מ"ר?3 חדרים 1,900
מ"ר?3 חדרים 1,900
אני לא יודעת, אבל זו לא דירה גדולה, אי אפשר לדחוף שם עוד חדר או משהו כזה.מ"ר?
נבדוק את הענייןמכירה מישהו שמכר במודיעין עילית בשבוע האחרון דירה קצת יותר ישנה, תוך זמן קצר במחיר יפה מאוד (בדיוק כמו שרצה, לא ירד שקל)
אולי הדירה שלך באיזור לא מבוקש, או גודל לא מבוקש, או שביקשת סכום מופרז ואנשים התייאשו מראש.
מה שנראה יותר נכון שם זה המשפט הבא:יש שם גרף שמראה שיש יותר דירות ממשפחות בישראל.מורידים את מחירי הדיור| המפלגה הכלכלית
ראשית מבצעים רפורמה בנטל המס - מורידים מיסים לציבור הרחב ולעסקים הקטנים, כנגד ביטול הטבות המס לחברות הגדולות. כך מייצרים צמיחה מהירה במשק, מוציאים את המשקיעים משוק הדיור ומורידים את מחירי הדיור.www.hakalkalit.org
מישהוא יודע להסביר את זה, האם זה משחק של נתונים או שזה באמת נכון?
לא ידוע לי על מישהו שכתב כזאת טענה!!איך היו וויכוחים ודיונים שמה פתאום? הנה אוטוטו הבועה מתפוצצת! עוד כמה חודשים והדירה שלכם תהיה שווה הרבה פחות!
סליחה שאני מתערבלא ידוע לי על מישהו שכתב כזאת טענה!!
אמנם אני כתבתי שיתכן מאד שיהיו ירידות בשנים הקרובות, אבל -
- השנים הקרובות מאז עד לא נגמרו.
- יתכן מאד זה לא אומר שזה מה שבוודאות יקרה.
אתם בהחלט צודקים.סליחה שאני מתערב
אבל באמת שאת לא צריכה להתנצל בשום שלב בפני אף אחד
כמו שכתוב ש"את לא יועצת ולא ממליצה"
אמרת דעה בלבד והדעה לא מחייבת אף אחד
ברור גם לכל בר דעת
שאם הדעה שלך הייתה מגדירה את המציאות ובפועל ככה היה קורה
אז הדעה שלך הייתה שווה הרבה מאוד כסף
אמממה אף אחד לא באמת יודע מה יהיה
והכל זה פרשנויות ניתוחים דעות
ואפילו עכשיו בשוק ההון בארצות הברית יש וויכוחים קיצוניים בין האנליסטים והמתנחים השונים
מה הולך לקרות
וזה מצחיק ומדהים בו זמנית הפערים המטורפים בין דעה אחת לשנייה
בסוף כל אחד בוחר בעצמו מה הוא רוצה לעשות
ומה יקרה למחירי הדיור בשנים הקרובות אף אחד לא יודע בוודאות
אלא רק יכול להעריך
מסכים.אתם בהחלט צודקים.
אבל מאד מפריע לי שיש פה כאלו שמוציאים בשמי דברים שלא אמרתי, [ואני לא מתכוונת דווקא ל @java ] בעוד שאני מאד משתדלת לדייק במה שאני כותבת.
רק לדייק, אז כשמדובר בדירה להשקעה אני בהחלט חושבת ככה.כולם מרגישים שאת קיצונית מאוד וחושבת שזה כמעט בגדר שטות לקנות היום דירה
ולכן ככה מגיבים
היו עוד כמה אנשים שדנו בנושא בתחילת האשכול.שיש פה כאלו שמוציאים בשמי דברים שלא אמרתי
גם לי נראה כך.כי אני חושבת שלקנות עכשיו דירה להשקעה ברוב מוחלט של המקרים, מדובר בהשקעה שאמורה [אם בכלל] להניב תשואה נמוכה מאד בשנים הקרובות, ויתכן מאד גם שיהיו הפסדים, ולכן כשמדובר בהשקעה עם סיכון מאד משמעותי וסיכוי לרווח די נמוך, לדעתי מדובר בהשקעה גרועה.
נכון.גם לי נראה כך.
הענין הוא שאת אותם דברים אמרת גם לפני כמעט שלוש שנים. וקרה בדיוק הפוך. מי שקנה אז דירה להשקעה ברוב המקרים הרויח מאוד יפה מעליית ערך הדירה.
שכחת שבנק ישראל נכנס לתמונה.כי הכל תלוי אם תקום ממשלה או לא
אם תקום ממשלה -אז אולי תהיה איזה בשורה ומחירי הדיור יעמדו על מקומם ואולי ירדו קצת(כמובן שהכל זה אולי)
אבל אם חלילה לא תקום פה ממשלה אנחנו נראה איך מחירי הדיור יטפסו למקומות שגם אחרוני הספקנים לא היו מאמינים שיגיעו לכאלה מקומות
בנק ישראל משפיע ואתה צודק!!שכחת שבנק ישראל נכנס לתמונה.
וזה לא קשור לתוצאות הבחירות.
בנק ישראל מתערב בעוד דברים לא רק בריבית.בנק ישראל משפיע ואתה צודק!!
אבל ההשפעה שלו חלקית
ובפרט שהריבית שהבנק מעלה היא לא לדיור בלבד
אלא לכל המשק
יותר מיזה בחודש האחרון רואים בישראל האטה באינפלצייה
ולכן יכול להיות שאנחנו כבר די בשיא של האינפלצייה גם בישראל וגם בארצות הברית(ויש לא מעט כלכלנים שחושבים כך בארצות הברית למשל ככה חושב טום לי)
ולכן גם אם הריבית תעלה בעוד קצת
אם הציבור ידע שאין בשורה בתחום הדיור מצד הממשלה(כי נניח שלא תקום ממשלה חלילה)
מחירי הדיור יאמירו עוד ועוד
התוכן שם דווקא מאוד מעודד.ירידה של 11% בהתחלות הבניה ברבעון - איך מחירי הדיור יכולים לרדת?
כולנו רוצים שמחירי הדיור יירדו, אבל התחלות הבניה משנות כיוון והן בירידה. אז נכון שביחס לתקופה המקבילה בשנה שעברה מדובר עדיין בעליה אבל השאלה היא האם הקבלנים מנצלים את המצב כדי להקפיא בניה ולהחזיק את המחירים למעלה?www.bizportal.co.il
?? במה הוא מתערב בנוסף לריבית שמשפיע?בנק ישראל מתערב בעוד דברים לא רק בריבית.
הקריסה של היזמים בשבוע שעבר באלעד שמחקו 42 מיליון ש"ח גם קשור להוראה של בנק ישראל לבנקים בעניין אשראי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: