מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אין היום הבדל בין הסדרות
יש הבדל בין הסדרות אבל לא גדול כמו בעבר
א' וב' אין הבדל
ומי שמבטל זכיה יותר מפעמים (אם אני לא טועה) עובר לסדרה ג' או לקבוצה האחרונה באותו זמן

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ברור אני מדבר במחירי דירות ענקיות שכאלה... לא שווה ללכת על זה..

למה לא שווה?
נראה לך שזה דירות מיוחדות שנבנו רק בפרויקטים של מחיר למשתכן
יש המון דירות כאלו ברחבי הארץ ואנשים מוכנים לשלם על דירות ענק או דירות עם חצר גדולה הרבה כסף
רק ההבדל הקטן הוא שרוב האנשים שקונים במחיר למשתכן אין להם את היכולת לקנות כאלו דירות בגלל זה הולך להם יותר קשה עם הדירות האלו

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
למה לא שווה?
נראה לך שזה דירות מיוחדות שנבנו רק בפרויקטים של מחיר למשתכן
יש המון דירות כאלו ברחבי הארץ ואנשים מוכנים לשלם על דירות ענק או דירות עם חצר גדולה הרבה כסף
רק ההבדל הקטן הוא שרוב האנשים שקונים במחיר למשתכן אין להם את היכולת לקנות כאלו דירות בגלל זה הולך להם יותר קשה עם הדירות האלו
מה יעשה זו''צ וגם לא עם חצר 200+ מטר?
אולם לחתונות קרונה?
בחזון את גלילי, המתאכלס. יש עוד דירות כאלה פניות - נכון לפני חודש..

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא יודעת כמה מטרים בדיוק הדירה , אבל היא נראית מרווחת. והמחסן צמוד, בכיף יכולה להשתנות ל5 חדרים.
שלא לדבר על סגירות קלות (הגדלה של הסלון)
קח בחשבון שרמה ד' היא מקום בעייתית מבחינת חריגות (או עבירות) בניה.
א. כי יש שם ניצול מאד גדול של אחוזי בניה.
ב. העיריה מצהירה (בכל אופן) שהיא תעמוד ותתעקש על הנושא הזה בכל הכובד.
כך שהסיכויים לסגור או לבנות החוצה נהיים קלושים ולכן בכדי לבנות יצטרכו שינוי תב"ע ועוד... עד שיהיה ניתן להשיג רשיון או היתר לבנות או לסגור חדר (בתוך מרפסת) וכו'

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מה יעשה זו''צ וגם לא עם חצר 200+ מטר?
אולם לחתונות קרונה?
בחזון את גלילי, המתאכלס. יש עוד דירות כאלה פניות - נכון לפני חודש..
ויש פרויקטים שמכרו את הדירות האלו
יש אנשים שאוהבים חצרות ומוכנים לשלם על זה (אני אישית מכיר כמה כאלו)

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
אם אני אל טועה - הרב ירמיה ולדמן וודאי יודע.
ד - 10000
רמת אברהם -2000
יש כאן קצת אחיזת עיניים במה שאומרים שרמה ד' עוקפת את בי"ש (של עתה) ואת ביתר, במספר הדירות שיהיו בה (11.000), כי זה אמנם נכון קודם ביטול רמה ד6 על ידי הירוקים למיניהם ודואגי העתיקות, וקודם ביטול תוספות חוק כחלון וכו' שנתבטל ע"י האשה ה'צדקנית' אוהבת הצדק ושוחרת היושר היושבת על כסא המלכותי, אך לפי מספר הדירות בפועל נראה שזה ככה:
ד1- 1200
ד2- 1400
ד3- 2400
ד4 1800
ד5- 1050
נו, תוציאו את המחשבונים, וזה לא מגיע ל8.000 יח"ד, והעיקר שאומרים בממשלה : יעדנו את בית שמש לחרדים... בשעה שמדלת האחורית חמסו את רמה ה1 - 2 בטענות שווא ילדותיות וחמודות.... שבא גם לציבור הכללי היכן לגור בעיר המתחרדת הזאת....... (חילוני שרוצה ת' העיר הזאת, יש לו דירות בהרצל ובבר אילן - דירות מוכנות באיזור חילוני בזיל הזול....)
מצורף קבצי הנתונים הנ"ל (יש בידי קובץ שלם ועוד קבצים מסוג זה, המעוניין יציין כתובת ואשלחו בע"ה)

קבצים מצורפים

• תכנית דיור.pdf
    4.5 MB · צפיות: 137

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
רמת אברהם -2000
אה, מה עם גולבנציץ? אז לפי התוכניות אמורים להיות שם 5000 דירות, כן, זה אף מצוין על המפות המעודכנות ויש גם יציאה מהשכונה לכביש 38, יש גם שיתוף פעולה עם אגודת אתרא קדישא (מהקברים) להמשך העבודות - שלא תקום צרה פעמיים.........
למעשה עכשיו יש 3 קבוצות רכישה:
1, גבעת ירושלים 800 דירות (סלונים)
2. רמת חסידים 500
3. בנין שלם 500
אז צדקת כ2000 דירות לעת עתה.
ואל תשכחו שיש עוד את המשך רמה ב' 5000 דירות חדשות (שטח המנזר) המאושרות לבניה מהשכונה עד כביש נהר הדן.

GVol

משתמש פעיל
עוד פעם אותו משפט מטופש (סליחה על הביטוי)

מותר לכל אדם לחשוב אחרת.
אבל מה לעשות שממה שאני בדקתי כן ראיתי ככה. (ותחשוב בהגיון, למה שהקבלן לא יקח העדפות עד כמה שמותר לו בחוק?)

תכלס. בפרויקט שלי, הדירות היחידות לחזית היו 3 חדרים קטנות. 75~ מ״ר
הקבלן ברשמי אמר לי ש״ברור, שומרים את הטובות לחופשי עד כמה שהחוק מאפשר״
החוק דורש תמהיל דומה, אבל לא מתייחס לכיוני אויר ונוף (כמו שבמחיר דירות בשוק נוף לא מוסיף הרבה יחסית)

א. סיבוב ראשון או סיבוב שני?
ב. עשרים מתוך כמה?

סיבוב ראשון, 20 מתוך כמאה.

GVol

משתמש פעיל
קח בחשבון שרמה ד' היא מקום בעייתית מבחינת חריגות (או עבירות) בניה.
א. כי יש שם ניצול מאד גדול של אחוזי בניה.
ב. העיריה מצהירה (בכל אופן) שהיא תעמוד ותתעקש על הנושא הזה בכל הכובד.
כך שהסיכויים לסגור או לבנות החוצה נהיים קלושים ולכן בכדי לבנות יצטרכו שינוי תב"ע ועוד... עד שיהיה ניתן להשיג רשיון או היתר לבנות או לסגור חדר (בתוך מרפסת) וכו'

חלוקה פנימית של הדירה היא חוקית לחלוטין.
כנל סגירה קלה וסגירות זכוכית של הסלון לבניית מה שנקרא ״וורנדה״ היא גם חוקית (תלוי איך עושים את זה)

וחוצמזה - לא ממש משנה מה העיריה מצהירה, אתה רק צריך לדעת עם איזה פקחים/חברי עירייה לדבר,
תראה איך נראית בית שמש. מי שמכיר את האנשים הנכונים עושה מה בא לו. כמו בכל מקום (כמעט).

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
איפה אמור להיות ד6?
מפת 6.jpg
מפת ד.jpg
מפת 6.jpg

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה