מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

יש מצב

משתמש צעיר
משלמים 20 אחוז בעת הקניה ו80 אחוז בכניסה לדירה. זה חוסך בעיקר את הכאב ראש של תשלום השכירות והמשכנתא יחד.
אבל 20% זה יכול להיות יותר מהמשכנתא עד כניסה לדירה, בפרט בהצעה המדוברת שהמועד אכלוס כבר קרוב יחסית.
בקניה חופשית יש לך עוד הרבה מעלות של שינוי דיירים, שדרוגים, וכדו'

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@ירמי וולדמן קיבלנו מייל על הרשמה מחדש לשערי בית שמש.
שווה לקחת דופלקס 5 חדרים ב1.6 מליון?
יש שם רק 2 ב1.5 מליון והשאר 1.6/1.7.

ומתי האכלוס?

נערך לאחרונה ב:

GVol

משתמש פעיל
תחשבן גם את הזמן עד האיכלוס - כמה זה יחסוך לך על שכירות.
אם אתה קונה עכשיו בשוק חופשי זול (תחילת בניה.) זה לפחות שנתיים וחצי.

וחצר זה גם שיקול, מרווח, אוויר והחלונות שלך הם לחצר, בשונה מרוב דירות מחיר למשתכן שיש ליותר מרובם היזק ראייה מטורף.
(הקבלנים נותנים את הדירות עורף למשתכן וחזית לחופשי)

לא יודעת כמה מטרים בדיוק הדירה , אבל היא נראית מרווחת. והמחסן צמוד, בכיף יכולה להשתנות ל5 חדרים.
שלא לדבר על סגירות קלות (הגדלה של הסלון)

GVol

משתמש פעיל
ודאי שיכול להיות.
הם מחוייבים לתת תמהיל זהה (מבחינת גדלי דירות) למשתכן ולחופשי - אבל אפאחד לא מחייב אותם על כיוונים.
ומכיוון שהם מכפילים את כמות הדירות ע״י שבס כחלון - אז החצי שפונים לכיוונים הטובים הם לוקחים לחופשי.
אם אני הייתי במקומם גם הייתי עושה את זה.

יתכן שיש קבלנים שלא עשו את זה. אבל רובם עושים את זה. מידיעה.

למעט דירות ספציפיות, במקרים שיש יותר דירות משתכן מחופשי.
(ואז שמים בכיוונים הטובים או דירות מאוד יקרות או מאוד קטנות. ככה שזוכי מחיר למשתכן לא ירצו אותם והם יוכלו להמכר בשוק חופשי בהמשך)

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
מעמוד 31 עד 35 נידון הפרויקט של מוריס אגבבה 781 (בו זכיתי)יש פה מישהו שמבין בזה ויכול להגיד לי מה זה אומר

קבצים מצורפים

• f3f857ab-0227-407f-adf9-cede2b99d0f4.PDF
    1.8 MB · צפיות: 54

דודי שטרן

משתמש פעיל
ודאי שיכול להיות.
הם מחוייבים לתת תמהיל זהה (מבחינת גדלי דירות) למשתכן ולחופשי - אבל אפאחד לא מחייב אותם על כיוונים.
ומכיוון שהם מכפילים את כמות הדירות ע״י שבס כחלון - אז החצי שפונים לכיוונים הטובים הם לוקחים לחופשי.
אם אני הייתי במקומם גם הייתי עושה את זה.

יתכן שיש קבלנים שלא עשו את זה. אבל רובם עושים את זה. מידיעה.

למעט דירות ספציפיות, במקרים שיש יותר דירות משתכן מחופשי.
(ואז שמים בכיוונים הטובים או דירות מאוד יקרות או מאוד קטנות. ככה שזוכי מחיר למשתכן לא ירצו אותם והם יוכלו להמכר בשוק חופשי בהמשך)
אבל כל קבלן נותן 60% מהדירות למשתכן ולא יכול להיות ש-60% זה בעורף
אני לא יודע מה קורה אצל קבלנים אחרים אבל אצל הקבלן שלי קניג 2 הוא נתן חזית

GVol

משתמש פעיל
אבל כל קבלן נותן 60% מהדירות למשתכן ולא יכול להיות ש-60% זה בעורף
אני לא יודע מה קורה אצל קבלנים אחרים אבל אצל הקבלן שלי קניג 2 הוא נתן חזית
תואם למה שאמרתי, כמעט כולם עורף ואלו שהוא נותן חזית - כי הו חייב - הם בד״כ דירות שאנשים פחות לוקחים, כי הם קטנות מאוד או גדולות מאוד או חצר גדולה וכו.
אצלנו בפרויקט - הדירות חזית היו רק 3 חדרים שבעים ומשהו מטר בלי אופציה.
וכל הדירות 5 חדרים ופנטהאוז היו לתוך השכנים. (בד״כ פנטהאוז - כל הרעיון זה לנוף, אבל בגלל שהוא חייב לתת - הפנטהאוזים לנוף היו חופשי ואלו שהמרפסת פונה לחניה ולשכנים - למשתכן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה