יש הבדל בין הסדרות אבל לא גדול כמו בעבראין היום הבדל בין הסדרות
א' וב' אין הבדל
ומי שמבטל זכיה יותר מפעמים (אם אני לא טועה) עובר לסדרה ג' או לקבוצה האחרונה באותו זמן
יש הבדל בין הסדרות אבל לא גדול כמו בעבראין היום הבדל בין הסדרות
פלוס שאי אפשר לשנות את המפרט וכוכ' עדיף שוק חופשי. וגם תנאי תשלום בהרבה מקומות 20-80המחיר בשוק החופשי הוא פחות.
עדיף למי שיכולפלוס שאי אפשר לשנות את המפרט וכוכ' עדיף שוק חופשי. וגם תנאי תשלום בהרבה מקומות 20-80
ברור אני מדבר במחירי דירות ענקיות שכאלה... לא שווה ללכת על זה..עדיף למי שיכול
לא כולם יכולים
מי אמר?ברור אני מדבר במחירי דירות ענקיות שכאלה... לא שווה ללכת על זה..
השטח אמר...מי אמר?
תלוי כל אחד לגופוהשטח אמר...
ברור אני מדבר במחירי דירות ענקיות שכאלה... לא שווה ללכת על זה..
מי אמר?
למה לא שווה?השטח אמר...
מה יעשה זו''צ וגם לא עם חצר 200+ מטר?למה לא שווה?
נראה לך שזה דירות מיוחדות שנבנו רק בפרויקטים של מחיר למשתכן
יש המון דירות כאלו ברחבי הארץ ואנשים מוכנים לשלם על דירות ענק או דירות עם חצר גדולה הרבה כסף
רק ההבדל הקטן הוא שרוב האנשים שקונים במחיר למשתכן אין להם את היכולת לקנות כאלו דירות בגלל זה הולך להם יותר קשה עם הדירות האלו
קח בחשבון שרמה ד' היא מקום בעייתית מבחינת חריגות (או עבירות) בניה.לא יודעת כמה מטרים בדיוק הדירה , אבל היא נראית מרווחת. והמחסן צמוד, בכיף יכולה להשתנות ל5 חדרים.
שלא לדבר על סגירות קלות (הגדלה של הסלון)
ויש פרויקטים שמכרו את הדירות האלומה יעשה זו''צ וגם לא עם חצר 200+ מטר?
אולם לחתונות קרונה?
בחזון את גלילי, המתאכלס. יש עוד דירות כאלה פניות - נכון לפני חודש..
אם אני אל טועה - הרב ירמיה ולדמן וודאי יודע.מישהו יודע מה סדר גודל של כמות היח"ד בד?
אשמח לדעת גם כמה יש ברמת אברהם??
יש כאן קצת אחיזת עיניים במה שאומרים שרמה ד' עוקפת את בי"ש (של עתה) ואת ביתר, במספר הדירות שיהיו בה (11.000), כי זה אמנם נכון קודם ביטול רמה ד6 על ידי הירוקים למיניהם ודואגי העתיקות, וקודם ביטול תוספות חוק כחלון וכו' שנתבטל ע"י האשה ה'צדקנית' אוהבת הצדק ושוחרת היושר היושבת על כסא המלכותי, אך לפי מספר הדירות בפועל נראה שזה ככה:אם אני אל טועה - הרב ירמיה ולדמן וודאי יודע.
ד - 10000
רמת אברהם -2000
אה, מה עם גולבנציץ? אז לפי התוכניות אמורים להיות שם 5000 דירות, כן, זה אף מצוין על המפות המעודכנות ויש גם יציאה מהשכונה לכביש 38, יש גם שיתוף פעולה עם אגודת אתרא קדישא (מהקברים) להמשך העבודות - שלא תקום צרה פעמיים.........רמת אברהם -2000
עוד פעם אותו משפט מטופש (סליחה על הביטוי)
א. סיבוב ראשון או סיבוב שני?
ב. עשרים מתוך כמה?
קח בחשבון שרמה ד' היא מקום בעייתית מבחינת חריגות (או עבירות) בניה.
א. כי יש שם ניצול מאד גדול של אחוזי בניה.
ב. העיריה מצהירה (בכל אופן) שהיא תעמוד ותתעקש על הנושא הזה בכל הכובד.
כך שהסיכויים לסגור או לבנות החוצה נהיים קלושים ולכן בכדי לבנות יצטרכו שינוי תב"ע ועוד... עד שיהיה ניתן להשיג רשיון או היתר לבנות או לסגור חדר (בתוך מרפסת) וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: