זה לא כ"כ מזיז...) אלא מי שמשפיע אלו נציגי ציבור של חברות התחבורה או חברי מועצה שאחראים ספציפית על נושא התחבורה-שאותם משרד התחבורה שואל כשהוא בא לעשות שינויים. ולכן מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.
פניתי ועוד איך פניתילדעתי מי שמשפיע בתחום הזה, זה לא הפוליטיקאים (חברי מועצה) ולא משרד התחבורה (כלומר משרד התחבורה מחליטים, אבל אם מישהו שולח להם מכתב זה לא כ"כ מזיז...) אלא מי שמשפיע אלו נציגי ציבור של חברות התחבורה או חברי מועצה שאחראים ספציפית על נושא התחבורה-שאותם משרד התחבורה שואל כשהוא בא לעשות שינויים. ולכן מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.
מניסיון אישי, לא זכיתי למענה מהם כלל.מי שרוצה שינויים צריך לפנות לנציגי ציבור ואחראי תח"צ.
שלום וברכה
פנייתכם התקבלה בלשכת סגן השר
הנושא ידוע לנו והוא בטיפול צמוד מול הגורמים הרלוונטיים הדבר תלוי גם בהחלטת העירייה ואנו עושים את כל המאמצים למהר את הטיפול
בברכה,
לשכת סגן השר
ובג' 2 הלכו על הראש של ראש העיר.ברמת אברהם
לא היה תח"צ בהתחלה
אחרי זה נתנו להם את קו 12
וזה היה האופציה היחידה לזוז מהשכונה
הם עשו סוג של קמפיין בשכונה ושלחו מאות מיילים למשרד התחבורה עירייה
ועוד כל מיני גופים ואחראים על ענייני תח"צ
היום כבר מתייחסים אליהם בתכנון התח"צ
כמעט כל שינוי בקווים מכניסים אותם לחשבון
דיברתי עם העוזר שלו כמה פעמים.תנסה לדבר עם גולדהירש..
אילו קווים יש לרמת אברהם? קו לירושלים (ועכשיו לב"ב) מקצה השכונה שכשעושים להם טובה יש לו שם נקודת מוצא? קו 12 22 וזהו.היום כבר מתייחסים אליהם בתכנון התח"צ
כמעט כל שינוי בקווים מכניסים אותם לחשבון
תראה ברור שלא כל דבר שתבקש מהם תקבל. אני קיבלתי מהם מענה. בכל אופן נראה לי להם יש השפעה פי 1000 על משרד התחבורה לעומת אזרח מסכן שישלח פניה ויקבל תשובה משרונה קסרג'י על נושא אחר לגמרי ממה שביקש.מניסיון אישי, לא זכיתי למענה מהם כלל.
דיבר על לקבל מה שביקשתי?תראה ברור שלא כל דבר שתבקש מהם תקבל.
תלונות למשרד התחבורה הם על פי רוב רק בשביל הפרוטוקול. כשפניתי על קווים שלא יצאו הם ענו שהבקרה היא בכל מקרה על פי GPS והקווים כן יצאו. לך תתווכח.אני אישית שולח פניה למשרד התחבורה כל נסיעה שלא יוצאת (חייב לציין לשבח את בית שמש אקספרס שכמעט לא מפספסים) לא שאני מאמין שזה עוזר יותר מדי...
השפעה בוודאי שיש. השאלה מה יגרום להם לרצות להשפיע. פניות רגילות בוודאי שלא.כל אופן נראה לי להם יש השפעה פי 1000 על משרד התחבורה
אז מה אתה אומר? הפגנות? אני בעד.השפעה בוודאי שיש. השאלה מה יגרום להם לרצות להשפיע. פניות רגילות בוודאי שלא.
אני לא חסיד גדול של הכלי הזה.אז מה אתה אומר? הפגנות? אני בעד.
תכלס צריך לציין שהתחבורה בבית שמש השתפרה דרסטית-אוטובוסים חדשים, כמעט לא מפספסים, קווים חדשים, תדירות, וצריך לתת קרדיט על כך לכל האחראים על התח"צ.הפניה לנציגים האחראים על כך צרכיה להיות באופן פומבי בצורה שהם יצטרכו לספק תשובות רציניות וגם מעשים בפועל.
כל עוד זה לא כך הם עסוקים בסיקור עצמי בעיתונות המקומית.
נוספו הרבה מאוד קווים חדשים.תכלס צריך לציין שהתחבורה בבית שמש השתפרה דרסטית-אוטובוסים חדשים, כמעט לא מפספסים, קווים חדשים, תדירות, וצריך לתת קרדיט על כך לכל האחראים על התח"צ.
כל הדברים שציינתי לא קשורים לרמה ד'. אוטובוסים חדישים שיוצאים בזמן בתדירות טובה יש גם ברמה א' גם ברמה ג' וגם בעיר הוותיקה.נוספו הרבה מאוד קווים חדשים.
אבל לא הייתי מכנה זאת כשיפור. משום שהתושבים שנוספו לעיר בתקופה הוספת הקוויים הם באופן יחסי פי כמה וכמה.
המקרה הזה, בו שכונה ענקית בסדר גודל של רמב"ש ד' זוכה לקו אחד ויחיד לירושלים, עם תדירות נמוכה יחסית, ובדרך הקו עובר במסלול איסוף בסמוך לשכונה נוספת, מגלם את בדיוק את אי השיפור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: