אני מצטערת אבל אתם שוב ושוב מוציאים מדברים שלא אמרתי כלל!!!!כתבת את דברייך בצורה ברורה כדי להסביר דבר לא ברור בכלל.
וזה לא פילוסופיה זה מציאות פשוטה
תכלס במבחן הערכה הראשוני שנתת את התחזית היו צדדים לכאן ולכאן
והצורה הנחרצת בה דיברת נתנה הערכה שיש רק צד אחד והצד השני הוא רחוק עד לא קיים
ועל זה בדיוק כולם באים בטענות אלייך(למרות שבסופו של דבר אין מה לבוא בטענות כי אף אחד לא חייב לקבל שום דבר)
שהצגת מציאות שהיו בה בהחלט צדדים לצד שני (והיו כלכלנים באותו זמן שחשבו ואמרו שזה מה שיהיה
ודיברת כאילו יש רק צד אחד!!(כן רשמת שיתכן שלא ,אבל כל בר דעת מבין בדיוק למה הייתה הכוונה... ולכן
נוכל לומר ברורות שדיברת כאילו יש רק צד אחד!!)
וגם היום את ממשיכה עם הדוגמאות של הלוטו והביטקויין וכל מיני דברים שאם הימור לכל דבר
ואת זה את משווה לדיור ששם באמת היו צדדים חזקים שמחירי הדיור רק יעלו
ולשיטתך שמה שקרה הוא פלא ונס וחידוש גדול כמו הביטקויין והלוטו והטוטו
תצטרכי להסביר למה התיאורייה שלך לא עבדה במציאות
זה מה שכתבת בשמי -
וזה מה שכתבתי בפועל -וגם היום את ממשיכה עם הדוגמאות של הלוטו והביטקויין וכל מיני דברים שאם הימור לכל דבר
ואת זה את משווה לדיור ששם באמת היו צדדים חזקים שמחירי הדיור רק יעלו
ולשיטתך שמה שקרה הוא פלא ונס וחידוש גדול כמו הביטקויין והלוטו והטוטו
תצטרכי להסביר למה התיאורייה שלך לא עבדה במציאות
ואני כותבת שוב, לדעתי אז [והיום בכפל כפליים] השקעה בדירה היה מדובר בהשקעה עם סיכון די רציני, וגם אם תרחיש ההפסד לא התממש [בינתיים] זה לא אומר שלמפרע זה לא היה מסוכן.
וזה בדיוק כמו שמתי שהביטקוין היה שווה 30,000$ ואני אמרתי שזה מאד מסוכן, ואח"כ הוא רק עלה ועלה והגיע עד ל- 69,000$ וכולם טענו לי שאני טועה והראיה שזה רק עולה, אבל איפה זה אוחז היום??? נכון ב 19,000$ ואין לי מושג לאן זה הולך.
עכשיו זה לא שאני אומרת שהשקעה בדירה בתחילת 2020 היא בדיוק כמו השקעה בביטקוין ואותה רמת סיכון, אבל מה שאני כן רוצה להסביר שגם אם בסוף למרות הסיכונים היו עליות ויצאו עם רווח יפה, אז זה לא מבטל למפרע את הסיכונים שהיו בהשקעה.
ואני מבקשת להפסיק לכתוב בשמי דברים שלא כתבתי!!
ושוב, אני לא חושבת שהשקעה בדירה דומה בסיכון להשקעה לא בטוטו וגם לא בביטקוין!!!