שכירות יותר משקף שווי אמיתי של כמה אנשים מוכנים לשלם.אבל שים לב שמחיר השכירות עלה הרבה פחות מהדירות עצמן.
אז התזה הזו לא ממש מחייבת.
קניית דירה יש פה גם שיקולים לא כלכליים
שכירות יותר משקף שווי אמיתי של כמה אנשים מוכנים לשלם.אבל שים לב שמחיר השכירות עלה הרבה פחות מהדירות עצמן.
אז התזה הזו לא ממש מחייבת.
כשהמימון הבנקאי זול זה גורם לעליית מחירים בקניית דירה באופן הרבה יותר משמעותי מאשר בשכירות כי בקניה המימון הוא בנקאי בעיקרשכירות יותר משקף שווי אמיתי של כמה אנשים מוכנים לשלם.
קניית דירה יש פה גם שיקולים לא כלכליים
עוד נקודה,כשהמימון הבנקאי זול זה גורם לעליית מחירים בקניית דירה באופן הרבה יותר משמעותי מאשר בשכירות כי בקניה המימון הוא בנקאי בעיקר
דירה קונים בכסף של הבנק, ולכן המחיר נגזר מ:כמה משכנתא הבנק מאשר
שכירות משלמים מהכיס עכשיו...
גידול חד בהיצעלמישהו יש הסבר רציונלי לנתון הזה? אם אנשים לא קונים לאחרונה דירות - שוק השכירות אמור לעלות.
ההיצע צריך לגדול יותר מאשר הביקוש שגדל מאד. האם זה אכן המצב?גידול חד בהיצע
שרק ילך ויגבר בשנתיים הקרובות.
לא הייתה עליה מיוחדת בביקוש יותר מכל שנהההיצע צריך לגדול יותר מאשר הביקוש שגדל מאד. האם זה אכן המצב?
איך?שיקנה דירה יותר זולה ולא יקח מיליון משכנתא
יותר לכיוון ה-3 מיליון ואף יותר.בני ברק: 2 וחצי
תלוי בהרבה מאוד דברים...יותר לכיוון ה-3 מיליון ואף יותר.
אני תושבת בני ברק, ואנו מחפשים לשפר דיור כבר תקופה ארוכה, אלו המחירים שאני נחשפת אליהם. בין 2.900 מיליון ל-3.200 מיליון.תלוי בהרבה מאוד דברים...
את כנראה מחפשת באזור מאוד יקר בבני ברק.אני תושבת בני ברק, ואנו מחפשים לשפר דיור כבר תקופה ארוכה, אלו המחירים שאני נחשפת אליהם. בין 2.900 מיליון ל-3.200 מיליון.
אמנם מחפשת דירה באיזורים ספציפיים, אבל המחירים שציינת הם בטאבו משותף או בק. הרצוג/ קצות העיר הקרובים לפ. כץ.את כנראה מחפשת באזור מאוד יקר בבני ברק.
המחירים שאת כותבת עליהם הם ל5 חדרים באזורים מסוימים מאוד.
לא ממש לאאמנם מחפשת דירה באיזורים ספציפיים, אבל המחירים שציינת הם בטאבו משותף או בק. הרצוג/ קצות העיר הקרובים לפ. כץ.
שימי לב שרוב רובן של הדירות בפרדס כץ/קרית הרצוג, עוד כמה בשיכון ג, דירות נכה, ויש גם טאבו משותף שעדיין בבניה ובכז רוצים 2150לא ממש לא
חברה שלי קנתה 4 חדרים- 100 מטר בטאבו משותף ב1.6 לפני חודש,
ברחוב חגי בבני ברק...
תפתחי יד 2, תראי...
בפ"כ אפשר למצוא גם ב2.2 .
ואני לא צריכה לספר על האופציות לתעסוקה לעומת הפריפריה
המחיר של יד 2 לא בדיוק המציאות,שימי לב שרוב רובן של הדירות בפרדס כץ/קרית הרצוג, עוד כמה בשיכון ג, דירות נכה, ויש גם טאבו משותף שעדיין בבניה ובכז רוצים 2150
אלו לא המחירים!אני תושבת בני ברק, ואנו מחפשים לשפר דיור כבר תקופה ארוכה, אלו המחירים שאני נחשפת אליהם. בין 2.900 מיליון ל-3.200 מיליון.
מהו רוב בני ברק? אם רוב בני ברק = ק. הרצוג, פ. כץ ושיכון ה', אכן אלו אינם המחירים.אלו לא המחירים!
בטח לא ברוב בני ברק
היה פה ניק שאמר שמכיר דירות במחירים נמוכים יותר. ביקשתי שיצור קשר באישי, זה לא קרה.אלו לא המחירים!
בטח לא ברוב בני ברק
היה פה ניק שאמר שמכיר דירות במחירים נמוכים יותר. ביקשתי שיצור קשר באישי, זה לא קרה.
עדיין מחכה, אשמח מאד לשמוע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: