מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
אה, מה עם גולבנציץ? אז לפי התוכניות אמורים להיות שם 5000 דירות, כן, זה אף מצוין על המפות המעודכנות ויש גם יציאה מהשכונה לכביש 38, יש גם שיתוף פעולה עם אגודת אתרא קדישא (מהקברים) להמשך העבודות - שלא תקום צרה פעמיים.........
למעשה עכשיו יש 3 קבוצות רכישה:
1, גבעת ירושלים 800 דירות (סלונים)
2. רמת חסידים 500
3. בנין שלם 500
אז צדקת כ2000 דירות לעת עתה.
ואל תשכחו שיש עוד את המשך רמה ב' 5000 דירות חדשות (שטח המנזר) המאושרות לבניה מהשכונה עד כביש נהר הדן.
מאושר לבניה של סילמן? מקור?

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
מאושר לבניה של סילמן? מקור?
זה לא סילמן, (סילמן זה באיזור בעלזא החדשה), אלא של אלי קליין - אק"ה נדל"ן (זה מתעכב עקב משפטים פנימים בינו לבין יזם אחר).

קבצים מצורפים

• רמה ב המשך.pdf
    8.8 MB · צפיות: 92
  • משכנות השמש.pdf
    5 MB · צפיות: 86
  • אקה נדלן.pdf
    KB 215.5 · צפיות: 75

GVol

משתמש פעיל
....
נו, תוציאו את המחשבונים, וזה לא מגיע ל8.000 יח"ד, והעיקר שאומרים בממשלה : יעדנו את בית שמש לחרדים... בשעה שמדלת האחורית חמסו את רמה ה1 - 2 בטענות שווא ילדותיות וחמודות.... שבא גם לציבור הכללי היכן לגור בעיר המתחרדת הזאת....... (חילוני שרוצה ת' העיר הזאת, יש לו דירות בהרצל ובבר אילן - דירות מוכנות באיזור חילוני בזיל הזול....)
מצורף קבצי הנתונים הנ"ל (יש בידי קובץ שלם ועוד קבצים מסוג זה, המעוניין יציין כתובת ואשלחו בע"ה)

החמס של רמה ה הוא נטו באשמת החרדים, למה הסכימו להעביר את הזכיה???
כמה מאות זה היה?
אם הם לא היו מסכימים - שום חילוני לא היה קונה שם.
ועדיין, בזכות אלו שלא ביטלו, ככל הנראה שחילונים לא כל כך יקנו שם, זה יהיה שכונה יותר מודרנית/חרדלית/מזרחי וכדו׳

(אגב אם אני הייתי במקום חילוני שרוצה את העיר הזו, למה שאני אלך להרצל לבנין ישן ושכנים... רק מה, אני לא מאמינה שחילוני באמת רוצה את העיר הזו.)

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
1. זה בניין מדורג והיות שכך קומת כניסה היא לא קומת הקרקע הדירה ממוקמת בקומת קרקע ובייחס לכניסה זה -1
הערת אגב בבניין זה יש 3 קומות קרקע כי זה בנוי בצורת מדרגות (ככל הנראה הם קוראים לזה קרקע כי יש לדירות אלו חצרות ולא רק מרפסות)
2. נוף עצום לכיוון כביש 38 ושכונת רמת אברהם.
מצורף תמונה, מיקום הדירה מסומנת באדום.
צפה בקובץ המצורף 700843

התשובה לשאלת השאלות: תמורה או שלא היה ביכולתם
האם החצר שווה בעיניך את הסכום. מחיר מ"ר לחצר או מרפסת הינו 40% ממחיר למ"ר בדירה (אם המחיר למ"ר הוא 1,000 ש"ח המחיר למ"ר בחצר או מרפסת הינו 400 ש"ח)
הדירה המדוברת 180.26 * 8992.62 * 0.4 = 648,403 עבור החצר והמרפסת

1,564,000 זה המחיר לא כולל הצמדה
המחיר 1,640,000 שכתוב בטור ליד זה כולל מדד נכון לתאריך 28/6/2020
המחיר משתנה בהתאם למדד
תגידו, למה שערי בית שמש עשו בנינים של כל החודשים ורק לא של אלול....
א - ל - ו - ל .......
אולי כי אלול שייך לבחורי ישיבות?!
וגם נראה לי שהיו צריכים לעשות אחד של אב ונפרד של בין הזמנים... לא?!

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו יודע מה סדר גודל של כמות היח"ד בד?
אשמח לדעת גם כמה יש ברמת אברהם??
אם אני אל טועה - הרב ירמיה ולדמן וודאי יודע.
ד - 10000
רמת אברהם -2000
יש כאן קצת אחיזת עיניים במה שאומרים שרמה ד' עוקפת את בי"ש (של עתה) ואת ביתר, במספר הדירות שיהיו בה (11.000), כי זה אמנם נכון קודם ביטול רמה ד6 על ידי הירוקים למיניהם ודואגי העתיקות, וקודם ביטול תוספות חוק כחלון וכו' שנתבטל ע"י האשה ה'צדקנית' אוהבת הצדק ושוחרת היושר היושבת על כסא המלכותי, אך לפי מספר הדירות בפועל נראה שזה ככה:
ד1- 1200
ד2- 1400
ד3- 2400
ד4 1800
ד5- 1050
נו, תוציאו את המחשבונים, וזה לא מגיע ל8.000 יח"ד, והעיקר שאומרים בממשלה : יעדנו את בית שמש לחרדים... בשעה שמדלת האחורית חמסו את רמה ה1 - 2 בטענות שווא ילדותיות וחמודות.... שבא גם לציבור הכללי היכן לגור בעיר המתחרדת הזאת....... (חילוני שרוצה ת' העיר הזאת, יש לו דירות בהרצל ובבר אילן - דירות מוכנות באיזור חילוני בזיל הזול....)
מצורף קבצי הנתונים הנ"ל (יש בידי קובץ שלם ועוד קבצים מסוג זה, המעוניין יציין כתובת ואשלחו בע"ה)
לפי מה שפורסם ע"י משרד הבינוי והשיכון בעבר כמות היח"ד ברמה ד' מעל 11,000 דירות
נכון צריך להוריד מזה את ד'6 ואולי גם את ד'7 (שירד עוד מוקדם יותר, אני לא יודע אם זה נכנס לחשבון) שירדו מהפרק לעת עתה בגלל בג"צים שהוגשו נגד
אבל הגדילו את ד'3 כך שאני לא יודע אם המידע שאתה כותב כאן הוא באמת עדכני צריך לבדוק מה נכון לעת עתה

לגבי רמה ה' בינתיים הקבלנים נצחו את אותה גברת המדוברת והם מתכננים דירות עם מרפסות סוכה
ועל כל פנים מה שנראה לעת עתה זה יהיה או שכונה מעורבת או שכונה חרדית

נערך לאחרונה ב:

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
איפה אמור להיות ד6?
בוטל לעת עתה ע"י בג"ץ
כולי תקווה שבעוד כמה שנים יצליחו להרים את זה בחזרה לשולחן הדיונים במשרד השיכון (תכלס זה יקרה השאלה היא כמה שנים ייקח עד אז)

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אה, מה עם גולבנציץ? אז לפי התוכניות אמורים להיות שם 5000 דירות, כן, זה אף מצוין על המפות המעודכנות ויש גם יציאה מהשכונה לכביש 38, יש גם שיתוף פעולה עם אגודת אתרא קדישא (מהקברים) להמשך העבודות - שלא תקום צרה פעמיים.........
למעשה עכשיו יש 3 קבוצות רכישה:
1, גבעת ירושלים 800 דירות (סלונים)
2. רמת חסידים 500
3. בנין שלם 500
אז צדקת כ2000 דירות לעת עתה.
ואל תשכחו שיש עוד את המשך רמה ב' 5000 דירות חדשות (שטח המנזר) המאושרות לבניה מהשכונה עד כביש נהר הדן.
עוד לפני שמדברים על שכונת 'משכנות השמש' השטח שהיה שייך למנזר ברמה ב' ששייך היום לאק"ה נדל"ן (מעל 98% מהשטח).
יש המשך לרמת אברהם בעצמו לפי משרד השיכון גודל השכונה 5,000 יח"ד (מה שאני ראיתי לפני שבועים בערך, אבל אבדוק שוב ואולי אני העלה צילום מסך)

נערך לאחרונה ב:

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא כזה נכון כי אני זכיתי באפי קפיטל בד' 4 ויש לו שם סה"כ 100 דירות ומתוכם 55 למשתכן
זה נכון לרוב הפרויקטים וזה נכון ברמה הכללית של השכונה, זה לא נכון למאה אחוז מהפרויקטים
יש גם פרויקט בד'1 שזה 100% מחיר למשתכן

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תגידו, למה שערי בית שמש עשו בנינים של כל החודשים ורק לא של אלול....
א - ל - ו - ל .......
אולי כי אלול שייך לבחורי ישיבות?!
וגם נראה לי שהיו צריכים לעשות אחד של אב ונפרד של בין הזמנים... לא?!
א. נגמר לו הבניינים, הוא התחיל עד לאיפה שהוא הגיע
ב. למה דילג על אדר ב', מה זה לא חודש בלוח השנה עברי
ג. הוא לא יכל לחשוב על משהו יותר יצירתי כמו 'הושיעה את עמך'

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש כאן קצת אחיזת עיניים במה שאומרים שרמה ד' עוקפת את בי"ש (של עתה) ואת ביתר, במספר הדירות שיהיו בה (11.000), כי זה אמנם נכון קודם ביטול רמה ד6 על ידי הירוקים למיניהם ודואגי העתיקות, וקודם ביטול תוספות חוק כחלון וכו' שנתבטל ע"י האשה ה'צדקנית' אוהבת הצדק ושוחרת היושר היושבת על כסא המלכותי, אך לפי מספר הדירות בפועל נראה שזה ככה:
ד1- 1200
ד2- 1400
ד3- 2400
ד4 1800
ד5- 1050
לפי המסמכים שהועלה כאן יש בתב"ע נכון להיום 8,023 דירות ברמה ד'1,2,3,4,5,

אשמח לקבל מידע שאולי אני לא יודע
dyyw2020אין לכתוב כתובת מייל החלף את הסולמית בכרוכית (שטרודל בלע"ז)

נערך לאחרונה ב:

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה רק חזון את גלילי שהיה הרבה לפני כל האחרים
לא משנה ממתי
זה פרויקט ברמה ד' והוא חלק מהנתון הזה
והנתון הזה נקבע ע"י משרד השיכון (הוא גם לא מדויק 100%)

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עוד לפני שמדברים על שכונת 'משכנות השמש' השטח שהיה שייך למנזר ברמה ב' ששייך היום לאק"ה נדל"ן (מעל 98% מהשטח).
יש המשך לרמת אברהם בעצמו לפי משרד השיכון גודל השכונה 5,000 יח"ד (מה שאני ראיתי לפני שבועים בערך, אבל אבדוק שוב ואולי אני העלה צילום מסך)
הנה צילום מסך
Screenshot_30.jpg
Screenshot_31.jpg

רמת אברהם ושכונת משכנות השמש (שעדיין לא מופיעות במפות של הממשלה או של עיריית בית שמש, אלא בתכניות)

אם לא תשאל איך תדע

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה חלק מרמת אברהם (ע"ש אברהם סלונים) יש לזה עוד כמה שמות: סלונים, גולובנציץ, גבעת ירושלים, רמת חסידים, בנין שלם. (זה נוצר בעקבות שיבושים בין שם השכונה לבין שמות של פרויקטים) באתר המפות של עיריית בית שמש מופיע השם 'רמת אברהם'

נערך לאחרונה ב:

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
לפי המסמכים שהועלה כאן יש בתב"ע נכון להיום 8,023 דירות ברמה ד'1,2,3,4,5,

אשמח לקבל מידע שאולי אני לא יודע
מצורף קובץ עם כמות דירות שונות מקובץ 1, הבולט מבינהם זה ד3 המכפיל את עצמה.
וכן שימו לב לרמה ה2 המוקפא עקב הניסוי על רמה ה1 (אם זה יצליח ישווקו אותו במתכונת דומה).
כמו כן ראו תוכנית על הכפלת העיר מצד השני של כביש 10.
אז מי אומר שבית שמש תעקוף את ב"ב, זה יעקוף גם את תל אביב...

קבצים מצורפים

• תוכנית דיור בית שמש.pdf
    KB 281.7 · צפיות: 122
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה