יכול להיות אישה מאחיסמך שלא מוצאת עבודהולכן להעדיף לגור באחיסמך למשל שיש בה הרבה יותר אופציות לתעסוקה מאשר בית שמש
ואישה בבית שמש בעבודה פגז
כך שקודם כל למצוא עבודה ואז לעבור לערים האלו
יכול להיות אישה מאחיסמך שלא מוצאת עבודהולכן להעדיף לגור באחיסמך למשל שיש בה הרבה יותר אופציות לתעסוקה מאשר בית שמש
רק מזכירה אחיסמך זה לא עיריכול להיות אישה מאחיסמך שלא מוצאת עבודה
יכול להיות הכל...יכול להיות אישה מאחיסמך שלא מוצאת עבודה
אני גם חושבת שזה מצחיק לעבור לפי איפה שמוצאים עבודהיכול להיות הכל...
השאלה מה הסיכוי,
מקום עבודה יכול גם להסגר / לפטר
יש מקצועות גם שחייבים לעבור בהם עבודה כדי להתקדם...
אה ובבני ברק אין אנשים עם כסף שירצו לשלם על דירות והרבה ?לירושלים יש מעלה שזה מלא אנשים מחוץ לארץ שהם גם יכולים לשלם כסף, בבני ברק אין בכלל אנשי חוץ לארץ אפי' בבית שמש יש הרבה יותר.
ולכן יש גבול כמה יכול לעלות דירה בבני ברק שיש שם הרבה בני תורה לכן אנשים יכולים לנטוש את בני ברק כרגע בפרוש יש ירידה בקבלנים בבני ברק של כ8% ומלא מלא מבצעים כי מי שאומר אחרת או שהוא מ=נותק או שיש לו אינטרס
ספרי לנו על העבודותאה ובבני ברק אין אנשים עם כסף שירצו לשלם על דירות והרבה ?
מעניינת נקודת המוצא שלך ,
שרק לחוצניקים יש הרבה כסף בשביל לממן דירה בבני ברק או בי-ם
ולעצם העניין כאחת שמתעסקת בתחום המשכנתאות בעיר הנ"ל יכולה לומר שכרגע העובדות הן אחרות לחלוטין ..
העובדות המשתנות הן,ספרי לנו על העבודות
ונחכם
פשוט מאוד,וממוצע ההחזר החודשי , בקנית דירה ראשונה , בבני ברק גבוה יותר משאר הערים החרדיות (למעט ירושלים)
בארור שזה הסיבה...פשוט מאוד,
מחירי הדירות בבני ברק (למעט ירושלים) הם הגבוהים ביותר ולכן ההחזר גבוה יותר
מלבד מה שהרבה חוצניקים מביאים הון עצמי גבוה מההורים בחו"ל ולא לוקחים הרבה משכנתא
זהו שלאמא לילדים שעובדת 8 שעות ביום זה נורא ליסוע יותר משעה כל צד. גם כמה פעמים בשבוע.אני גם חושבת שזה מצחיק לעבור לפי איפה שמוצאים עבודה
קודם תראו שאתם משתקעים במקום העבודה, ושזה באמת מה שמתאים לכם, ושזה בטוח לטווח ארוך וכו'
וגם לא נורא לנסוע לעבודה, עשרות אלפי אנשים נוסעים כל יום לעבודה וזה בסדר
זה לא מה שהיא אמרה גם על ירושלים...פשוט מאוד,
מחירי הדירות בבני ברק (למעט ירושלים) הם הגבוהים ביותר ולכן ההחזר גבוה יותר
מלבד מה שהרבה חוצניקים מביאים הון עצמי גבוה מההורים בחו"ל ולא לוקחים הרבה משכנתא
תתפלא לשמוע, שלמרות כל התיאורים הנלבבים האלו, יש עדיין אנשים שמעדיפים לקנות בבני ברק ולא בבית שמש.מבחינת מיקום באמת שאין על בני ברק - כמה דקות נסיעה מכל מרכזי התעסוקה הגדולים ביותר בארץ. ממש פריים לוקיישן.
אבל איכות החיים שם (רעש, צפיפות, לכלוך וכו') מתחת לכל ביקורת.
איך אמר ר' שולם שבדרון (כבר לפני עשרות שנים): הדבר הכי טוב בבני ברק זה התחנה של קו 400 חזור...
אני מודע היטב לענין. ולכן מחירי הדיור שם יקרים יותר מבית שמש.תתפלא לשמוע, שלמרות כל התיאורים הנלבבים האלו, יש עדיין אנשים שמעדיפים לקנות בבני ברק ולא בבית שמש.
אתה מנסה לשכנע אותם שהם טועים?
מגוחך.
לכל אחד השיקולים שלו, והמציאות מוכיחה שיש מספיק אנשים שמעוניינים ויכולים לקנות בבני ברק.
(אני לא גרה בבני ברק)
רוב האנשים יעדיפו לחיות בבני ברק..אני מודע היטב לענין. ולכן מחירי הדיור שם יקרים יותר מבית שמש.
רק בשביל הקוריוזרוב האנשים יעדיפו לחיות בבני ברק..
מחמת שלעניין של הצפיפות וכו
אפשר להתרגל
אבל לעניין של לנסוע שעתיים לכל כיוון זה הרבה יותר קשה
בקיצור שיקול המרחק הוא קריטי עבור רוב רובם של האנשים
יש הכלרק בשביל הקוריוז
אחיות וחברות שגרות בבני ברק ועובדות בתל אביב , ר"ג וכו'
נוסעות שעה לכל כיוון
ואני שגרה בצפון נוסעת לעבודה 9 דקות
אזור המרכז פקוק פי כמה מאזורי הפריפריה
גם מבני ברק לרמת גן/ תל אביב לא לוקח בד"כ שעהיש הכל
יש כאלה שעובדים מהבית
וגרים בחו"ל...
אבל בסופו של דבר..
לרוב האנשים הרבה יותר נח המרכז(אישתי 20 דקות כל כיוון)
ובקרוב עם הרכבת שתהיה אז בכלל..
לאנשים בבית שמש לוקח שעתיים כל כיוון (לא כולם ..אבל הרבה מהם)
לגבי החשש מפני קריסה של יזמים או קבלנים, הוא אומר: "אני לא נביא. אבל אם אני מנתח את הסיכונים שקבלנים לקחו על עצמם בשנתיים האחרונות, והריביות הגבוהות שייתכן ואף יעלו, אכן סביר שנראה יזמים שייכנסו לסחרור, ואם לא יבצעו פעולות מהירות הם ייפלו, אבל בכל מקרה לדעתנו אלו יהיו אירועים בודדים בלבד. יזמים מנוסים מחפשים לנהל את הסיכון בצורה נכונה. היזמים המובילים צופים פני הבאות ומכינים את עצמם ברמת ניהול סיכונים וברמת נזילות ההון. קיימים גם יזמים שמדברים איתנו, שמחפשים למכור 50% מפרויקט אחד או שניים שלהם על מנת להנזיל את עצמם"."רוב ירידות המחירים באות לידי ביטוי בהטבות שהיזם נותן ללקוח שרוצה לרכוש דירה חדשה מקבלן, ולכן עד היום לא ראינו אותם בדוחות שפורסמו. בהמשך זה יבוא לידי ביטוי בדוחות הלמ"ס"
לדבריו, "הקבלן עושה חשבון לגבי הרווח היזמי שלו בכל עסקה למכירת דירה. מצב השוק הביא להתייקרות עלויות המימון והבנייה, שנוגסים ברווחיות, ולכן במקרים רבים הקבלנים לא יוכלו להרשות לעצמם להוריד מחירים בצורה משמעותית, כיוון שהורדה עלולה להביא אותם לחרוג משיעור הרווחיות שהוצג בדוח האפס המקורי – ולעצור את מימון הפרויקט. לכן אני צופה שגם אם נראה ירידות במחירי הדיור, הן יהיו קלות יחסית ונקודתיות, הן מבחינה גיאוגרפית והן מבחינת היקף הזמן"."כדי להתמודד עם ההאטה, קבלנים מציעים מבצעים, בעיקר כאלו הכוללים הטבות מימוניות כדי לבצע מכירות, אולם כמעט ולא הורידו את מחירי הדירות. השאלה היא כמה גמישות יש בהורדת מחירים"
פעם הבאה שמישהו יסביר לכם שאוטוטו מתפרץ פה ביקוש וכל השינוי קוסמטי ולא מהותי, עלה בחודשים האחרונים מלאי הדירות הלא מכורות בידי הקבלנים לכדי שיא של קרוב ל-53 אלף אלף דירות לא מכורות נכון לתחילת פברואר 2023. לשם השוואה בתחילת שנת 2022 מלאי הדירות הלא מכורות הסתכם בכ-44.5 אלף דירות. מלאי זה, על פי קצב המכירות העדכני, מהווה כ-20 חודשי היצע, לאחר שבתחילת שנת 2022 תחת קצב המכירות הגבוה בענף דאז המלאי היווה כ-10 חודשי היצע.
אז למה המחיר לא יורד בצורה דרמטית?פעם הבאה שמישהו יסביר לכם שאוטוטו מתפרץ פה ביקוש וכל השינוי קוסמטי ולא מהותי
תראו לו את הנתון הזה שיא של היצע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: