בירושלים יש ירידה של 10% תבדוקלדוגמא דירה שמושכרת ב5000 קופצת ל6000 (20%), או ל7000 (40%), יש דברים כאלו בערים כמו ירושלים תל אביב (אולי רמת גן וכו').
בביתר עילית וב"ב ירידה
בי"ש עדיין מדשדש
מה עוד?
בירושלים יש ירידה של 10% תבדוקלדוגמא דירה שמושכרת ב5000 קופצת ל6000 (20%), או ל7000 (40%), יש דברים כאלו בערים כמו ירושלים תל אביב (אולי רמת גן וכו').
גם ביחידות דיור ודירות 2.5 חדרים?בירושלים יש ירידה של 10% תבדוק
ממתי? ואיפה?בירושלים יש ירידה של 10% תבדוק
מה שיקרה.כמו שכתבו כבר, מאוד הגיוני שמחירי השכירות יעלו, אחרי שהריבית עלתה המצב הוא שלא רק שהשכירות לא מכסה את המשכנתא, היא אפילו לא מכסה את הריבית של המשכנתא!
רק תסביר לי איפה??לגבי קניה, יש דירות חדשות שבאמצע בניה עם ערבות בנקאית שניתן לקבל באזור של 1.8, ואם יש מזומן אפשר גם יותר זול.
ודירות לקניה יד שניה, מצאנו גם דירות נחמדות ב1.6 - 1.5
ובטאבו משותף עוד יותר זול.
בנתיים לא רכשנו, כי מחכים למציאות..... ולניסים בעזי''ת שיגיעו.
אמנם זה לא השיח שלי,אתה חי בסרט או מה?
בבמחיר כזה כדאי לסגוראמנם זה לא השיח שלי,
אבל יש לך יתד נאמן של אתמול? אפשר לראות.
וכמו שכתבו כאן לפני יש מודעה בבית הכנסת הגדול על דירה מול בית הכנסת הגדול בבני ברק ב1.65
אם חברות שלך עדיין לא מצאו דירה, אוכל לתת להם את המספר, ולא אקח תיווך.
לשמחתי היום ראינו דירה שבאמת מציאה, מקווים לסגור בעזי''ת בימים הקרובים,
נכון שרוב הדירות זה לא המחירים, אבל מי שלחוץ בכסף מוריד
אין קורלציה בין רכישת דירות לבין הפחתת היצע הדירות להשכרה, המדד הוא כמה דירות נבנו ולא כמה נרכשוהמשמעות היא פשוטה מאוד
יש פחות קונים למגורים
ויש פחות קונים להשקעה
המשמעות היא כפולה
פחות היצע
ויותר ביקוש
זה ממש נוסחה פשוטה.
לא התקשרתי לשאול, לכן אין לי מידע.@טעות לעולם חוזרת,
מה גודל הדירה ב1.65?
השאלה היא למה קוראים 3 חדרים,לא התקשרתי לשאול, לכן אין לי מידע.
אבל במודעה כתוב 3 חדרים [כנראה קטנים...]
אנחנו כנראה סוגרים ב"ה על משהו אחרהשאלה היא למה קוראים 3 חדרים,
אבל אם זה דירה 3 חדרים בגודל קטן (לא יחידה!) אני הייתי מבררת טוב טוב ,
זה נשמע חשוד אם זה דירה של 40 מטר .. אז הגיוני...
נכון,אנחנו כנראה סוגרים ב"ה על משהו אחר
אז אין לי ענין לברר, אבל אין 3 חדרים ב40 מטר,
ואם כבר 40 מטר יש יותר זולים
זה כבר מחיר של יחידות.
מחירים של טאבו משותף, לא?נכון,
אבל על 70 מטר (ויותר),
1.6 בדירה שהכל בה תקין - נשמע חשוד..
טאבו משותף, זה פיתרון (די גרוע), אבל זה לא דירה שהכל בה חלק....מחירים של טאבו משותף, לא?
זה בדיוק מה שרציתי להגיד.טאבו משותף, זה פיתרון (די גרוע), אבל זה לא דירה שהכל בה חלק....
אושרה הצעה לקידום פינוי בינוי של 12,400 יחידות דיור בוותמ"ל
על פי ההצעות שאושרו, ניתן יהיה לתכנן בהליך מהיר פינוי בינוי של כ- 9,700 יח"ד ביקנעם, חולון, רחובות, רמלה וקריית עקרון, וכ-2,700 יחידות דיור חדשות בעיר יוקנעםwww.bizportal.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: