מנדי וינברג
משתמש צעיר
שים לב ששינו את המסלול של 23, והוא נכנס לכל האמוראים ולד'4.21 ויורדים בכניסה לד', ואז קו 23 לד'3).
כך שההוא יצטרך לעבור דרך חתחתים עד שיגיע לד'3 בשעה טובה.
שים לב ששינו את המסלול של 23, והוא נכנס לכל האמוראים ולד'4.21 ויורדים בכניסה לד', ואז קו 23 לד'3).
אני מדבר על קו 23 בכיוון ההפוך שמגיע מרמה ג' ועוצר בכניסה לד' לכיוון ד', ונוסע ישר בזכריה (לא נכנס לד'1) ונכנס ימינה בכניסה השניה של האמוראים לד'3 (גם אחרי השינוי במסלול).שים לב ששינו את המסלול של 23, והוא נכנס לכל האמוראים ולד'4.
כך שההוא יצטרך לעבור דרך חתחתים עד שיגיע לד'3 בשעה טובה.
הרב @די תסתכל שוב על כל המפה של קו 23, תראה כמה שכונות ורחובות הוא משרת למרחק קצר מאד, ברור שככה לא בונים קו.אני מדבר על קו 23 בכיוון ההפוך שמגיע מרמה ג' ועוצר בכניסה לד' לכיוון ד', ונוסע ישר בזכריה (לא נכנס לד'1) ונכנס ימינה בכניסה השניה של האמוראים לד'3 (גם אחרי השינוי במסלול).
ולכן תראה בג1 3 קוים מהירים - 16, 17, 5, ו2 קוים נקודתים - 23 לרמה א' ו 21 לרמה ג2ובלי קשר - המדיניות של מתכנני תח"צ היא ממש הפוכה ממה שכתבת, שיהיה קוים ישירים ברחובות הראשיים, וקו נקודתי לכל שכונה, וכמה שפחות שהקו יהיה סיבובי וישרת מלא שכונות ומלא מטרות
ברור. אבל אתה מבין לבד שאי אפשר לעשות קו ישיר בחבקוק לכל מוקד בעיר, וגם לא מאלישע לכל מוקד בעיר וגם לא מרחוב רב חלקיה בר טובי (ד'4) לכל מוקד בעיר, ולכן חוץ מהקווים הישירים יש עוד קו-23-שמביא את האנשים מכל המקומות "הנידחים" לרחובות ראשיים ליד ומשם הם לוקחים עוד אוטובוס לאן שהם צריכים.ובלי קשר - המדיניות של מתכנני תח"צ היא ממש הפוכה ממה שכתבת, שיהיה קוים ישירים ברחובות הראשיים, וקו נקודתי לכל שכונה, וכמה שפחות שהקו יהיה סיבובי וישרת מלא שכונות ומלא מטרות
ואיפה בכל מה שכתבתי אמרתי לא ככה?ברור. אבל אתה מבין לבד שאי אפשר לעשות קו ישיר בחבקוק לכל מוקד בעיר, וגם לא מאלישע לכל מוקד בעיר וגם לא מרחוב רב חלקיה בר טובי (ד'4) לכל מוקד בעיר, ולכן חוץ מהקווים הישירים יש עוד קו-23-שמביא את האנשים מכל המקומות "הנידחים" לרחובות ראשיים ליד ומשם הם לוקחים עוד אוטובוס לאן שהם צריכים.
אז מה הבעיה?ואיפה בכל מה שכתבתי אמרתי לא ככה?
כתבתי שעכשיו הוא משרת מדי הרבה איזורים שלא קשורים אחד לשני וזה בעצם חיבור של כמה קווים נפרדים תקרא שוב.
יש קבוצה גדולה במייל של רוכשים ברמה ד'4מישהו יודע על קבוצה במייל או בווטסאפ לפרוייקט יפה נוף של מגן ברחוב ברכיה בד' 4?
אתה יכול לצרף גם אותי תודה מראשיש קבוצה גדולה במייל של רוכשים ברמה ד'4
אתה יכול לכתוב לי את המייל שלך
ואני בלי נדר אצרף אותך .
yya08800880אין לכתוב כתובת מייליש קבוצה גדולה במייל של רוכשים ברמה ד'4
ואני בלי נדר אצרף אותך .
תודה רבה ברהשמעון גולדברג חתם על אכלוס של 70 דירות בפרויקט של חב' טריסון ברמת בית שמש ד4 שכונת נתיבות ישראל ברחוב רבי יצחק נפחא 6, 8, 10. יישוב טוב.
צפה בקובץ המצורף 1363728
אפשר לצרף גם את המייליש קבוצה גדולה במייל של רוכשים ברמה ד'4
ואני בלי נדר אצרף אותך .
אני לא אוהב ללכלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: